Info
14.08.2014.
12:39
Pokrajinski sekretar za privredu Miroslav Vasin i sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić potpisali su danas sporazum o izgradnji zatvorenog bazena u Srbobranu.
  • Veronika

    14.08.2014 19:24
    Pa i Pajtić je nekada živeo u Opštini Srbobran!
    Pajtić je jedno vreme živeo u Nadalju - Opština Srbobran, pa je bilo krajnje vreme da i on nešto uradi za Srbobran, ali da nije radničke olimpijade slabo bi se on setio, nekako više voli Hrvatsko primorje!
  • Srbobranac

    14.08.2014 19:16
    KONAČNO NEŠTO I U SRBOBRANU!
    Srbobran je od svog postojanja uživao veliki ugled, po svemu. Kada su komunisti stigli onda su razjurili svu inteligenciju koju je Srbobran imao. Kada su žuti stigli uništili su privredu, poljoprivredu i porodice. Da je Pokrajina imala domaćinskog sluha, kao što nije, od bivšeg Hotela "Elan" je mogla za male pare napraviti dom za stara i nemoćna lica ili nešto sl. Hotel već dve decenije propada iako se nalazi na izuzetno dobroj lokaciji. Žuti su uništili "Elan", Fabriku voća i povrća, Rasadnik, i sve bivše OOUR-e koje je Elan imao.Što se tiče predsednika opštine, ni jedan nije za pohvalu, svi su manje više isti ili slični, tj. sve same muvare. Što šta je Srbobran imao pe Drugog svetskog rata, a da danas u 21. veku to nema...Da nam je samo bogata familija Dunđerski ostala u Srbobranu, gde bi nam bio kraj... Ali nije moglo, stigle komunjare i uništile sve što je bilo dobro....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna