Info
28.09.2014.
09:05
Potpredsednik SPS-a i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je danas da je politika DS-a i LSV-a u Vojvodini pala i dodao da je izlaz iz krize u pokrajini u izborima, ukoliko demokrate nastave svoju "autističnu politiku".
  • Scotch Bonnet

    28.09.2014 15:27
    Bajato je samo bajato
    Obraz ko traktorska guma!
  • Nebojša

    28.09.2014 14:51
    hahaha
    Ti se javljaš nekom nešto da kažeš?
    Sad je izjava poslebno dobila ne težini :)
    Pokri se ušima i natrći se da ti ruje pakuju lovu u čma!
  • Jelena

    28.09.2014 12:40
    Samo ti cuti!
    Dokle god su u koalicijama lopovi i gubitasi poput ovog "strucnjaka" i njemu slicnih, a sve istih njuski koje nam godinama jasu po Vojvodini, nema boljitka. Mialim da vecinu nas ne zanima koja stranka je na vlasti ukoliko ima prvo strucan, a potom i kadar koji je voljan da radi na poboljasanju ekonomije pokrajine i drzave, a ne svog dzepa! Stoga Bajatovicu, Mirovicu, Gojkoviceva, Canku, Novakovicu, Pajticu i svi olosi koje nisam pomenula sjasite vise sa nasih grbaca, pukose nam ledja od vas!
  • makijaveli

    28.09.2014 12:03
    pogledaj se...
    Neverovatno je kakav obraz ima ovaj lik. Radi za Ruske interese, protiv sopstvene drzave, i za to je naravno i debelo placen. I jos ima obraza da kritikuje APV, koja se svake godine zakida za ogromne pare koje joj, barem, po Ustavu pripadaju. A to sto je direktor najvece gubitaske drzavne firme, to nikom nista. I kolike pare vuku iz budjeta za saniranje tih gubitaka.Jasno je da reformi nema nista, dokle god su ovakvi u foteljama, kao naprimer gosp.Knezevic, mister `aflatoksin` koga su `nazadnjaci` uvalili u fotelju u NIS-u, gde prima tricavo milionce mesecno, jer toboze nadgleda sta rade Ruske kolege ! Ali boze moj i njega placaju Rusi pa to kao nema veze.
  • obećanje

    28.09.2014 12:02
    ludom radovanje
    Ovaj još nije skočio?

    Šta se čeka političaru od reči???
    Kad da pečem prase, da častim?
  • Biljana

    28.09.2014 10:54
    Moralni pigmej
    Da li ovom vise iko ista veruje! Bez karaktera, bez obraza..... Kongres SPSa u decembru pa da ga se sete, a nemaju po cemu/////
  • panonius

    28.09.2014 10:12
    šiškice i lep osmeh
    Da li ovaj smajli uopšte ima obraza da ikog kritikuje !?? Što ne pođe od finansijskog stanja preduzeća koje su mu dali da vodi ??? Firma iz godine u godinu pravi gubitke ali on ne mari za to.
    Bezobzirni foteljaš. Valjda ruje znaju zašto ga drže.
  • 28.09.2014 09:33
    Faca za oranje.
    Potomci su mu bili mislioci.
    Moram nisko, izvinite, nemam vise snage.
    Oni razumeju samo takav jezik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna