Autor: 021.rs

Novi Sad
06.05.2019.
07:34 > 07:38
Pet osoba povređeno je u dva udesa koja su se u nedelju dogodila u Novom Sadu.
  • Komša

    06.05.2019 09:48
    Nema divljanja
    Pustite nasilničku vožnju, ovde su nasilni pešaci! Svaki dan prolazim kroz tu ulicu jer tu živim, pešaci kao kamikaze izleću na kolovoz između parkiranih automobila ne gledajući ni levo ni desno. Najgori su mi ti roditelji koji umesto da uče decu bezbednom učestvovanju u saobraćaju uče ih svojim brdsko planinskom zakonu jačeg i bezobraznijeg. E pa kad izletiš pred auto nisi jači!
  • jova limanac

    06.05.2019 09:38
    Eno ga taxi sa zgužvanom prednjicom još uvek stoji na futoškom putu, a rasutih delova svugde po raskrsnici. Na zapadu, kada se završi uviđaj, policajci izvade metle iz gepeka i pokupe sve te sitne delove, kod nas danima i nedeljama stoje tako i čekaju da ih kiša i vetar i automobilske gume raznesu po okolini...
  • Milan Beskov

    06.05.2019 08:52
    Obdanska ulica 54
    Nasilnicka voznja, divljanje dovoljno da se provozate ujutro od 07.45-08.15 od Detelinare BUlaverom Evrope predjite u Futosku tu ce nekoliko njih svaki dan da se prestroji u 2 trake iako ne postoje i krenu prema gradu, niko kod Bolnice nece stati pesacima mozete se kladiti od 20 auta da ce 1 da stane, idemo dalje skrenete desno kod Benzinske prema Skoli Anstajn tu redovno produze ravno iako je desna samo za desno, sve tako do Suda mozete da vidite divljake nasilnike i te koji udaraju decu na pesackim prelazima. Rigorozne kontrole uvedite Policajci i to svaki put na kriticna mesta a ne sjedite na jednom te istom mestu gledam tipa na Bulevaru Evrope usporio proso pored Policije i onda ajmo gas i luduje. Eh mentalitet i geni su cudo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna