Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Sređuje se zelenilo na Slanoj bari

"Gradsko zelenilo" počelo je sa uređivanjem zelenih površina između Omladinske i Zadružne ulice, kao i kod pomoćnog terena Fudbalskog kluba "Proleter" na Slanoj bari.

PMF za vikend otvara vrata srednjoškolcima

Renovirana studentska laboratorija za zaštitu životne sredine biće otvorena u subotu na Prirodno matematičkom fakultetu, a u isto vreme će za zainteresovane srednjoškolce svoja vrata otvoriti i departmani za hemiju i geografiju.

Vojvodinašume dele poklone za Novu godinu

Iako je većina državnih institucija unazad nekoliko godina zbog politike štednje odustala od novogodišnjih protokolarnih poklona, JP "Vojvodinašume" ne odustaju od toga da kupuju stvari koje će deliti krajem godine.

Danas javna licitacija za tezge na novosadskim pijacama

Javna licitacija za davanje u zakup slobodnih poslovnih prostora na Ribljoj, Detelinarskoj, Temerinskoj i Najlon pijaci, kao i javna licitacija za davanje u rezervaciju prodajnih mesta za prodaju jelki na Ribljoj i Limanskoj pijaci održaće u sredu 9. decembra prostorijama JKP "Tržnica“ Novi Sad, ulica Žike Popovića broj 4.

Mladi traže Kancelariju za mlade

Na desetine omladinskih organizacija i zvanično su zatražile od Grada da izmeni postupak raspisivanja konkursa, produži rokove za trošenje novca i konačno pokrene Kancelariju za mlade.