Info
17.07.2014.
21:08 > 14:40
Gradonačelnik Jene Maglai navodi da su projektima vezanim za pošumljavanje i vetrozaštitne pojaseve grad, pokrajina i republika oštećeni za milion evra, budući da nije bilo nikakvih rezultata tokom nekoliko godina njihovog sprovođenja.
  • Lala1

    19.07.2014 05:05
    Eko sistem
    Pošumljavanje i podizanje vetrozaštitnih pojaseva ima veoma vaŽnu ulogu u zaštiti eko-sistema i oČuvanju ugroŽenih Životinjskih i biljnih vrsta. Rezultati će biti vidljivi tek za minimum 10 godina. NemoŽe se oČekivati neki vidljivi rezultat u kratkom vremenskom periodu.
  • ns

    18.07.2014 10:51
    politicari
    Malo je naslov i izjava zbunjujuca. Naravno da nema rezultata kada nista nije uradjeno.
    To je klasicna politicka placka za nesto sto treba uraditi a nije.
    Pozatvarati one koji su dobili pare a nisu uradili projekat, nisu posumili, nisu izvrsili nadzor. Kao i one koji su dali pare bez projekta i odredili izvodjace bez tendera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna