Autor: Dnevnik

Novi Sad
02.11.2017.
09:34 > 10:21
Udruženje bivših radnika fabrika u stečaju "Solidarnost" počelo je s Gradskim većem Saveza samostalnih sindikata Novog Sada da evidentira nekadašnje zaposlene u preduzećima u društvenoj i državnoj svojini kod kojih je otvoren ili okončan stečaj, da bi pokrenuli postupak i naplatili od države potraživanja.
  • zasto

    02.11.2017 20:39
    udarate minuse
    Coveku koji je rekao istinu na pomalo grub nacin ali je ipak istina a pluseve coveku koji vredja i nece istinu a istina je da su stvarno porasprodavali sve novosadske firme uglavnom zuti i zasto ti nebote mislis da sam ja bot ako mislim drugacije od tebe , nauci sta je demokratija pa komentarisi. Ja se slazem da radnici koji nisu krivi za lose prodaje, stecajeve treba da dobiju sve sto im pripada i da ce dobiti i vec su dobili sporove i da ce ova vlada kakva je takva je to i isplatiti ali istina je istina ali je mi nazalost gledamo drugacije i kad nam odgovara izvlacimo kontekse iz komentara i vredjamo i pljujemo a to izvinite nije demokratski.
  • Ziki

    02.11.2017 11:46
    Ovom “istina” botu poručujem da ide kod svoga Vučića da traži da ga njegov predsednik pošalje da brani Srbe gde ih je on tako “odbranio”,a radnici će svoja potraživanja na tvoju žalost naplatiti!
  • Tihi

    02.11.2017 11:16
    Istina
    Idite trazite plate od Pajtica i Canka oni su vas prodali uzeli pare i isterali na ulicu bez igde icega !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna