Novi Sad
18.01.2011.
14:57 > 06:42
Sindikat prosvetnih radnika Vojvodine će narednih dana agitovati i pripremati kolege iz novosadskih škola za štrajk, koji će najverovatnije početi 28. januara.  
  • Sava

    21.01.2011 21:54
    Kakav predsednik regije N.S takvi i štrajkači
    Mirko,kolega,prijatelju pročitao sam izjave koje si davao na radiju 021 i veruj mi imam utisak da je štrajk u N.Sadu pod velikim znakom pitanja.
  • nisam prosvetni radnik

    20.01.2011 21:50
    Žalosno je da jedan roditelj smatra da je normalno da njegovo dete u pozorište vodi razredni starešina i da mu je pri tome to i OBAVEZA! Prosvetni radnici su ljudi sa završenim fakultetom a takvih je u ovoj zemlji jedva 5%,i zaslužuju da budu adekvatno plaćeni za najodgovorniji posao - vaspitanje vaše nevaspitane dece!
  • Ana

    20.01.2011 21:46
    OOOOOOOOOO
    O dragi gradjani ove zemlje, nije niko kriv sto je situacija ovakva kakva je, mislim na nas obicne smrtnike, sve nam je ovo "zakuvano", a mi klopamo li klopamo, razmislite i nemojte dozvoliti da se niko ni nakoga ljuti, scenario je postavljen i bice realizovan po postavkama onoga ko je za njega nadlezan, a mi ispastamo zrtve(profesori, roditelji i deca) samo ZRTVE!!!!
  • Zorica

    20.01.2011 14:05
    Dokle više....
    Dokle više štrajk, šta ona velika većina koja nema ni 36.000 dinara, ni letnji raspust, ni zimski raspust, ni bolovanje, ni jubilarnu nagradu......Deca su nam sve gluplja i gluplja, a ne može se sva odgovornost svaliti na roditelje, jer roditelji nisu jedini u vaspitno obrazovnom sistemu nego i oni koji vec decenijama štrajkuju.
  • re: johnny - @ David

    19.01.2011 02:39
    Kada se zakon tako promeni da prosvetni radnici postanu i socijalni radnici i porodiljske babice i defektolozi i turizmolozi i lekari i sumarski tehnicari itd. itd. I KADA IH ZA SVE TO I PLATE KOLIKO SU VEC TAKVA ZANIMANJA PLACENA onda ce ici po kucama ko god treba i kada god treba.A do tada dragi roditelji, mogli bi smo se upitati a sta mi to cinimo za svoju decu (i svojoj deci)? Ili je najlakse isutirati dete u skolu i lepo prebaciti odgovornost na drugog?
  • johnny

    18.01.2011 20:35
    @ David
    ...Ti Davide, prvo malo upoznaj osnove pravopisa pa se onda javi za rec. Dosta mi je nepismenih likova koji misle da mogu da opljunu kad i koga hoce. Knjigu u sake pa onda progovori!
  • DAVID

    18.01.2011 18:06
    BRUKA
    DA LI STE NORMALNI?! PROSVETNI RADNICI SU IZGLEDA IZGUBILI KOMPAS. DOKLE MISLITE DA UNISTAVATE GENERACIJE I GENERACIJE DECE. STA STE TO VI KAO PROFESORI,NASTAVNICI,UCITELJI DOPRINELI RAZVITKU DECE(MENTALNOM I FIZICKOM)?
    KOJU STE NOVU METODIKU RADA USVOJILI ILI REALIZOVALI? VI SEM SUVOPARNOG PREDAVANJA I LICEM FRANKESTAJNA NEZNATE NISTA DRUGO! KO JE OD RAZREDNIH STARESINA OTISAO DO DJAKA U STAN DA VIDI KAKO ZIVI,DA PORAZGOVARA SA RODITELJIMA,DA RAZRED POVEDE DO BIOSKOPA ILI POZORISTA,...KO??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna