Autor: 021.rs

Novi Sad
07.12.2018.
12:54 > 09:26
Vojna bolnica u Petrovaradinu organizovaće u subotu, 8. decembra besplatne specijalističke preglede, a zakazivanje je danas, 7. decembra.
  • Sana

    08.12.2018 17:42
    Što ne zaposle lekare
    A upravnik koji nije vise upravnik,jer je radio što ne treba,sabotira zapošljavanje mladih lekara.Svog sina je zaposlio u Klinickom centru Vojvodine,jer se u Novom Sadu zapošljavaju samo lekari čiji su roditelji lekari.Mnogo mladih lekara volontira po nekoliko godina u Klinickom centru Vojvodine i drugim zdravstevnim ustanovama.Sram te bilio ministre zdravlja što dopuštaš javašluk i lopovluk koji rade direktori zdravstvenih ustanova u Novom Sadu.
  • pregledi

    06.12.2018 13:27
    besplatni
    Danas sam bio da utvrdim zakazani termin pregleda kod interniste, za pon. 10.12.2018.god.
    Rezultat: internista kod kog je zakazan pregled nije više u VMC., drugi internista je tog dana dežurni i nude mi nefrologa koji radi???
    Rečeno mi je da je naredba ministra da se prvo pregledaju vojni osiguranici u odnosu na civilne.
    Zakazivanje UZ srca još od marta meseca je nemoguća misija, upućuju me na privatne i civilne doktore...
    Toliko o mom iskustvu, možda se nekom ostvari san.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna