Autor: Suzana Stojićević (suzana@021.rs)

Novi Sad
26.01.2017.
07:31 > 11:45
Nekada gradski prevoz, pijace i prometne ulice, a danas neretko i tržni centri i prodavnice postaju popularna mesta za džeparenje.
  • zdrav razum

    28.01.2017 22:04
    napadaju slabije
    Bas juce pricao sa jednom dobrom devojkom koju je neki zamalo opljackao. Otvarao torbu dok je silazila iz autobusa...ali verovatno pre dobrocudne napadaju nego arogantne i sa opasnijim pogledom. I naravno pre fizicki slabije nego visoke ili krupnije. Zato i ne napadaju muske, kukavicki mentalitet radja sve vise takvih.
  • Terješkova

    26.01.2017 18:53
    Preventiva
    Na koju sumu reaguje policija? Čisto da
    znam šta da kažem (slažem) ako mi kojim slučajem maznu dokumenta jer parica nemam!!
  • Tužna država

    26.01.2017 16:13
    Policija
    Čemu služi policija, reaguju samo kod ubistava i silovanja?
  • baba

    26.01.2017 15:40
    Pa, Vucic je legalizovao kradju do 15000 dinara, ne znam da li se cifra menjala u medjuvremenu...
  • Nindža Kornjačleone

    26.01.2017 14:28
    Jel znate sta je jos isplativije? Krasti na veliko. Onda nema nikakvih sankcija. Uclanis se u stranku(onu na vlasti). Stranke menjas po potrebi. Koja je na vlasti ta je najbolja. Treba samo da budes ljigavac i da volis da otimas. Sve ostale kockice ce se same sloziti. Tako mozes vecno da zivis. Jos ako si dr necega, pa to je banja. Bitno je pricati o borbi, pravima, prosperitetu. Ti pun para, a ovce koje se loze na tu spiku te slusaju mekecu i jedva placaju racune jer si im ti oteo pare. Idealno.
  • Treba novi Otpor

    26.01.2017 12:51
    Stanje je ovakvo
    Ne zaboravite, vlast je da bi zaštitila sve kriminalce, počela i od ovij najmanjih.
    Građaninu je zabranjeno da reaguje i da se brani od džeparoša. Zabranjeno je i da ga hapsi, građanski, zadržava. Većina tih džeparoša ionako nosi noževe, za slučaj nužde.
    Većina ih ima plaćenog prepaid advokata, mesečno im daje bar 100 evra, a ovi reaguju momentalno na poziv, dolaze sa pripemljenom tužbom za odžeparenog, tako da ako on odustane od svedočenja o nedelu, odustače se i od tužbe protiv njega, koja je uglavnom neki nasrtaj na život i telo lopova.
    Sad, kad su ovako lepo zaštitili džeparoše, kojima je NS preporučen kao bogat grad, zamislite tek kako štite ove veće lopove?
    I onda nam je čudno što se u vozilu vlade pronađe droga, a svaka sponzoruša ima hrabrosti da priča o svojoj vezi sa nekim političarem?
    I onda, sa ovakvim stanjem, treba nešto da očekujemo od Službe Državne Bezbednosti,
    Žandarmerije , Policije ili Vojske Srbije?
    A za to vreme, ne pružajte otpor džeparošu, jer osim noža i advokata, iza svakog autobusa ga prati vozilo za podršku, kako bi brže utekao.
  • ex chapman

    26.01.2017 12:25
    ajoj
    Pa trebo sam ostati u Srbiji. Čak i od tako osiromašenog stanovništva dnevno bih mogao da ukradem više nego što ovde mogu da zaradim. A rizika nema nikakvog. Naravno kradem samo od nejači: nemoćni starci, žene, pa i od dece, što da ne.
    A onda kupim džipa, pa zlatan mobilni, pa kuće, kamioni, avioni. I postajem član elite. Postanem čak i sudija u nekom idiotskom nadmetanju na Pinku. Posle osnujem svoju stranku pa solim pamet svima, jer ipak sam ja pametniji od budala koje rade ceo mesec za 30.000 din. koje im ja još isti dan izvučem iz džepa! Na kraju postajem član Vlade i tu je apsurd doveden do svog logičnog vrhunca!
    Eto, dragi moji bivši sugrađani, najboljeg načina da sebi i porodici obezbedite bolje sutra! Udri po slabijem - država ga neće zaštiti!
  • neko_iz_mase

    26.01.2017 12:03
    Sud...
    ...te zove na svedocenje posle 2 godine, kad se svih detalja vise ne secas, a u medjuvremenu osumljiceni i dalje vrslja po gradu!!!

    Imaju razradjene advokate...

    Sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna