Novi Sad
16.08.2010.
05:14 > 15:37
Po novom pravilniku Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje, lekari mogu da prime bolesne pacijente u roku od čak 15 dana od zakazivanja pregleda.
  • 13

    04.10.2010 12:28
    Tako treba
    Dobro je ovo sto se desava sa zdravstvom,cudno je sto glasaci na izborima,u proteklih 10 slavnih godina nisu shvatili,sta nam GEJ 17+radi.Ukinuo radna mesta,onaj ko radi jedva prezivljava,naime sistematski nas ubijaju,a najnovija dogadjanja u zdravstvu to pokazuju.
  • nezadovoljna

    17.08.2010 11:10
    imam taktiku
    Juce sam zvala da zakazem pregled jer su poceli neki plihovi da mi iskacu po kozi, otezano sam disala i oticala mi je leva noga... rekli su mi da mi je izabrani lekar na odmoru do 27. i da mogu da mi izadju u susret i zakazu u sledeci ponedeljak pregled kod drugog doktora, ako mi je bas hitno.
    HITNO!? I mean really :D
    Sva sreca danas mi je vec bolje, samo me plihcici svrbe i peckaju u isto vreme... ali imam taktiku :)
    Od sad cu zakazivati svake nedelje za ne daj boze da mi se nadje :D

    Samo da naglasim da ovo nije prvi put da nisam mogla u dogledno vreme da zakazem pregled :/
  • Ana

    16.08.2010 19:36
    Uredno svaki mesec skidaju sa plate, samo ne znam za šta. Sve preglede i tako moram da radim privatno. Lopovi.
  • jasna

    16.08.2010 14:22
    Danas sam cula izjavu Verice Barac, jedine osobe koja ima m.da u ovoj zemlji, zena koja je jasno precizirala sve i u kratkoj izjavi dala pregled sveopsteg stanja u drzavi. Mi kuckamo, piskaramo, jadikujemo, gundjamo i....vise i ne mozemo. Za ideale ginu budale. Dok nas polako guraju u strasnu bedu i siromastvo, omadjijana vecina prati adrenalinska uzbudjenja sto im nude rialiti emisije.... Zabrinuti pricama i podvalama iz zute stampe, ta vecina zivi tudje zivote, dok pravi zivot uskoro ne tresne sve nas posred nosa i ne baci nas daleko iza susednih zemalja koje su nekad bile strasni sinonimi za siromastvu, tugu i jad, za narod potlacen i ugnjetavan sopstvenom, bahatom vlascu....
  • bns

    16.08.2010 13:40
    ŠTA?!!!!
  • Lili

    16.08.2010 13:23
    Planirajte kad cete da se razbolite
    Da, ako je neko bolestan, tipa ima dijereju, kasalj, neku vrstu gripa i ostale "lakse" simptome, mora da zakaze i da ceka po nedelju dana u domu zdravlja...Alo bre ljudi, kod lekara se ide kad ste bolesni, ne moze niko da zna unapred kada ce da se razboli, pa da zakaze! Stvarno strasno!!!
  • 16.08.2010 13:15
    a nase pare hoce, jer su to radnici koji su na budjetu, e ako je tako onda radi svoj posao kako treba beli manitil nije za ukras nego da obelezava humane ljude-lekare,ako kazu pa tako je i u EU onda namerno LAZU... dozvoljeno je lekaraima da ne rade a pacijent treba unapred da zna kada ce se razboleti ili povrediti.... sramota od ove vlasti i ministra zdravlja
  • Averel

    16.08.2010 08:29
    "...Uplati groblje na vreme
    u zemlji u kojoj živiš,
    ne smeš da umreš bez para..."
  • Vedran

    16.08.2010 07:58
    Žalosno...
    Imao sam povredu ruke, odem prvo u studentski dom zdravlja jer mi treba uputnica. Odem u bolnicu s uputnicom, a tamo mi kažu zakaži pregled ali prvi slobodan termin je za otprilike 30 dana. Pa ljudi moji meni je ruka za tih 30 dana ozdravila i nije mi ni potreban tada pregled.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna