Info
02.09.2014.
07:12 > 07:12
Nakon što su juče predsedniku Opštine Žitište Mitru Vučureviću napismeno uputili svoje zahteve i opkolili prostorije opštine, radnici kompanije "Agroživ" AD Žitište dobili su odgovor od direktora "Agroživa" Predraga Amidžića da napismeno rešenje situacije nije moguće.
  • mile

    02.09.2014 08:05
    U Americi se plata prima svake dve nedelje, ona se obračunava u satima i ako nisi primio platu dve nedelje onda si budala što si i došao da radiš i odeš naći drugi posao. Pitam se kako bi amerikanac reagovao na ove naše vrsne radnike koji nisu primili plate godinama, a i verovatno nisu ni videli radnog mesta?
  • s ljubavlju from Zitiste

    02.09.2014 07:31
    800 ?
    A na slici je radnika koliko ?
    I treba da se žale kod predsednika Opštine, on im je placao autobuse za Novi Sad da protestuju u merkatoru !!!
    I još nešto ... Tamo je proizvodnja u toku , novi vlasnik BG MIBRAS, ali sindikalci nece da rade i d aimaju radno vreme , oni hoce 8 sati da se bave sindikalnim aktivnostima... a to kod privatnika ne ide !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna