Autor: Milan Ceković

Info
08.04.2014.
06:38 > 19:31
Što se rešenja tiče, sve i da Bog razgrne oblake iznad nas, verovatno bi se zagledao u jednu tačku, zamislio duboko i nakon par minuta bi izrekao molbu, da mu se ne molimo više i da sačekamo par decenija da razmisli dobro šta će sa nama.
  • Prst Na Čelo

    12.04.2014 06:57
    Duhovito i opominjujuće
    ''Što se rešenja tiče, sve i da Bog razgrne oblake iznad nas, verovatno bi se zagledao u jednu tačku, zamislio duboko i nakon par minuta bi izrekao molbu, da mu se ne molimo više i da sačekamo par decenija da razmisli dobro šta će sa nama.''

    Prvi pasus me je nasmejao, a ceo tekst duboko zamislio.
  • Homer Simpson

    08.04.2014 18:22
    Bahanalije...
    Milane pratim tekstove vec dugo i to iz dva aspekta,kao literalnu funkciju nase stvarnosti,ali sam jos vise odusevljen tvojim sirokoprimenljivim savetima u sportskom zargonu na terenu.
  • volonter

    08.04.2014 16:35
    igraci
    Tekst je odlican Milane,svidja mi se sto uvek ostavis prostor da moze da se komentarise na vise nacina to sto si napisao,cinimi se a siguran sam da si namerno izostavio i igrace koji su placeni "ispod tezge"sto bi se reklo,a moras priznati da su to najopasniji igraci,a ima ih sve vise,pa cak ponekad i vise nego sto je to dozvoljeno pravilima fudbalske igre.Volim tvoje tekstove da citam i nadam se da ces tako nastaviti....BRAVO
  • Bravo

    08.04.2014 11:26
    Sjajno
    Sjajno... Ne znam gde si pre pisao, ali su ti tekstovi sjajni...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna