Autor: 021.rs

Novi Sad
16.08.2016.
09:53 > 10:09
Između ulica Doža Đerđa i Antona Čehova na Grbavici uskoro bi mogla da nikne nova ulica, s obzirom na to da je "Zavod za izgradnju grada" raspisao javni poziv za radove na ovoj lokaciji.
  • gari

    16.08.2016 14:27
    do te nazovi ulice se nekad davno pruzao otpad pa do na futosku, nisam davno prosao tuda iako mi je prekputa, bila je tu ambulanta gde smo isli dok nas neprebacise na liman, institut za topolarstvo, to je verovatno u rusevinama, inace ulice se neprobijaju ak nema potrebe za novim zgradama, iz futoske na samom uglu prema brace ribnikar je stara kuca sa ooooogromnim dvoristem i milion stanara, koliko znam tu ce se graditi pa eto zgode da izlazi na dve ulice, videcemo
  • mile

    16.08.2016 13:26
    Zar nije dovoljno sto su rekonstrukcijom brace ribnikara unistili mise dimitrijevica, jedan od naj lepsih I naj mirnijih delova grbavice nego ce sad spojiti I ostatak na mise dimitrijevica , Ima da poludimo od saobracaja I buke.Prisilno planere preseliti tamo gde prosipaju pamet pa ljudima zagorcavaju zivoy.Pa jos da im dodaju novu autobusku liniju da prosto polude kao mi.
  • skep

    16.08.2016 13:15
    Potpuno je nepotrebno tu otvarati novi prolaz, saobraćaj na ovom delu nije tako gust. Bolje da na tom delu zasade tuce drveća, naprave parking.

  • Toma

    16.08.2016 11:40
    Dom zdravlja?
    Ono nije dom zdravlja nego magacin koji pripada toj ustanovi.
  • lol

    16.08.2016 11:09
    Hahaha koja parodija prave novu ulicu.Porusii su ex mesnu zajednicu/ i izdvojeni deo Dr Milan Petrovic skole i sad ce se to zvati ulicom? .Naravno infrastrukturu nece dobiti ni narednih 10 godina koliko mi u par metara nizoj urbanisticki planiranoj ulici nismo dobili. Zorana Petrovica nema asfalt, rasvetu, kanalizaciju, kontejnere, odvode a bitno je da su planski napravili. Pisali smo vise puta kabinetu gradonacelnika i niko nas ne registruje vec se lopta uvek prebacuje na drugog.Predhodna garnitura se odazvala na kuknjavu i velikodusno nam posula sut na put i od tada su nas svi zaboravili sem poreznika koji nam revnosno naplacuju porez za 1 kategoriju a realno zivimo u Bangladesu!
  • x

    16.08.2016 10:46
    Upropastili ste Grbavicu, a od Antona Čehova ste napravili lakrdiju zaraslu u korov, pesekavši drvored zarad parkinga !!!! Sramno !!
  • ex chapman

    16.08.2016 10:30
    uličetina
    ko ne zna: između gogljeve i tog crvuljka od čehovljeve ima jedna stara kuća i neko dvorište. kad se to ukloni postoji direktna veza između ove dve ulice i nikakva NOVA ulica neće se graditi. zapravo će se samo povezati dve postojeće ulice a deo čehovljeve ulice će nazvati novim imenom. ipak lepše zvuči kad se kaže PRAVIMO NOVU ULICU. DA BI GRAĐANI IMALI BOLJI PRISTUP DOMU ZDRAVLJA. bolje im napravite novi dom zdravlja umesto ovog rugla što se raspada
  • Zivan

    16.08.2016 10:19
    Tu ima prostora za novu ulicu, ali pod uslovom da zgrade budu najvisse na ccetiri etazza i da se izgradi dovoljno podzemnih garazza...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna