Info
18.07.2014.
12:14
Pokret "Dosta je bilo" Saše Radulovića osudio je danas "štetnu i protivustavnu prodaju i davanje u zakup" preko 10.000 hektara vojvođanske zemlje arapskoj firmi "Al Ravafed".
  • janko

    19.07.2014 14:00
    dzamija
    gajdobrani ce uskoro graditi dzamiju u centru sela. neka vam je sa srecom
  • vreme je

    18.07.2014 14:25
    opet mu ne verujem
    Za ovo jeste 100% u pravu. Poražavajuće je što samo on ovo sme da kaže jer nije učestvovao u sličnim prodajama do sada. Ostala "opozicija" pametno ćuti da se ne bi pokrenulo pitanje njihove odgovornosti za iste stvari! Opšte je poznato da Todorić i Kostić imaju preko 1/4 Vojvodine! Zahvaljujući firmi "Pajtić&co", gde su u UO LSV i SVM!

    Radulovića zbog ekstremnih mera na štetu čak i pravih radnika (bez selekcije) ne podnosim, niti ću ikada biti na njegovoj strani, ali ovo jeste u pravu. Totalno je poražavajuće što su SAMO NJEMU čiste ruke po tom pitanju, ali SAMO iz razloga jer nije učestvovao u tim poslovima. Nije on uopšte imun na proviziju, što je i sam dokazao!
    Naravno, zbog istih stvari ne podnosim ni SNS, plus još GOMILA lažnih obećanja iz predizbornog perioda! Ako ćemo pošteno, šta su uopšte ispunili od onoga što su obećali? Izgleda je cilj bio samo osvajanje vlasti i ugrađivanje u truli sistem!
    Evo spiska obećanja:
    http://www.istinomer.rs/izjave/obecanja/

    Radulović i dalje ima ocenu 1, jer ga NIKADA nije bilo briga za radnike (prave ili folirante), ali ovo je tačno odgovorio!

    Za sve nas ostale:
    VREME JE! Biće posle kasno. Pitaće nas deca kakvu smo im zemlju ostavili, ako uopšte ostanu da žive blizu nas!
    VREME JE!
  • nije

    18.07.2014 13:07
    tacno
    Dragi Sasa mnogi domaci poljoprivrednici drzavi ne placaju nista koriste drzavnu zemlju za dzabe u dilu sa lokalnim politicarima. Takodje ako i iznajme ne placaju 400 evra vec mnogo manje.
  • Mićko

    18.07.2014 12:51
    Restitucija
    Prvo vratite zemlju koju je Tito oteo kroz restituciju pa tek onda izdajite, prodajite i ostalo!!!
  • 18.07.2014 12:18
    Nadam se da si i Pajtica obavestio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna