Autor: Milan Ceković

Info
30.09.2014.
06:26 > 18:53
Danas je politička matrica "trošili smo godinama više nego što smo proizvodili", još kada se doda da se malo više kralo i "kraduckalo", pride nepotistički i stranački zapošljavalo, ne može ni biti ništa drugo, nego "juriš sa penzionerima ne čelo kolone u bolje sutra".
  • Homer Simpson

    30.09.2014 18:27
    Kolač
    Skoro sam video na fejsu onaj iyayov političarima,kao da li mogu sa 20 hiljada da izdrže mesec dana.Pa ono a što ne bi.Njima je odricanje od službenog auta bio nemoguća misija a ovo PA DA VIDIMO.Ovo je za sve njih OK.jer oni svoje novce ne troše voze se službenim autom,razgovaraju službenim telefonima,hrane se po restoranima na službenim ručkovima(ono što ostane zapakuje se za ljubimce kući),info stan i dažbine ne plaćaju pa imali smo dokaze za to zar se ne sećate recimo Vučićevih neplaćenih računa, a ako baš ogladne u medjuvremenu imaju skupštinski restoran.Stanove pa ukucajte ime političara i pojam stan pored i videćete klako je došao do nega ima tekstova ihaaa Idemo dalje letovanja,zimovanja,vikendi,pa da li ste ...pa ima toliko zahvalnih donatora koji se rukovode po principu usluga za uslugu. Dakle sa njivog stanovišta bolje danas nego sutra.Odličan tekst pozdrav Milanu.
  • 30.09.2014 14:11
    Vojvodini će biti bolje kada bude Republika.
  • Ulinsky

    30.09.2014 12:41
    Strasna je psihoza sad kad ulazimo u jesen i zimu. Sta nas ceka ?
    Grejanje ogrev, zimska garderoba, deca, roditelji, struja...?!
    Ne znam, uvek sam bio veciti optimista...ali polako se povlacim iz optimizma i kucam na vrata pesimizmu...
    Uzgred odlican text...
  • 30.09.2014 11:36
    A vi to govorite o Srbiji ili Vojvodini? Vojvodini nikada nece biti bolje pod Srbijom to je jasno.
  • 30.09.2014 08:27
    Savet
    Autor je je pomalo nedorečen u pokušaju širenja defetizma. Nije baš tako kao što piše, ekonomija je jedna vrlo jednotavna stvar. Za početak treba se rešiti vladajuće garniture koja se rotira već 20 godina.
  • 30.09.2014 07:52
    optimista.
    Odlican prikaz zemlje u kojoj pamet nema nikakvu vrednost.Zemlje u kojoj se koalicioni partneri na vlasti optuzuju da su mafijasi,sto se ovde inace smatra normalnim.Zemlje ukojoj nijedna vlast nije ispunila nijedno pozitivno obecanje ali u kojoj se jedino moze dobro ziveti od vlasti ili sluzeci njoj.Zemlje u kojoj je vecini svake godine gore a manjini bolje.Zemlje staraca ,napustenih sela i stanovnistva koje polako izumire.Zemlje....ali cemu nabrajanje bede i beznadja,nada ipak umire poslednja.
  • bice bolje

    30.09.2014 07:28
    Bice nam bolje kad mi budemo bolji.
  • Lexv

    30.09.2014 07:22
    Ovo je jedan od najlosijih tekstova koje je Milan napisao. Bas mi je zao sto se pokvario. Ovaj njegov tekst je upravo kakofonija svega a ne govori precizno nista.
  • jo

    30.09.2014 07:18
    Svaka čast na tekstu
  • Vlada

    30.09.2014 06:52
    ...
    Posle vrtloga koji najavljuješ i boljeg sutra koje neće svanuti (za našeg života), Hakslijev "Vrli novi svet" u Srbiji može da se dogodi kada budemo ljudske baterije (kao u Matrix-u) i program upravljanja stvarnosti nam budu pisali kreativne mašine. Dotle, trpićemo sopstvenu glupost i neznanje u beskonačnim kvantitativnim i kvalitativnim erupcijama.
    ŽIVELE BUDALE I NEZNALICE, SVET PRIPADA NJIMA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna