Info
12.06.2014.
08:40 > 08:52
Neimenovani nastavnik u Osnovnoj školi "Branko Radičević" u Aleksandrovu navodno je fizički nasrnuo na učenika osmog razreda T.J.
  • Gospodja i Gospodin

    13.06.2014 13:00
    ISTINA -LAZ
    -Nije nasrnuo na ucenika 8 razreda T.J.
    -Nije za vreme odmora, vec izmdju 4-5 casa.
    -Ucenik je prskao vodom nastavnika vodom dok je nastavnik sedeo na nestabilnoj visokoj stolici
    -Nastavnik nije skocio sa stolice, ucenik je krenuo na nastavnika, psovao ga je.
    -Nije ga ni udario, ucenik je slagao.
    -Ucenik se kladio sa drugom iz razreda, da ce pretuci nastavnika, posle skole.
    -Nastavnik fizickog vaspitanja nije ucenika 8. razreda T.J uvukao u zbornicu, nije uopste vikao.Pokusao je da ga smiri , ali ucenik je i dalje nastavio da se raspravlja.
    -NASTAVNICA LILIANA JE U TOKU TOG DOGADJAJA, BILA NA CASU 7 RAZREDA.
    -Direktorica i pedagogica nisu rekle uceniku da ce imati dovoljnu ocenu iz vladanja.
    -"Том приликом, уверава она, надлежни у школи покушали су да наговоре ученика да промени исказ и да каже да га је наставник само благо одгурнуо." Niko nije nagovorio ucenika d promeni iskaz.
    -Skola je preuzela nesto povodom tog dogadjaja.
    -Nastavnik Fizickog vaspitanja, ga nije osamario iz sve snage, niti ga trzao za ruku i odvukao u zbornicu.Vec su se raspravljali u skolskom dvoristu.
    -Nastavnik ga je blago odgurnuo, jer je sedeo na klimavoj visokoj stolici, a ucenik ga je polivao vodom .
    Eto, to je istina ovog dogadjaja.


  • 12.06.2014 19:58
    Gospođa
    A da se vidi cela stvar,tada bi i ta gospođa koja je sve ovo lepo ispričala novinarima bila glavni lik u čitavoj ovoj priči,pošto ima sa direktorkom posla preko glave,a dotičnoj gospođi je muž bio direktor prije dotične direktorice,pa gospođi smeta svaki mig ili tik ili šta već,kako bi direktorici postavljala noge.Naravno ne znam zašto,direktor je skinut sa funkcije,zna sam zašto,ali zašto njegova žena ne razumije da sadašnja direktorica nema ništa sa tim.Dapače to je majka troje predivne dece i supruga kakvog bi svaka žena volela imati.Prag treba počistiti ispred svojih vrata.Željela bih reći da iako sam direktorkina rođena sestra,jako mi smetaju podmetanja bilo kome.Dajte GOSPOĐO počnite se buditi!Život je kratak za podmetanja,laganja i počistite svoj prag.
  • Judge Dredd

    12.06.2014 19:29
    Apsolutna sloboda
    Ljudi, pa ja ću ostati bez posla (vidi ime - kome nije jasno) ako počnemo (iz)vaspitavati decu. Treba ih ostaviti da se zaba(di)vljaju koliko hoće, škole u nas ionako ničemu ne služe. Setite se samo kako je nekada davno bilo dosadno u školama kada su nastavnici bili (is)poštovani.

    PS
    Ako može "ispoštovan" onda može i "izrevoltiran", ne? Hoćeš da kažeš da si ti pohađao(la) školu (kada i ja)?
  • 12.06.2014 11:46
    Dokle god se od muve prave slonovi u medijima drustvo ce nam biti takvo kakvo jeste. Procitajte tekst. Deca su se prskala vodom... Pa nisu na Straqndu u skoli su a tu valjda moraju da postoje neka pravila ponasanja i za ucenike a ne samo za ucitelje i nastavnike. Drugo, kakve veze ima to sto je ucenik iz hrsniteljske porodice? Zar nisu sva deca ista i zar nije diskriminacija. Vazno da se oglasite reagujete na vaspitne mere a na nasilje prema prosvetnim radnicima ne. PE-PS-i sluzba je najgora stvar u OS.
  • janko

    12.06.2014 10:14
    direktorka
    prvo, blago gurnitr direktorku sa funkije a onds i nastavnika blago cusnite sa vrelim samarom
  • 12.06.2014 09:57
    Nekompletna informacija
    Uobičajeni odgovor većine dece, kada ih se pita da li su nešto uradila, je da negiraju bilo kakvu odgovornost, kao moguće i ovo dete iz teksta. Na osnovu dela članka čini se da je nastavnik bio izrevoltiran samo činjenicim da su se deca prskala, te da je učenika iz čista mira ošamario, što mi je prilično neverovatno. Najverovatnije je da tu bilo još nekih dešavanja, a to je namerno ili slučajno izostavila gđa Grbić. Nastavnik je pogrešio što je udario dete, ali treba čuti i njegovu verziju. Inače, deca, kao i oni koji ih nekritički brane, pored svojih prava treba da nauče i usvoje i svoje obaveze. A obaveza deteta je da poštuje školu i nastavnike, i pristojno se ponaša na času i odmoru.
  • Mirinda

    12.06.2014 09:33
    "we don't need no education" generation
    Bagra mala, nek ih roditelji vaspitaju pa nece morati nastavnici.

    "izrevoltiran" inace ne postoji, revoltiran je sasvim OK.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna