Autor: 021

Novi Sad
12.08.2016.
08:17 > 08:21
Skoro deset hiljada pacijenata nije došlo na zakazan pregled u Kliničkom centru Vojvodine, što čini preko 13 odsto od ukupnog broja datih termina, pokazuju podaci ove ustanove.
  • cokolada

    12.08.2016 21:21
    uglavnom
    dovoljna je samo jedna procitana rec kad je rec o redovima , navode da se svi pacijenti uglavnom zakazu a sta je sa onim koji se javljaju nakon toga. iskreno da kazem nije toistina i ne u KC vec nigde tj . u Domu zdravlja ni u Jodnoj banji. hocu reci papir trpi sve. antamento
  • nervirach

    12.08.2016 10:57
    A kontrolni? Da iskoristim priliku i opet spomenem kretenski, prevarantski, bezobrazni nacin zakazivanja. Papir na kome pise da se kontrolni pregledi zakazuju SVAKI DAN od 12.00 do 13.30 bolje zguzvajte i bacite. MESEC DANA sam zakazivao. MESEC DANA!!! Zivkao, odgovori su bili kao nazovite sutra, nazovite za sat vremena, nazovite posle desetog. Posle tog desetog sve isto dok nisam otisao i naravno posvadjao se. Posle pacijenti nervozni. Bezobrazluk. Problem u zdravstvu su zdravstveni radnici. I niko drugi. Oni organizuju, oni odredjuju cene...
  • Pacijet

    12.08.2016 09:27
    Možda je tako, ali se pregled zakazuje jedan dan u mesecu i tada je prava telefonska ludnica - pola dana provedenih uz telefon. A sve to da se čekanje ne bi odužilo preko mesec dana, pa da bolnica mora da nadoknadi trošak pregleda kod privatnika pacijentu.
    Zašto se ne izjednače privatna i državna praksa, da privatnici uzmu pojedine ambulante u zakup od države, da se izbaci dvostruki rad, kao u Hrvatskoj. Manje korupcije, manje lažnih informacija poput ove koju ste doneli. Uvek su im pacijenti krivi, a vi idite u čekaonicu polilinike bilo koji dan i bilo koje odeljenje, pa napravite fotku - ljudi čekaju od ranog jutra u gužvi, nemaju gde da sede od silnog broja, toaleti rzvaljeni i prljavi, neki ne rade, klima ne radi, prozori otvoreni, sve zaušteno, nije videlo ljudski rad vekovima. Sva u zdravstvu nam je zapušteno - osim par klinika kod kojih se vidi da neko zaista brine o održavanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna