Novi Sad
16.12.2010.
07:38 > 10:21
Završetak godine na Novosadskom sajmu obeležiće manifestacija ''Zima na Sajmu'', koja počinje danas u Hali ''Master'' i trajaće do 30. decembra.
  • sanja

    17.12.2010 10:26
    vasar
    nije tacno to sto pisete svugde u svetu se u okviru sajma organizuje novogodisnji sajam samo sto je ovaj nas sramota i ruglo bila sam juce da vidim i odvedem decu sraamota ljudi bi po onim plakatima zakljucili da imaju sta da vide lunapark...zabava ma sramota ..nabili su cene zakupnine tako da sve ukupno ima 30 standova... i to se zove novogodisnji vasar pa veci je izbor kod svakog kineza nego tamo ako ne mogu da organizuju kako treba nisu ni ovo morali sramota za sajam koliko pruze toliko mogu i da ocekuju
  • 16.12.2010 13:37
    zaboravili ste...
    Sajam je oduvek bio vasarska ustanova. Tek je sa Master centrom pomalo dobio na ozbiljnosti.
    Ali i ja sam kao dete, pre 15-20 godina pohodila isti da gledam dzidza- bidze.
  • Spensovac

    16.12.2010 11:12
    Boze boze
    Pa od kad je Sajam postao vasarska ustanova...
    Krade ideje sa Spensa i to isto radi pod svojim krovom..
    Nemam nista protiv da to rade, jer Spens u malim manifestacijama nema premca, tako da se za njega ne bojim ali zar Sajam ne bi trebalo da organizuje sajmove i kongrese...
    Videla zaba konja di se potkiva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna