Info
04.07.2014.
06:55 > 07:26
Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala u Zrenjaninu konkursom je uvela novu, "aktivnu" meru zapošljavanja.
  • Blagzor

    07.07.2014 04:25
    Otkazuj!
    Super!
    Prime ljude na posao, pokupe subvencije, istekne rok - noga u zadnjicu za radnike, gazda trlja ruke i smeje se hnjohnjohnjohnjo.
  • Dejan

    04.07.2014 13:10
    @ ZoranNS
    Postoji više načina da se zaustavi "partijska pljačka".
    Najprihvatljiviji način je uspostavljanje pravne države. Pravna država može da se uspostavi samo dugotrajnom borbom svih građana (tzv. javno mnjenje) i konstantnim pritiskom od strane istih na institucije sistema.
    E sad, pošto ne postoje ni institucije sistema (postoje samo na papiru, ne i suštinski), a ni javno mnjenje (javno mnjenje čine građani, a ne polupismeni polusvet koji samo bleji i čeka nebeskog vođu, koga, pošto je to lik iz mašte, partije prave od blata i fekalija), onda preostaje samo da se neki asteroid dovoljne veličine obruši sa neba i zbriše sve partijsko-tendersko-tajkunsko-birokratsko-lopovske "kombinacije".
    Eto, dotle će trajati pljačka... Pozdrav
  • ZoranNS

    04.07.2014 10:31
    Lopov do lopova
    Odbornik SNS se vodi kao student, u aprilu osnovao preduzeće sa kapitalom od 100 dinara. Dobio posao od grada Beograda dobila je investitirski posao na izgradnji sportskog objekta u opštini Voždovac. To je klasičan primer korupcije, partijske krađe, prelivanje društvenih sredstava u privatne džepove. Dokle će ova partijska pljačka da traje, da li zna neko.
  • skep

    04.07.2014 07:30
    Znajući naše poslodavce oni će otpustiti trenutno zaposlene i angažovati ljude sa biroa da pokupe subvencije.Ima li NSZ zaštitni mehanizam protiv ovoga?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna