Novi Sad
13.08.2017.
21:05 > 21:33
Fudbaleri Partizana savladali su večeras u Novom Sadu ekipu Vojvodine golom Bojana Ostojića u 89. minutu meča u derbiju 5. kola Superlige.
  • Limanac

    14.08.2017 13:38
    Posledica
    Citiram prethodnika:" Publika penzosi,krimosi,huligani i svita Kokezina iz saveza, jadna li nam majka kad pogledamo neku evropsku utakmicu i vidimo ,ako hoćemo gde smo u svemu!"
    Dodatak -scena iz jednog limanskog bloka posle utakmice : Više od 30 maloletnika iživljava se na igralištu za predškolsku decu ,skoro izvalivši ljuljašku, sa pivskim plastičnim bocama , psovke i podrigivanja sa glavnom glasnom dilemom -gde će sad da idu na Grbu(grbavica ) il Kej . Jadna im majka i očevi . Nisu oni još ni loši , ni tako iskvareni ali RASPUŠTENI i prepušteni modelima kultnog ponašanja sa Marakane , Jna ili ti Karadjordja ( zanimljivo od svih velikih i uticajnih Srba iz Vojvodine nadjoše baš njega za ime stadiona).
    Ovde kao da neko priprema našu decu za debile i ratnike u nekoj od budućih "istorijskih "srpskih prekretnica koje nam servira debilna i nesposobna država već dugi niz godina .
    Da se razumemo i duže nego što je vlast SNS-a tako da je problem mnogo dublji.
  • NN

    14.08.2017 09:20
    Sudija pe.eru
    Katastrofalno sudjenje od strane sudijske trojke na čelu sa mazicem(nisam slučajno napisao malim slovom),a na štetu Vojvodine,a dešavalo se i ranije,dobro pamtim.
  • Bole

    14.08.2017 07:43
    Ovo je naš fudbal, jad i beda pokazalo se po ko zna koji put u poslednjih 20 godina,kvalitet nula,borba neka,greške,nadmeni isfolirani sudija,igrači koji ne bi mogli skupljati lopte poput Radina,Vukasovića,Miletića,,jadnih stranaca oru ovu oranicu od terena.Publika penzosi,krimosi,huligani i svita Kokezina iz saveza, jadna li nam majka kad pogledamo neku evropsku utakmicu i vidimo ,ako hoćemo gde smo u svemu!
  • FCV 1914

    14.08.2017 00:12
    ...
    Igra ocajna... malbasic ako nece da igra neka ide...
    Da li je moguce da niko nece realno da napise zbog cega se desio incident na zapadnoj tribini? Par grobara je doslo do sektora 6 i htelo je da uzme zastave onda su ih slaninari poterali i tada su doleteli i navijaci sa severa...
    Zbog cega policija konstanto stoji na zapadu da gledaoci ne mogu da gledaju kad se zna da je problem 100-tinak grobara koji su na zapadu,umesto da njih izbaci sa stadiona oni maltretiraju ceo zapad.... i zbog cega je policija drzala samo sektor 6 od celog zapada 45 minuta posle utakmice?
  • N

    13.08.2017 23:47
    Grobari,napolje sa zapada!Dokle će oni da prave sr.nja?!
  • Ma

    13.08.2017 21:36
    Uprava napolje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna