Novi Sad
12.12.2010.
23:28 > 23:39
Posle dve nedelje obustave rada zaposleni u "Stanu" od danas počinju da rade, iako nije potpisan sporazum o prekidu štrajka.
  • Bolek

    21.01.2011 03:49
    Sami svoji majstori
    Ta firma dobro i opstaje kakav je nerad i javašluk u njoj prisutan. Za to nije krivo samo bivše rukovodstvo već i sami (ne)radnici. Izađu ujutru na teren, odrade par naloga i onda gluvarenje do kraja radnog vremena a nekad i pre. A uplate od ovaca su redovne preko Informatike pa milina jedna.
  • BalkaN

    19.12.2010 12:37
    DA SE ZNA !!!
    Firmu kao što je "STAN" može samo da uništi njen osnivač a u ovom slučaju to je grad i gradska vlast.Nelogično je da firma godinama propada a da njen osnivač to NEZNA.Zašto upravni odbor sastanči svakog meseca?Valjda je normalno da posle sastančenja daju izveštaj o stanju i poslovnosti firme.Moram da podsetim da upravni odbor čini 9 članova(6 članova gradske vlasti i 3 člana firme)Posmatrajući odnos članova GRAD-STAN nemože niko da krivi članove STANA za nešto kad su oni u tom odnosu snaga NEMOĆNI.Zašto grad nije ranije reagovao da napravi reda u svojoj firmi.Smešno je to što GRADONAČELNIK kaže moraće sami da se izbore..PITANJE:KOME GRADSKA VLAS SERVIRA FIRMU?Kad pored svih gubitaka kupuje nove automobile,kamion itd.a firma nema para ni da ih registruje!!a radnici nemaju za osnovni materijal i samo zavlače jadne i POŠTENE GRAĐANE..
  • 13.12.2010 16:32
    veoma lako se može pomoći "STANU"

    u gradu se rekonstruišu svi objekti "RADOSNOG DETINJSTVA",vodovod ,kanalizacija ,parketi,pločice......
    baš oni poslovi kojima se firma STAN godinama bavi....
    takođe govori se na sva usta i o novom sistemu grejanja( zamena ventila na radijatorima,podstanica...) takođe delatnost kojom se firma "STAN" godinama bavi...

    ali te poslove neće dobiti "STAN" nego privatnik koji gurne deblju kovertu, a posle će "STAN" da održava te iste zgrade i da vadi fleke nezovi- majstora
    -nije tu reč ni o ceni ,ni o tenderima

    kada bi grad hteo malo da pomogne i da u nekim poslovima firme koje su se višegodišnjim iskustvom a pri tom i na ivici propasti dobiju prednost-ne bih bilo ni otpuštanja radnika,ni štrajkova,ni plata koje su više nego smešne..

  • limancanka

    13.12.2010 08:05
    neka im je sa srecom
    Eto, ipak se nesto uradi kad su ljudi slozni!! Svaka cast na tome pa sta god uradili!!! Grad sad teba da im pomogne, oko novih poslova,a ne da daju LISJU da POGREBNA uzima podizvodjace i radi poslove odzavanja po gradu
    sramota za
    gradonacelnika
    i njegove
    pulene!N znaju
    koliko im je dosta,pa se onda pitaju sto je narod ogorcen i sto jaca opozicija!!!
  • plavi grom

    13.12.2010 06:50
    strajk
    Svaka čast,ipak direktori nisu iznad svih,trebali su davno podneti ostavke! A grad da postavi nekog sposobnog a ne podobnog!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna