Info
18.10.2014.
20:00 > 17:06
Program "Aktivne škole" jedan je od ciljeva Strategije razvoja školskog sporta u AP Vojvodini i akcionog plana koja je u vojvođanskom parlamentu usvojena svim podignutim rukama u decembru prošle godine.
  • 20.10.2014 10:04
    bla bla bla bla bla bla bla bla bla...... svi su se oko svega složili, podelili se u tri radne grupe koje će međusobno da sarađuju, a deci će u školama ostati prljave i skrnave svlačionice, bez čiviluka, klupa gde da sednu i da se presvuku, bez slavina gde da se malo operu od znoja i popuju vode, prašnjave sale, pune nekih zamki gde učenik moža da se povredi, razdrndani rekviziti. moje dete hvata muka kada ima fizičko u školi. ovo je objašnjenje zašto ne voli fizičko: "gadi mi se da se presvlačim u slačionici, jer smrdi od wc, jer kotlići ne rade, nemam gde da sednem kako treba, jer su klupe oštećene, stvari mi stoje na podu, na patikama, radi jedna slavina u svlačionici, muka mi je od sale, jer se prozori ne mogu da se otvore i zagušljivo je." i..... aktivna škola, a?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna