Novi Sad
24.08.2017.
09:26 > 09:44
Pacijenti su se u prvoj polovini ove godine ponovo najviše žalili na rad Kliničkog centra Vojvodine i Doma zdravlja Novi Sad.
  • Maki

    27.12.2018 00:04
    Ogorcenost
    Vec 10 meseci zovem zaredom skoro svaki dan polikliniku N.Sad. Po par poziva svakog dana. Iz dana u dan,Iz meseca u mesec da zakazem operaciju devijacije nosa. Odgovore koje dobijam su--- nazovite sutra, nacelnika nema, jos nisu otvoreni termini, mi jos nista neznamo I tako u krug skoro godinu dana. Dokle vise tako??? Koliko godina treba da prodje da zakazem ida stignem I ja na red???
  • tekuće 2

    25.08.2017 13:46
    Da, ona dr- ica ima inicijale JK. E, kao Džej Kej, Krleuša iz "onog" sveta sa druga "planeta", a naravno nije.
  • Mima

    25.08.2017 11:35
    Na preko 45000 lezecih pacijenata i ko zna koliko pregledanih, samo 9 prijava, sto je super, zar ne? E sad....
  • ma

    24.08.2017 21:28
    More mars i sram vas bilo. Odnosi se na vlasnike ove drzave. Jedan Beograd koji je samo tri puta veci od Novog Sada ima osim Klinickog Centra Srbije i PET gradskih bolnica. Mesta kao sto je Senta, Vrbas, Zrenjanin, Sremska Mitrovica koja su neka od 5 do 10 puta MANJA od Novog Sada imaju svoje gradske bolnice gde njihovo stanovnistvo bez problema moze da dodje do lekara. Jedino Novi Sad nema svoju bolnicu, ima samo zajednicki Klinicki centar za celu Vojvodinu (koji i pomenute lokalne bolnice zatrpavaju da bi svojima obezbedili pravovremeno lecenje i smanjili cekanja). Jedino Novosadjani u citavoj drzavi nemaju mogucnost da dodju na pregled specijaliste, novosadski privatni sektor je veci od beogradskog, jer LJUDI NEMAJU GDE. Nemam reci da opisem gadjenje i uzas kakvo se zlo cini ovom gradu, na svim nivoima i na svim poljima, pa i ovom najvaznijem.
  • RADNIK

    24.08.2017 20:09
    Primedbe
    Zdravstveni sam radnik, već skoro 15 godina, školovanje sa specijalizacijom je trajalo 10 godina, sve u roku i sa najboljim uspehom, a sada se borim za egzistenciju svoje porodice. Sa pacijentima imam jako dobar odnos, veliko zadoviljstvo i brojne pohvale, ja i moj tim dajemo maksimum od sebe, da pružimo najkvalitetniju uslugu i u najkraćem mogućem vremenu. Ima nas malo, radimo bukvalno za dvoje u odnosu na normative, ali koga to interesuje? NIKOGA
  • cure

    24.08.2017 12:08
    bitno
    je da KCS radi kako treba džumare pašalučke....samo čekam dan za carinu na Pančevcu
  • tekuće

    24.08.2017 11:46
    Valja napomenuti Institut u Sremskoj Kamenici, recimo, pa sektor onkologija - ginekologija, i ona doktorka što od početka, bez osnova, nema potrebne analize, "piše" malignu dijagnozu. Ostaje na tome, bez obzira na analize, pa slede one grozne terapije kojima se uništava imuni sistem, trajno oštećuje zdravlje. Osim toga "ubijaju te u pojam" degradacijom i ponižavanjem, ne svi sa kojima dolaziš u kontakt, ali mnogi od njih.
  • YU

    24.08.2017 11:17
    ---
    Nije mi jasno zašto se pacijenti žale na njihov rad, pa oni ništa ne rade.
  • White Power

    24.08.2017 10:50
    Veterinarska stanica
    Egzodus lekara traje već godinama i to nije nikakvo opravdanje za lošu zdravstvenu negu.
    Ako država to i dalje STIMULIŠE bizarno lošim uslovima rada i niskim platama, znači da se SLAŽE sa takvom praksom i da joj to odgovara.
    Znači da joj zdravstvo služi samo za uhlebljenje partijskih kadrova, a da joj briga o zdravlju narodna nije bitna i da joj odgovara da se Srbi leče gore nego afričke zveri kod veterinara.
    Ako joj višegodičnji haos u zdravstvu ne odgovara, zašto ne zapošljavaju lekare sa biroa i zašto svake godine upisuju nenormalan broj studenata medicine?!
    Zašto fabrikuju kadrove koji sutra neće imati gde da rade?!
    Nesposobni, vlastohlepni i para gladni duduci.
    Eto.
  • Tucdr

    24.08.2017 10:27
    Odustaju od zalbi jer nema vajde od toga. Odu privatno i rese stvar. Ili kao ja: Mene su dva dana vozali za zakazivanje da bi mi na kraju sestra rekla da mi nece dati da idem kod njene dr i dala mi imena doktora u drugim domovima pa da kod njih zakazem. Presla u Signal i resila stvar cas posla.
  • Nervirach

    24.08.2017 10:19
    Ne. Videli da nema vajde. Mafijasi u belom sve zataskaju. A neki i pomrli.
  • Pera

    24.08.2017 10:07
    Pacijenti su odustali jer nema svrhe. Ako je hitno i mozete da platite idete privatno.
    Ako nemate novca imate mnogo manje sanse da ozdravite ili resite problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna