Info
26.06.2012.
18:40
Demokratska stranka (DS) zatražila je u utorak od Socijalističke partije Srbije (SPS) da saopšti šta je prepreka za formiranje nove vlade Srbije i da li još važi koalicioni sporazum dogovoren 8. maja.
  • 28.06.2012 05:43
    Ajde malo da vidimo kako je bez DS-a! Aport!Gore ne može biti. Samo da ste vi sjahali, posle 12 godina!
  • Begečka nana

    27.06.2012 09:07
    Nikada nisam glasala ni za Ivicu i njegove "pretke", niti za Tomu i njegove, niti ću, ali volim što je BoTa pukao na izborima, jer nama, običnom narodu, ionako je svejedno ko je na vlasti. Da su prošli put pustili da formira vladu ko može, umesto što su se slizali sa Ivicom i postali "prirodni" koalicioni partneri, sad bi ih sve počistili bez po muke i formirali vladu sami. Ovako se i dalje razvlačimo ko sline, i nikada normalna država od ove prćije neće ni postati. Bolje da dovedemo stranu upravu na jedno 10-15 godina, pa posle toga, valjda bi prestali da nosimo opanke.
  • 27.06.2012 07:46
    @ Glas razuma - Srbiji spasa nema ni sa kom od naših političara, nažalost...
    @ Hermes i još neki - pa zar mislite da će Toma i Dačić da uvedu red u ovoj zemlji? Ili možda Palma? Ili Vučić... mogla bih bezuspešno nabrajati do sutra!
  • janko

    27.06.2012 07:25
    @Glas razuma
    pa zar ti nisu za vreme zlobelixa bili u vlasti? i sta smo tada imali?
  • Бота

    27.06.2012 06:54
    е да ти кажем нешто
    Мацо, цицо, зашто нећеш? А, реци шта смета? Па ајде, знаш да те волим, знаш да ми треба. Е, ајде, кад те молим, биће нам фино. Куцо, рибице моја, дај...
  • Anonimus

    27.06.2012 06:13
    A ŠTO STE SE UZBUDILI I UZNEMIRILI!
    Samo polako, ta nemojte se jediti jer je i narod dugo čekao na ovako nešto. Šta ima da pitate što vas SPS neće, pa ni narod vas na izborima baš nije hteo. Sve će to doći na svoje mesto samo još malčice pričekajte i bez velikog uzbudjenja!
  • TT

    27.06.2012 06:07
    vidim ja ko će da pravi vladu
    mesara papak blues
  • Hermes

    27.06.2012 06:05
    Novi Sad tek dolazi na red
    Da, da, da. Da se vidi kako su zapošljavani i čiji ljudi po gradskim upravama, u Službi Gradonačelnika, po javnim preduzećima. Da se vidi ko je sve bio posrednik i za koga? Da se vidi kako su nameštani tenderi i ko je u tome učestvovao? Da se vidi čiji su bili odredjeni investitori kako na pokrajinskom tako i na gradskom nivou? Da se vidi ko je kome bio kum a ko kuma...? Obračun sa kriminalom će tek sada dobiti ozbiljnije dimenzije sa novom Vladom koju očigledno neće činiti oni koji su do sada prijiave stavljali u fioke, a tužilaštvo nikada nije bilo kontrolisanije nego prethodne četiri godine. Sada da vidimo kako će se mace i sa kime igrati! E zato gospoda iz DS-a traži odgovor od SPS-a kao ne znaju šta to bi... Prekipilo braćo, eto šta bi. Nije Ivica džabe zadržao i MUP, postoji naredba Evropskog parlamenta da se država obračuna sa kriminalom i domaćim lopovima!
  • 27.06.2012 06:02
    Ivica ne može više da se kontroliše i zaustavi u svojim zahtevima i ucenama.
    Eto šta MENI smeta.
    A potpuno se slažem sa ZZ .
  • Palacka

    27.06.2012 06:00
    KAKO NOSIĆ?
    Priča se da Evropski parlament nije zadovoljan sa radom dosadašnje Vlade, prevashodno funkcionera iz DS-a, zato su pre vremena i čestitali na pobedi Tomislava Nikolića. Nova Vlada ima zadatak da sve funkcionere uglavnom iz DS-a, krivično procesuira zbog organizovanog kriminala u zemlji kao i zbog ličnog bogaćenja funkcionera.... Konačno da narod sazna šta je to i ko sve radio u ime i za račun naroda, a narod propao! Biće vremena za časove pevanja, samo strpljivo! Na listi su, kažu, i pokrajinski kao i gradski funkcioneri a prevashodno iz Novog Sada.
  • ZZ

    27.06.2012 05:54
    Za prepametne
    Evo sad će SPS-SNS-URS napraviti vladu, što je sastavila Mira Marković, pa ćete da vidite kako radi stara mašinerija.
    Glasali ste-izvolite sad kritikujte!!!
    Eto vam MIRE opet! A tu je i MARKO, vreba iz prikrajka.
    Možda Marko bude premijer!Dosta mu je gajbica!
  • Hondi

    26.06.2012 19:53
    Ne zajebavajte nas više!
    Nije DS Bogom data stranka da mora biti u Vladi. Imali ste poverenje naroda unazad 20 godina i ništa posebno niste uradili. Sada za to morate da trpite posledice. SNS je najbrojnija stranka i normalno je da ona svakako treba da čini Vladu!
    Prestanite da plačete za foteljama kao pic...., i pustite da se Vlada formira i da zemlja izadje bar iz političke krize.
  • Glas razuma

    26.06.2012 19:04
    Samo je vlada SPS/SNS spas za Srbiju...
    Urazumite se vec jednom svi!
  • B

    26.06.2012 19:00
    Mogu li ja da kažem?
    Od 5.10.2000. DS je imala ili Vladu ili Predsednika. Za to vreme je urađeno sledeće:
    1.)Rasprodata je državna imovina i država je zadužena, iako su nam kreditori bili otpisali deo dugova posle 5.10. Uvedeni su monopoli, tajkuni ponižavaju radnike, a političari sve nas koji ne radimo u državnom sektoru...
    2.)Uvedena je partokratija, korupcija i nepotizam, Srbija je moralno uništena i ubijena je vera građana da se može živati od poštenog rada. Moralne nakaze iz medija su postale uzori omladini...
    3.)U približavanju EU su izbegavane teme pomenute pod 1.) i 2.), ali je velikodušno potpomognuto staranje nezavisne države Kosovo. U Ustavu piše jedno, a oni su sa EU i kosovskim Albancima dogovarali nešto sasvim drugo...
    Mogao bi najmanje do 100 da nabrajam...
    Jedino je pravedno da DS ode u opoziciju, a njeno rukovodstvo i značajan broj članova - u zatvor!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna