Info
15.10.2014.
14:26
U blizini Bačke Topole ponovo je postavljena tabla s natpisom: "Prodajem kuću radi iseljenja pod pritiskom mađarskih fašista i kriminalaca iz Bačke Topole".
  • Mariška

    16.10.2014 06:43
    @ Veliki Lebovski
    Zašto tenzije između Mađara i Srba? Gospodin Martinović koji več drugi put postavlja tablu sa istim natpisom, je crnogorske nacionalnosti,oženjen Mađaricom, imaju troje dece,i govori tečno mađarski,piše na portalu"Vajdasag ma".Pre bih rekla da ima nešto protiv lokalne vlasti.
  • veliki lebovski

    15.10.2014 20:39
    gde su
    Sad redovni dušebrižnici sa ovog portala da prokomentarišu ovu vest. Svi smo svesni da postoji prikrivena tenzija u vojvodini između mađara i srba. Ne želim da stanem na ničiju stranu samo mi bode oči činjenica da ovu vest niko ne komentariše.
  • ZoranNS

    15.10.2014 17:19
    Ovo mi liči na dron pušten na stadion
    Ovo mi liči na dron pušten na stadion zvana Vojvodina. U Srbiji pa i u Bačkoj Topoli su 90 policajaca Srpske nacionalnosti, i ako postoji pritisak fašista to tamo treba prijaviti, siguran sam da neće ostati bez odgovora. Ovako liči, da nekom smeta mir i tolerancija, da traži privilegije koje ne pripadaju.
  • Tea

    15.10.2014 15:22
    Ako doticni nije imao lose namere trebao je staviti dvojezicnu tablu,zato sto je takva vise nacionalna sredina.Zasto ne izadje u javnost i objasni te pritiske,ako ih je uopste imao?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna