Novi Sad
14.12.2010.
12:09 > 16:24
Tek nešto manje od dva odsto zaposlenih u Srbiji iskoristilo je svoje pravo na bolovanje a razlog je to što građani strahuju za svoje plate i radna mesta.
  • Vaskez NS

    15.12.2010 06:44
    Stara...
    JKP PP-u ne veruje...
  • Lela

    14.12.2010 19:19
    Bolovanje, šta to beše?
    Ne tako davno svi pisani mediji su komentarisali kako stanovnici Srbije koriste bolovanje u "enormnim količinama", kako su ne radnici, lezilebovići, koji su sve drugo sem bolesni. Tako vam se desi da odete u velike markete tipa Univer, Idea, Tuš i ostali gde vas na mesu, voću i povrći, prehrambenim proizvodima čekaju bolesni radnici. Bolesni su, imaju streptokok, stafilokok, razna kožna oboljenja, kašlju, cure im nosevi i sl. U prvom momentu pomislite da tražite šefa i da sve to prijavite inspekciji, medjutim shvatite da će samo taj radnik koji radi za jadnu platu od jutra do sutra dobiti otkaz i odustanete od toga. Veliki marketi i tržni centri, privatne firme rade kad hoće, koliko hoće i kako hoće, niko ih nekontroliše, niti će, bitan je samo profit!
  • 14.12.2010 14:44
    nismo svi lezileboviciiz JKP pa da nam para kaplje zalezanje, kod privatnika treba dobro podmetnuti ledja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna