Novi Sad
16.12.2010.
09:19 > 17:22
Zdravstvena inspekcija zabranila je Kliničkom centru Vojvodine da naplaćuje laboratorijske nalaze pacijentima koji kod njih dolaze iz drugih ustanova.
  • Gaga

    16.12.2010 16:13
    Nije to samo tako "..mole doktore Doma zdravlja da im na uputima upišu šifru da su davaoci krvi.". To se proverava prilaganjem knjižicom DDK uz uput naravno.
    No, definitivno nije u redu. Neka naša država odluči-hoće li mi skidati sa LD za zdravstveno osiguranje ili ne? Ukoliko mi skida, želim da koristim usluge zdravstva u potpusnosti. Ukoliko mi se ne skida sa LD taj deo, ja ću sama plaćati troškove svog lečenja tim parama koji mi ostaju na računu i birati kome ću i koliko plaćati. Zar nije logično?
  • milojko

    16.12.2010 12:15
    dokle?
    Dokle više bezakonja u Novom Sadu a da niko ne odgovara?Hoćemo li opet da ređamo šta sve ne valja u ovom gradu?Nadležni,svaki za svoj resor,mrdnite malo,uradite da ovaj grad opet bude za ponos a ne za sramotu!
  • Mire

    16.12.2010 09:52
    Zlikovci u belom
    A ZASTO ONDA MI DA FINANSIRAMO KLINICKI CENTAR? NEKA IH FINANSIRAJU POVLASTENI!!!
    U GRCKOJ BI ZA OVO NAROD DOSAO DA IH PITA DA LI TO OZBILJNO MISLE.
    DO GOD SEDITE KOD KUCA U PAPUCAMA I CEKATE NA DRUGOG DA VAM RESI PROBLEME NECE SE NISTA PROMENITI.
    SVAKA CAST GOSPODJI VASIN i HVALA JOJ STO JE SKRENULA PAZNJU NA OVAJ PROBLEM.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna