Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
11.03.2019.
12:14 > 17:00
I dalje nije poznato kako je poginuo 30-ogodišnji inženjer na gradilištu na uglu Masarikove i Hilandarske ulice na Rotkvariji - nezvanično, čovek nije imao zaštitnu opremu, a nije poznato ni da li je gradilište radilo potpuno po zakonu.
  • Slavica Holandija

    12.03.2019 07:20
    Nema gorih od nas
    Posle se cudite zasto Vam traze radne vize za Nemacku i Holandiju i zasto Vam zakazuju godinu dana termine za intervju za rad u EU u ambasadama i zasto Vam dolaze robovlasnicke firme iz Azije i nude Vam posao motanja kablova za plate sto ni u Bangladesu vise nece da rade Vi u Srbiji pristajete da radite za taj novac jos se i slikate se sa politicarima i hvalite politicare koji su Vam dali africke plate u centru Evrope i to je Vama Srbima u Srbiji udarna vest.

    I niko apsolutno niko u Srbiji da izadje na ovu vest o pogibiji radnika i da trazi smenu odgovornih.Svi u nekom svom paralelnom univerzumu i matriksu.

    Nece Vama biti bolje u Srbiji na za 500 godina.Sa takvom percepcijom o radu,radnicima,postenju,zivotnom i socijalnom okruzenju.Jednostavno kakav ste narod takva Vam je drzava takvi su Vam "investitori" takve su Vam i plate takva Vam je i buducnost takva ce Vam biti i deca i unuci i praunuci.

    Zasto bi bilo ko od postenih i ozbiljnih investitora recimo iz Holandije ili Evrope ili normalnih drzava sveta dosao u Srbiji i ponudio ozbiljne EU plate od recimo 1000 ili 2000 eura kada Vi pristajete da gubite glave za 200 eura plate???????????
  • Inspektor

    12.03.2019 06:59
    @Армаггедон
    Inspekcija ne mora da se najavi. Nemoj iznositi neistine
  • @Skeledžija

    11.03.2019 21:59
    sindrom uprave
    Ogromna većina mlati praznu slamu i uredno vuče platu, a mnogo nih pravi samo štetu!
    Sistem bi se preporodio kada bi samo 5% radilo ispavno i u punom kapacitetu.
  • Tasić 1951

    11.03.2019 19:58
    Samo bežanija odavde deco
    Sve ce to narod pozlatiti u pesmama svojim.
  • Армаггедон

    11.03.2019 18:14
    Инспекција мора да се најави?да ли је ово нормално.Где ми живимо.
  • Skeledžija

    11.03.2019 17:52
    Ćutolozi, šlihtare, uvlakači..
    Modiću nije inspektora malo, nego je malo i to izuzetno malo, onih koji smeju da postupe!
    U Novom Sadu su otpustili Jovanovića, koji je imao kičmu i počistio bespravne objekte Kelvina i i zatim se suprotstavio korumpiranim šefovima, a kojiko ćutologa, šlihtara, uvlakača ili muvadžija decenija prima platu bez ikakvog pozitivnog efekta!
  • Pravi Opalim te g...

    11.03.2019 17:15
    Cesto tuda prodjem i ono sto sam primetio je da su nadlezni cutali i kada se prebacivao materijal sa placa od prekoputa preko glava prolaznika. Strasno je to sto se desilo, mada...zbog navedenog ,,huj, haj, nece nista biti,, je bilo i ocekivati da ce se desiti neka nesreca. I ako neko ozbiljno ne shvati lepotu nekog grada kako da ukapira i ostalo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna