Novi Sad
25.04.2019.
20:31 > 20:37
Vanredna sednica FK Vojvodina nije se održala u zakazano vreme, pošto članovi Skupštine nisu mogli da pristupe prostorijama kluba.
  • Navijač

    01.05.2019 20:22
    Da li je ovih 5:0 dovoljno da se sklonite ili nam treba još poniženja?!
  • Toma

    28.04.2019 18:16
    Detelinara
    Nemojte se svađati.
  • RIZBO

    27.04.2019 22:01
    predlog
    neka rukovodstvo i ta cela uprava, svako od njih, da napiše 100 puta JA NAVIJAM ZA NAJBOLJI FUDBALSKI KLUB NA SVETU ZA FK VOJVODINU!
  • Doktor

    27.04.2019 13:12
    @satelicanin
    Po stilu pisanja, načina vredjanja moj novosadjane kontam da nemaš ni 30 god a kamoli da si gledao toliko Vojvodinu.
    Kažeš velik budžet , grešiš najveći u zadnjoj deceniji ali je 3/4 otišlo na dugove od pre dvadesetak god do sada.
    Razne Karine, Vukoviće, menadzerske komisije iz 2009, projekte Stadiona iz 2011 ...i jos zilion takvih polukriminalnih faktura!
    Da li treba da budemo kao Radnicki iz Nisa evo ja to kao novosadjanin necu i ne zelim! Drugi na tabeli sa kamarilom sudija, 20 penala, namestenih meceva! Jel to treba da bude put nase Vojvodine!?
    Na kraju bih iskreno voleo da mi objasnis koja je razlika izmedju Bajatovica i Vucevica?
    Jedan mozda navija za neki Bg klub drugi sigurno navija za neki Bg klub, jedan davao i daje pare navijacima i Klubu , drugi sigurno ne daje i nije, jedan ima svoje ljude u Skupstini i drugi ima svoje ljude u Skupstini i nijedni nece dati kvorum navijačima i sad ja stvarno ne mogu da razaznam zasto je neko sa svinjskom glavom a drugi se i ne pominje.
  • petar

    27.04.2019 12:44
    ns nas grad
    Petar@.
    Prvo navijaci nemaju vecinu vec 2 godine,drugo od ove uorave jadnije nema.A navijaci kada su bili vecina koliko to lepo zvucalo svake godine evropa 2 puta za redom do 4 kola,tukla se bursa,samdorija.Dominirali u evropi.A sada vam je svima to zasmetalo i unistavate je.svi cete vi nazad u ravno selo.
  • Satelicanin

    27.04.2019 12:07
    Uprava napolje
    Najjaci su mi ovi komentari traktorista iz Kucure i okoline o pitanju FKa iz Novoga Sada.. Pa drzite se Vi vaseg rumenog sa svinjskom glavom koji navija za raspali klub iz beograda z nas Novosadjane pustite na miru.. Jer svako ko ide na utakmice vidi ovu bolestinu, ja idem vec 30 god i Vojvodina nije nikada bila ovako jadno a ima veci budzet od Radnickog iz Nisa, pa eto Vi sto ste pametni u komentarima uporedite igru njih i nas.. Sramotno sta pisete. Tako bi ste pisali i protiv nase drzave gnjide jedne prodane.. I zato na sav glas UPRAVA NAPOLJE!
  • Rade

    26.04.2019 21:23
    Bajate nedaj im dinara
    Navijaci skupstinari napolje iz Vojvodine.Vama nije mesto na tribinama, okaljali ste ime naseg kluba
  • Pedja

    26.04.2019 18:37
    Alo?
    @Petar
    Zašto su navijači krivi? Pa zato što su doveli prethodne tri uprave koje su skoro uništile klub. Oni su imali većinu u skupštini, doveli su i pumpaša. Sad se bune jer nisu dobili pare, i to je sve.
  • Pojasnjenje

    26.04.2019 18:20
    @petar
    Petre moj dobri u prvoj rečenici haos, ovde navijači šalju komentare ali ne očekujući 1000 dinara nego desetine hiljada evra!
    U Skupštinu Vas je uveo Bata i od tada sve jednu Upravu ste Vi izglasavali ucenjivali, reketirali ...
    Neko Vam je rekao da bas Vi izglasate ovu bagru a Ti sa Tim vidi koliko je koštala ta procena , naravno u evrima!
    Kod Zoke transferi , procenti, kod Vuka mesečne uplate, kod Bajtog malo i na ruke , malo Mondijal, malo mesečno i kad je stalo?
    Bagra, lopovi, napolje ...
    Spinujete sve zivo, sedam trenera Stolica, Veselinovic, Okuka i Krivokapic .
    Naravno da je rezultat problem i da se tu treba najvise poraditi!
    Lupetali ste nasa deca, njih 8 dobijaju Partizan Vi bojkotujete , namerno ne dolazite na naj utakmicu Sezone kao necemo prvi izaci a u stvari veliki je blam uporediti se sa navijacima Blizanaca!
    Izmišljate da je utakmica nameštena !
    Čestitali 105 god Kluba, Vama će bre za pare i 106 ta godina biti ljubilarna.
    Non stop pritisci, napadi, parole, ovaj moze trener da dodje ovaj ne moze ! Ej Vi odredjejete trenera i onda napadate Drakulica! Sramno!
    Sve je ovo produkt zvani Srpski fudbal!Svi ste Vi Kokeze, Tončevi, Piperi, Nikolići, kladionice,Recko,Majami, Raje, Maje, Gajbe.raspali i prazni stadioni kojii produkuju ovu muku od fudbala svaki vikend!
    Iskreno se nadam da ce se BAGRA udostojiti i napustiti Vaš Klub pa će verujem neko od Vas izvaditi pare za sve dugove i troškove koje je Klub napravio nekako bas u Vaše vreme!
    BAGRO napolje iz Našeg Kluba!
  • petar

    26.04.2019 15:09
    ns nas grad
    Citam te vase komentare jadne koje kucate za 1000 din.Evo neka mi neko od vas pametnjakovica objasni.Za sta su navijaci krivi??Jel su oni doveli 17 igraca???Jel su oni postavili ovaj kadar u klub??promenili 7 trenera???Jel nisu oni cestitali 105 godina Vojvodini???Jel se udostojila gospoda iz kluba da odrze sastanak sa svima i da daju obljasnje sta se desava sa klubom???A vi jadnici tu pisete vodoinstlater,navijaci neke pare.ccccc.Koje su legende bile na celu kluba i pricali sa navijacima,a ovi ustogljeni POLITICARI.Ej politicari na celu nase vojvodine.Umisljeni jadnici misle da nisu duzni da odgovaraju ored navijacima zbog unistavanja.Napolje bagro
  • Laloš

    26.04.2019 13:08
    Svi ste vi isti
    Doveli ste Vošu do toga da bude drugorazredni klub, uprava cele sezone neće da ulaze sobzirom da su izračunali da su ove sezone pukli i da ništa neće uraditi i da im se to ne isplati, a ovi dušebrižnici što hoće da smene tu istu upravi su još gori pošto su uzeli šestocifreni iznos i to dobro znaju od koga, kao šatro vole i bore senza klub. Kao što rekoh svi ste vi ista banda, a nažalost ni klince više nemamo razloga da vodimo na utakmice kao što su nekad vodili nas naši očevi.
  • ALUMNI

    26.04.2019 12:03
    @Zamena teza
    zamena teza je kada provincija bez elementarnog znanja, ali sa samoupravljačkim duhom pljuje po Novom Sadu i Novosađanima, da bi opravdala potpuni diletantizam!

  • Zamena teza

    26.04.2019 09:37
    Dakle ne valja uprava, ok! Nek odu, ali ako je moguće da ostave ovih par miliona eura koje treba da daju il su već dali pa da ekipa “skupštinara” malo raspolaže sa njima! Inije tačno da niste pušteni u klub, nego niste hteli da se legitimišete ko ste da dokažete da ste svi članovi skupštine!
  • Kupretov segrt

    26.04.2019 08:49
    Raspravljace se 03 maja ako bude kvoruma !
    Ako nema kvoruma mogu da raspravljaju kao SK Gornjeg Jaukovca o ulasku rusa u madjarsku , onomad , jel ...
  • Junkers

    26.04.2019 05:13
    Zemlja se raspada a vi vucibatine raspravljate o budućnosti trećerazrednog kluba šutača krpare. Tačno mi je žao zaludnih koji se toliko nerviraju zbog fudbala jer su kao odrasli uz "Vošu" i ostale krpelje od klubova. Pa takvi kakvi ste, bolje i da niste odrastali.... I ta uprava i "navijači" su bagra neopevana, svi treba da se pokupite i izađete napolje. Iz države, društva, života.
  • ALUMNI

    26.04.2019 03:32
    DILETANTI
    Ludost iz Mlačana tuče jače kvote nego Real, al to je ludost, a šta je kada advokat ne pročita Statut Kluba, uzurpacija?

    Protivpravno i samovlasno prisvajanje, otimačina, prigrabljivanje Uprave Nenovosađana.....
  • Veva

    26.04.2019 01:24
    Nemojte se svađati !
  • Madjionicar

    25.04.2019 23:23
    Sve su finte oko kinte!
    Bajati zavrnuo slavinu pa pocela bol od ljubavi prema Vojvodini!
    Analiziraj te zasto smo tri utakmice pobedili kad su navijači bili u bojkotu.
    Napadaju zaposlene, hrabrice a odu do Veternika i ...
    Ucenjivali, nudili, pretili a do 28 nisu stigli.
    Stići će jednog dana i to će biti kraj Vojvodine!
    Nego vidim Bajatovic im problem a Vučević gde su njegovi na Skupštini a da od njega nema love pa i nije problem!
  • Navijač

    25.04.2019 23:19
    Sram vas bilo. Zaključavate vrata, nije to vaša dedovina. Izadjite na crtu, podnesite izveštaje o radu koje nemate i bar jednom budite dostojanstveni i sklonite se. Vratite Vošu pravim ljudima, VI to niste sigurno!
  • Novosađan

    25.04.2019 22:31
    Za naš Novi Sad
    Da ne zaboravim da pozdravim ove komentare, da ste se bavili sportskim sektorom koliko ovim glupavim komentarima ne bi danas brukali klub, mada za vođenje kluba treba znanje i ljubav prema klubu,a vi to svakako nemate, onda vam ostane da pišete glupe komentare i borite se za fotelje u klubu za koji ne navijate!
  • Novosađan

    25.04.2019 22:27
    Za naš Novi Sad
    Oterati bagru koja ne navija za naš klub, samo treba cigani i grobari da nam vode klub, doživeli smo da kvota na Mladost iz Lučana protiv Vojvodine bude 1.06...marš iz kluba bando nesposobna! UPRAVA NAPOLJE!
  • Bot

    25.04.2019 22:07
    Vi botovi ste pravi. Pricate o vodoinstalaterima a unistili klub...tuga sta ste uradili od kluba
  • Rambo

    25.04.2019 21:54
    Nego jel zna neko jel Kupre prvi izašao sa Veternika?
  • Sivi tić

    25.04.2019 21:45
    Samo bahato
    Znači skupi se 49% potzpisa članova skupštine a treba trećina onda dođe advokat Gorana Davidovića firera da kaže kako eto legalno izabrani članovi skupštine ne mogu da uđu u prostorije kluba .Tip koji brani nacistu taj moralni pigmej je vrhovni autoritet Bajatoviću i Vučeviću.Taj gari umesto da ga se udalji iz advokatsjke komore zato što brani NACISTE on je taj koji opstruše rad i uništava FKV EJ bre pa ko je ovde lud?I sad je taj isti gari napravio još jedno krivično delo i šta da bi doazali da su Bajatović i ekipa nedodirljivi? Pa niste nedodirljivi ono što vi radite kompletno u vašim životima je kriminal. I svi ti navijači sa sve krivičnim prijavama su za vas red tevtonskih viztezova i mporalne gromade.
  • Zapad

    25.04.2019 21:44
    Nema kvoruma
    Navijaci sa severa rak rana kluba.Kad su prodavali vecinu u skupstini ,nisu se zalili, nestalo para , nema reketa...a nema ni Vukovica da ih drzi na platnom spisku.
  • Vojvodinas

    25.04.2019 21:42
    Sve ovo bi bilo konstruktivno, da nije obicna prevlast oko trgovine drogom... tuzno.
  • Drug Crni

    25.04.2019 21:34
    Zašto Bajatović dozvoljava da ga poslednji ološ ovog grada ucenjuje i ponižava? Onih 30-ak, koji sede u skupštini i na tribini. To su obični kriminalci, koji treba da prodaju drogu po ulici a ne da učestvuju u upravljanju jednog renomiranog sportskog društva.
  • Uprava napolje

    25.04.2019 21:30
    Bajatovicu odlazi
    Grok grok odlazi iz Vojvodine!
  • Čapke

    25.04.2019 21:26
    Veljkov?
    Jel potpredsednik Veljkov prima platu u klubu?
  • Veterinar

    25.04.2019 21:26
    Bez leka
    Koliko sreće ima Grujo?
    Ne znam šta je jeo kad je bio mali?!
    Da mu je da organizuje još jednu Barselonu...
    Ili Prag...
  • Čapelja

    25.04.2019 21:24
    Pitam se
    Jel zna Fale da je Bankar na plati u klubu?
  • Bulevar

    25.04.2019 21:19
    Lopovi
    Mi se necemo predati dok ovu bagru ne oteramo,nikad nismo u losijem stanju bili.Uprava Napolje!!!
  • Kvorum

    25.04.2019 21:11
    27 od 55
    Kvoruma bez.
    Cena ? 200.000
    Hvala
    Molim
  • skep

    25.04.2019 21:07
    Klub će se ugasiti, na mestu stadiona izgraditi stambeni kompleks.
    Blaža verzija je da se Vojvodina fuzionira sa Proleterom i preseli na njihov stadion ali stadionu Vojvodine nema spasa dok je ove vlasti...
  • Pedja

    25.04.2019 20:47
    Kriminal
    Uprava je kriminalna, a navijači koji su je doveli kao i prethodne uprave su još gori. I jedni i drugi sramote Vojvodinu.
  • Pobesneli usisivač

    25.04.2019 20:45
    Otključajte vrata
    Treba Kupre da odguši kanalizaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna