Info
08.10.2014.
15:38
Vlasniku planiranog splava na zrenjaninskom gradskom jezeru naređeno je da mora da ukloni montažne objekte sa jezera u roku od deset dana.
  • 10.10.2014 19:51
    Rok
    Kada je meni zrenjaninska komunalna policija naložila da uklonim šut sa javne površine rok je bio itekako kraći - čitavih 48 sati!
  • zorica

    09.10.2014 16:24
    grešite
    Grešite, Đorđe, uopšte se ne radi o prisustvu kičme kad se radi o činjenju i nečinjenju komunalne inspekcije, a naročito komunalne policije, čiji se načelnik (vrlo verovatno) otvoreno stavio na stranu tzv investitora, naočigled građana kobne noći u kojoj je izvršeno nekažnjeno nasilje nad pravdom, zakonom i okupljenim građanima. Najtragičnije je da ta persona ima toliko ingerencija i da je bar malo obavljao svoj posao, da je pazio na zakonitost dokumenata koje je dobijao - do svega ovog ne bi došlo. Naprotiv, učinio je, izgleda, koliko god je mogao da idiotska ideja o splavovima na centralnom gradskom jezeru dobije čitavu gomilu falš papira koji treba da zavaraju neoprezne i načine užasnu štetu! Ua Virijević Igor!!!
  • djordje

    09.10.2014 13:16
    Najzad
    Ovakva odluka komunalne inspekcije je dokaz da postpje i ljudi koji poštuju zakon. Poštovanje za zaposlene u komunalnoj policiji na kičmi koju su pokazali, a protiv nepotizma u organima opštine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna