Autor: 021.rs

Novi Sad
10.05.2019.
14:33 > 14:38
Skupština grada usvojila je urbanistički plan Limana protiv kojeg su ispred zgrade protestovali građani.
  • Vlada

    20.05.2019 16:16
    @K-loo

    Postoji eksplicitna zabrana držanja kopitara na teritoriji mnogih novosadskih opština, uključujući i Liman. Tvoja želja da deci pokažeš domaće životinje jeste pohvalna )za razliku od tvog poznavanja gradskih propisa) ali za to ćeš morati uložiti mrvicu veći napor nego da se prošetaš do druge strane ulice.
  • Bato

    15.05.2019 09:20
    Jednostavno organizujte bojkot te poslasticarnice,ili sta vec bude,sami ce zatvoriti i otici.
  • A

    14.05.2019 07:13
    Kafic
    Kada je tender za taj kafic u Limanskom parku?Hoću da učestvujem na tenderu
  • K-loo

    13.05.2019 15:43
    glas razuma
    Obicno ne ostavljam komentare... htedoh da napisem koju po pitanju ovih garaza, ali onda mi za oko zapade jedan drugi komentar . Prosto moram da dam kratak osvrt na "limanske štale"... toliko toga govori o tome kakvi smo mi ljudi zapravo.
    Pa da pocnem.
    Zar je toliko tesko pozdraviti neku pozitivnu stvar? Juce sam slucajno sa kljincima prolazio tuda, i onda sa njima jedva uspeo da se probijem do te 'limanske stale" (naravno kroz gomilu druge dece koja se tamo sjatila istom prigodom). I mogu da potvrdim da su sve zivotnje sa tagovima (e.g. cipovane su) , i koliko je to moguce obezbedjene i ogradjene. Tako da ovakve 'komentare-da komsiji-crkne-krava' stvarno ne mogu da razumem.
    Pretpostavljam da je neko u duhu poljoprivrednog sajma napravio originalnu promociju....
    (Btw. ako dobro razumeh ta perionica jos nije ni otvorena)
    Ostajte mi dobro veciti mrgudi, a ja cu opet, ako vreme dozvoli, veceras decu da izlozim riziku hranjenja dve ovce, jedne koze i jednog magarca.
    Bar da deca uzivo vide da biti magarac, koza ili ovca nije iskljucivo vezano za ljude i njihove karakterne osobine.

  • Lems

    13.05.2019 11:45
    vidimo se na referendumu za obaranje ove odluke skupštine
  • NOvosađanka

    13.05.2019 09:17
    Beograđani se bore
    protiv one užasne gondole na KAlemegdanu. Mislim da i novosađani ne smeju da dopuste da im se radi šta kome iz vlasti dune samo da bi sebi strpali keš u džepove. Briga njih za ljude, grabi i kradi dok možeš, ko zna dokle će im pozicija trajati. NAdam se još vrlo vrlo kratko. SAmo slediti primer Beograda i NE DATI IM NIŠTA. Jer ne zavaravajte se, ništa od toga nije za grad i građane, sve je to da se neko nakrade, dok je još na vlasti. Zato i ne sme da se uopšte pregovara sa građanima o potencijalnom sprečavanju gradnje, jer je neko pare VEĆ UZEO i sad se čeka da se počne. To je rešenja stvar što se njih tiče. Mi smo ovce ako nekome se konačno ne utuvi u glave da oni rade ZA NAS a ne da trpaju sebi u džepove i to mora da se zaustavi pre nego što ceo grad bude samo beton i debelo plaćeni ugostiteljski objekti i tržni centri.
  • Nina

    13.05.2019 00:52
    Prorocanstvo
    Skupstino sram da te bude!!!
    Posle mene potop!
    Niste vi Luj ... Verovatno i ne znate ko je to!
    Vi ste ovde radi nas!
    Od vasih ideja grad nam je postao neprepoznatljiv!
    Putinova palata!? Restorani na zelenoj oazi, povratnicki kiosci pobacani i nacickani jedni pored drugih po travnjacima ,parkinzi za buseve ispred stambenih zgrada, ,restorani sa izbacenim stolovima i stolicama na sred trotoara za pesake...
    Te ideje se zovu pljacka!
    Samo gradi i daj pare!Sve moze!
    Zato zamenice gradonacelnika bolje cuti!
    Necu se spustati na tvoj ........Nivo!


  • biber

    12.05.2019 10:10
    limanske štale
    Od nedavno na Limanu, ulici Despota Stefana, na javnoj zelenoj površini ispred perionice automobila, žive magarac, jarac i ovce. Naravno mekeću, njaču i balegaju, kao što i priliči svakoj domaćoj životinji. Iste te životinje nisu obeležene obaveznim ušnim markicama, što znači da im poreklo nije legalno, nemaju pasoše i nisu pod veterinarskim nadzorom, te bi ovaj perioničar mogao da bude kažnjen po više prekršajnih radnji koje je počinio a koje i dalje čini.
    Dobro je poznato da je u gradskom naselju zabranjeno držati domaće životinje ali to ne smeta ni komunalnoj, ni sanitarnoj, ni veterinarskoj inspekciji. Čak ni Gradsko Zelenilo nema ništa protiv što se podižu štale na javnoj površini.


  • Posmatrač

    12.05.2019 00:22
    Član SNSa - fali koji zub, u glavi slama, smrdi na znoj, ne vakciniše se, gleda u šolju i ide kod vračare, sluša Seju Kalača, trbušina poveća, masno dupe, ne kreće se osim da ode do auta, operisan od svakog ukusa, za muzej je čuo, pozorište je video, dere se kad priča, podriguje, prdi u punom busu, nesposoban za seks jer više voli vinjak i cigaru, platio da završi fakultet, ali ni to nije pomoglo i predsednik je nekog odbora tipa "seci svako drvo, jer ja volim mješalicu i cimenat", poltrončina najveća, tapše i kad mu ne kažu.
  • Novi Sad moj grad

    11.05.2019 23:08
    Sledeci put kada budete glasali, glasajte za Dosta Je Bilo. Jedini koji se zalazu za ljudska prava i isterivanje istine pokusavajuci ljudima da otvore oci i da vide situaciju u Srbiji takvu kakva jeste. Poslanici iz drugih stranaka ih omalozavaju i zacepljuju im usta ali sa razlogo, jer ih se boje. Pomet u glavu na sledecim izborima a do tada ko preuivi pricace..
  • Boki

    11.05.2019 12:25
    O cemu ovaj prica...hoce li ostati dece za te kolace?
  • Brus Vilis

    11.05.2019 11:29
    Skupštinski sekret i dr. priče
    Bake će častiti unuke kolačima? Iste bake kojima ste iskasapili penziju? Iste bake o kojima ste pisali pre neki dan, o bakama koje u 8. deceniji prodaju kornete i sladolede na štapićima?

    Samo bih stao ispred vas i pljuvao vam u lice, pljuvao, pljuvao ceo dan!
  • miki

    11.05.2019 10:19
    park
    imate još dunavski park samo napred
  • Neoplanta

    11.05.2019 10:19
    Pedja
    10.05.2019 • 14:39
    Pamet u glavu
    Nisu vam valjali žuti, a?

    Kad vec pominjes "zute", najbolje se uoci razlika izmedju njih i "ovih", kad prosetas kejom do Stranda, napravili su stazu, za bicikliste, za setace, za dzogere, da nam zavide i evropski gradovi, pored stavili slobodne teretane, da ne govorim o podizanju samog nasipa, da zastite grad od Dunava, ali i pored odlicnog posla, nisu racunali da ce posle njih doci na vlast bagra, koja tu lepotu ne zna cak ni da odrzava, nisu u stanju ni da promene sijalice u lampionima, pa su delovi u mraku!
  • Neko Ns

    11.05.2019 09:45
    NS BOY
    NS BOY Ti kazes da im to nece proci i da ce slomiti zube,sto se niste vec podigli na ustanak,nego sve Internet heroji.
  • dzo

    11.05.2019 09:36
    ne znam šta ste samo očekivali posle izbora gde su kriminalci zaseli? bojkotom se nikad ništa nije rešilo, da glavni krivci ovog zuluma onaj lepi predsednik sa ogledalom što nije imao petlju da kriminal stavi van zakona već je utabao put i ovima manje pametnim i daleko prostijima...
  • Jelena

    11.05.2019 09:35
    Dokle više
    Par kome fali drveća i zelenila, poslednju oazu u tom delu grada...oni žele unakaziti kojekakvim betonskim parouzimačima, a samo da bi napunili sopstveni džep... Pa, dokle više?
    Promenadu jedva preživesmo, sad treba i ovo da istrpimo...
    Dokle će se 'za nape dobro' pitati nekolicina kriminalaca, a ne mi??
  • Nikola

    11.05.2019 08:36
    mediokriteti
    Jel moguce da ovi sa slike odlucuju o nasim zivotima?
  • Ftn

    11.05.2019 08:33
    Ne
    Canak cuti! Sta pare rade!
  • meni

    11.05.2019 08:15
    NapustiObjekat
    Rece nam shaner!!!
  • Sparta

    11.05.2019 07:25
    Imaju li termometar
    u stanovima je hladno. Prestanak grejanja i navodni remont je izgovor za uštede i rad po kalendaru a ne po vremenskim uslovimai potrebama .Sa malo energije bi se ustedeli troskovi u zdravstvui dupli troskovi za zagrevanje gradjanima.
    Niko ne misli na bebe stariji svet a i sve ostale.
    Dakle na kraju su sve usr... cele sezone je bilo dobro.
    Neka se raja čeliči....Malo je previse tih expremnih uslova može i da se ______________.
  • nikolaos1946

    11.05.2019 07:08
    PARKIĆ-LIMAN
    Garaže pored SPENSA zvrje popunjene samo do jedne trećine. Zbog visokih cena garažiranja obični vozači parkiraju između zgrada u Radničkoj, obližnjim prostorima gde se parkiranje ne plaća.
  • covek sa Limana

    10.05.2019 23:54
    buka buka buka
    Ko zivi na Limanu uz Dunav a posebni Limani 2 i 3 zna sta znaci buka i svirka sa Stranda ceo dan i pola noci od lepih dana preko leta do keseni...zatim brodova restorana prikacenih za Ribarsko,.muzika iz kafana na Ribarskom ostrvu a do skora muzika iz Kineske cetvrti a od skora ,zamislite, i zurke do 2-3 ujutro u studenskom domu br 2 na Limanu 3,komunalña nije zaduzena za buku iz studentskog a policija preopterecena...tako da nam samo fali ugostiteljski objekat jos i u Limanskom parku.Moras biti lud pa sve to istrpeti.Bilo da je zvonjava crkve ili pevaljke na mikrofonu do dugo u jutro i podmuklo udaranje bubnja frekvencije koja ti ritmicno udara u dijafragmu...novosadjani birajte kakvu buku zelite....svi misle da je onim drugima lakse ali svi smo u istoj prici...a zna se ko je kriv za sve to...ne mi!!!!!!!
  • Nikola

    10.05.2019 22:59
    Radikali koji nikad nisu imali glasače na Limani bili protiv toga, po meni oravdano, a Ligaši kojima je glavno glasačko uporište na Limanima glasaju kako im kažu naprednjaci. Šta će sve uraditi za vlast.
  • Vanzemaljac

    10.05.2019 22:09
    "Sta god radis, sebi radis!"
    Tako I oni. Koliko budu imali sluha za narod, tako treba da im se vrati na izborima.

    Ako je zaista tacno da je Kruzevic u istu recenicu stavio protestatne I pse, onda je to ozbiljno bahacenje I treba da je time zavrsio politicku/javnu karijeru!

    Javni sluzbenik treba da sluzi narodu jer mu je dat mandat da raspolaze narodnim parama - u korist naroda.

    Zelenilo ima vecu vrednost od svake kafane. Kome treba kafa/kolac, moze da proseta blok ili dva. Hvala bogu ima ih dovoljno.
    Pozz iz bela sveta
  • Nebojša

    10.05.2019 21:11
    A kada su izbori kako se glasa
    Jednostavno je Kruzevic rekao 9 pasa sa sve novinarima i ni jedan novinar jos nije uklavirio da ih je nazvao psima. Neverovatno.
    Sila moze kako hoce ali ne moze dokle hoce.
    Umesto gorucih garaza koje trebaju u centru na Grbavici i Novoj Detelinari gradi se na Limanu koji su devastirale inace demokrate izgradnjom zgrada na mestima parkinga.
    DS je unistila Novi Sad urbanisticki totalno a ovo se sada nastavlja jer i dalje nema koeficijenta od barem 1.2 u odnosu nabroj stanova i poslovnih prostora jer bi to dovelo do poskupljenja cene stanova i poslovnih prostora.
    Kada budete glasali za sebe a ne lidere stranaka bice vam svima bolje i kada se budete zalagali za promenu sistema a ne ko ce da izvlaci gibitnike i da ih obmanjuje i odrzava u zivotu bice vam svima bolje.
    Mislite da sve pada s neba a niko ne bi da se angazuje i da se napravi neka nova snaga koja zeli da menja sistem i da se grad razvija u interesu gradjana i buducih generacija.
  • Peki

    10.05.2019 20:54
    Liga se ućutala o smeni Bežanov, oni mogu i sa četnicima
  • Gibo

    10.05.2019 20:10
    Ova bitka je izgubljena na Grbavici i Detelinari. Sve planski izgrađeno i sa merom. I još se gradi.
  • Dr

    10.05.2019 19:01
    Dzabe ste krecili...
    Dok Vi gospodo pisete komentare,oni seku,ruse,betoniraju,prodaju nase ii to ko zna kome.
    A to nicija nije gorela......
    Oni ce upropastiti i gradove i sela dok se mi dopisujemo.
    Meni ovo preeeeeeedugo traje.
    I da legnete pred bager poslace policiju sto ometate radove(Vesic)i jos ce te platiti kaznu ili ici u zatvor.
    Nema povratka,metastaziralooooo
  • Tole

    10.05.2019 18:40
    Dno dna
    Objavite go gradi garaze I ugiatiteljske objekre,? Tada ce sve biti jasno. Na limanu graditi garaze, isto kao u more prosipati vodu. Treba u centru, spensu, novoj det. Kakav liman, jedino liman I N. Naselju imaju dovoljno parking mesta.
  • Inspektor Višekruna

    10.05.2019 18:24
    Dragi limanci
    Rekoh vam ne branite samo vaš deo grada. Sada da se uozbiljimo i tražimo vanredne izbore za Novi Sad. Razlog: Urbanističko-arhitektonsko-građevinsko silovanje grada.
  • kimi

    10.05.2019 17:59
    Treba zapisivati crne liste sa ovim sljamom, da se zna ko su i da jednom kad ova bagra padne lustrirati i zabraniti svima njima bilo kakvu funkciju! Objaviti ime i prezime svakog ko je glasao za ovo sa slikom!
  • Realista

    10.05.2019 17:58
    Liman drzava
    Dobro je sto Limance ne zanima nista van njihovog "dvorista". Ni svoje nisu sposobni da sacuvaju.
  • Tijana

    10.05.2019 17:53
    PROTEST
    Protest protest i samo protest! Hajmo ljudi u park!
  • /

    10.05.2019 17:52
    /
    sve je pocelo gradnjom crkve na mestu za novonaseljski park
  • mama

    10.05.2019 17:37
    nisam bila ispred ali...
    Činjenica da je ispred zgrade bila nekolicina građana, podatak sa kojim se oni sprdaju u tipičnom SNS maniru, ne znači da oni unutra mogu da rade šta hoće. Samo barabe koje su sada na vlasti tako shvataju demokratiju a o odgovornost koji bi trebalo da imaju izabrani predstavnici građana oni ne znaju ništa.
  • Misa

    10.05.2019 17:24
    Limanski park
    U parku treba da se cuje vetar i ptice. Ko moze da napravi kafic u Luksebmurskom parku u Parizu?
  • maheem

    10.05.2019 17:19
    Park
    A da na Vašem dnevnom redu bude recimo održavanje dečijeg igrališta u limanskom parku? Ili sadnja drveća u tom behaton parku?
    Ili se to ne isplati nikome od vas lopova? Čuj kolači za bake, deke i unuke, kako ste samo divni i brižni.
  • MarkoNS

    10.05.2019 17:12
    Napredno, nema sta... nicija nije gorela do zore, pa nece ni vasa.
  • Mina

    10.05.2019 17:11
    Mafijn zakon
    Fotke sa sednice sačuvati, trebaće nam.
  • Maja

    10.05.2019 16:49
    Ajoj,kad te garaže krenu da se naplaćuju...Neće sigurno biti 1000 din godišnje.A onda neće biti ni garaže ni parkinga za recimo penzionere.Sem toga mene kao ženu niko neće naterati da udjem u nikakvu mračnu garažu u dva ujutro sa milion ćoškova i po našem starom običaju zapišanu i punu djubreta.
  • Tomi

    10.05.2019 16:48
    Ee sad ce policija morati da zaradi za lebaaa.
  • Bitanga

    10.05.2019 16:40
    Sa Limana
    Za nekog ko se odškolovao u kafani i uličario u papučama po ulicama Limana je sasvim prigodan model odrastanja u kafančini i pečenjari, što i našoj deci želi.
  • Pićuka

    10.05.2019 16:38
    Kakve bake ,deke, kolačići i ostale gluposti. "Seljaci" misle kad napraviš zgradurine i tržne centre onda postaješ velegrad. Novi Sad je grad sa istorijom i dušom(bio). Nije njemu potrbno da postane velegrad da bi bio velik. Vi ste obični mulci i štetočine. Što se više upinjete sve više upropaštavate Novi Sad. Ne treba Novi Sad da liči na Pariz, Beč ... On treba da bude jedinstven na ovim prostorima a to je sada sve uništeno. Njujor ima za deke, bake i unučiće kolačiće a Novi Sad nema, ajte molim vas.
  • Novosadjanin

    10.05.2019 16:33
    Nije samo limanski park
    Na Limanu 4 je ovim planom predvidjeno uklanjanje obe zelene povrsine oko vrtica Novosadjance. Sa jedne strane je predvidjena Poreska unija, sa druge strane umesto novoizgradjenih decijih parkova je predvidjena nova osnovna skola. Sve to u vreme kad ni postojece nije moguce popuniti jer se radja sve manje i manje dece.
  • Boger

    10.05.2019 16:30
    Johnny je odavno otpevao
    "Opće grebanje za životni prostor,
    opći grabež za titule,
    fakat se ne biraju sredstva,
    seljačine u prve redove.
    Ja sam tu slučajno i prokleto sam ljut!"
  • Darra

    10.05.2019 16:28
    Ne znam ništa
    Ali znam da sam kao biolog po struci još na faxu slušala kako Vojvodina po svim standardima ima mali procenat zemljišta pod šumama. Kako je Novi Sad po evropskim standardima grad sa nedovoljnim brojem parkova i zelenih površina. Dokle ide ovo ludilo...
  • Ns

    10.05.2019 16:28
    Radikali i DJB jedini normalni. Eto, i ti radikali!
  • Nemanja

    10.05.2019 16:07
    Bas neocekivano
    Bas neocekivano sto su usvojili plan, uprkos protivljenju nas koji tu zivimo...

    E, sad je rad na nas da ne usvojimo njihova gradilista. Prvo braniti telima. Ako ne uspe, na redovnoj bazi im onesposobljavati i unistavati masine. Organizovati blokade prilaznih puteva. Pa, da vidimo ko ce duze izdrzati.
  • Brunova mama

    10.05.2019 16:06
    Dragi SVI Novosađani, ne smemo dozvoliti ni ovo, ni slične "poduhvate" ovih suviše bahatih činovnika koji toliko vole da sebe nazivaju VLAST. Šta još treba da se dogodi da počnemo najzad da branimo svoj grad od ruženja, rušenja, i konačnog uništenja svega lepog, dobrog, vrednog u njemu?

    Građani imaju pravo i obavezu da ravnopravno sa gradskom upravom odlučuju o tome kakav će biti njihov grad.

    Počnimo da branimo svoj Novi Sad. Zbog nas.
  • Hi

    10.05.2019 16:06
    Uvek se ruzne namere prikrivaju vrticima. Nije isto graditi vrtic ili garaze. Odvojite retoriku oko ovih tema. Drugo objasnite gde u central ili hajd parku ima kafea?! Vec na obodu parka postoje ugostiteljski objekti i to poprilican broj cemu novi?! I investicije nisu samo kafane pa gde vidisslobodno mesto ti kafanu namakni! Jedva je ostalo uNS malo zelenila pa i to betoniramo umesto svaki moguci pedalj da oslobodimo od betona i sadimo drvo!!!!
  • poslednji novosađani

    10.05.2019 16:01
    kriminal
    Da li ste svesni da će iz NAŠIH novaca graditi javne garaže gde će se naplaćivati parkiranje na mestu parkinga koje je sada besplatno? Javne garaže NEĆE rešiti problem nedostatka parking mesta, jer će se njihovom izgradnjom dobiti tek nekoliko desetina novih mesta? Neko će opet privatizovati JAVNE površine i profit strpati u svoj PRIVATNI džep. Nije reč samo o stablima i naruživanju i uništavanju grada, ovo je direktan kriminal, krađa i prisvajanje javne imovine!
  • rade

    10.05.2019 15:57
    Kad tad cete odgovarati za svoja zlodela!
  • Boris

    10.05.2019 15:56
    Kakva skupina neandertalaca. Ne radimo ništa na silu ali ipak privatizujemo deo Limanskog parka!
  • Manjifiko

    10.05.2019 15:56
    Koliko sam razumeo te garaze ce biti privatno vlasnistvo tako da cu ja morati neko vasem kinezu da placam debele pare da parkiram auto. Sto parking servis ne napravi garazu i onda lepo platim 1500 za godinu dana i imam gde da se parkiram. Nije ovo privatni grad da se skupljaju pare prodajom drzavne imovine nego ste tu da pare od poreza investirate za dobrobit gradjana
  • Ja živim ovde, vi ne

    10.05.2019 15:52
    Odluči u svojoj kući
    Početak vašeg kraja.
  • milenko

    10.05.2019 15:43
    :-(((
    Skupštinu grada skupa sa ugostiteljom isterati na livadu da pasu i ostaviti ih tamo .
  • Android 17

    10.05.2019 15:37
    Bio u Valensiji pre mesec dana, kroz grad imaju park dugačak 8 kilometara! Ne videh ni jedan ugostiteljski objekat, samo fudbalske terene, terene za ragbi, bejsbol, mini golf, biciklističke staze, klupe, igrališta za decu, pa čak i ZOO vrt.
  • Nemanja

    10.05.2019 15:35
    Liga je čvrsto rešila da raz*ebe i tih 4-5% glasača koje još imaju.
  • commie

    10.05.2019 15:34
    Kvislinzi
    Samo polako... Znamo ko je glasao a proći će i njihovo!
  • Lala

    10.05.2019 15:23
    Bahati
    Tako su se i demokrate bahatile sa rušenjem dela Almaškog groblja zarad saobraćajnice koja ni danas nije završena, pa eto gde su danas. Nadam se da će tako i ovi što ruše park otići u zaborav što pre.
  • NS boy

    10.05.2019 15:22
    no pasaran
    Gospodo krupni ovo vam neće proći ma kako vi to želeli. Vidimo se na sudu. bageri na Limanu neće biti lepo dočekani.
    Slomićete zube obećavam vam!
  • Milan

    10.05.2019 15:20
    Svakom ko je video ledenu šumu u Dunavskom parku - i ono šta iza nje ostaje van zimske sezone - sve je jasno.
  • coban

    10.05.2019 15:17
    Ordinarna grupa neukih i neobrazovanih provincijalaca sa lažnim diplomama upropascuju Novi Sad
  • Marijana

    10.05.2019 15:13
    ...
    Greota je Kruževiću da se ostavi koje drvo i travka, sazidajte i te 3 garaže. Kolači i sok, možda to vaši roditelji mogu da priušte kad im sunete koju hiljadu od tala, prosečnio penzioneri ne. Nije mesto deci u kafanama, prostačine, nego u parkovima i na igralištima.

  • NSdjanin

    10.05.2019 15:10
    Ali nigde slike od skupa jutros ispred skupstine, bila su jos i dva bicikla. Placem :)
  • Zb360

    10.05.2019 15:10
    Bolje bi bilo da se planiraju zelene površine...to bi više učinilo grad Novi Sad gradom kulture...proverite koja površina grada treba da bude pod zelenilom!!!
  • pera

    10.05.2019 15:01
    ovde primeniti bastaceve metode
  • Liman FCV

    10.05.2019 14:59
    Sramotno
    Nismo ni sumnjali da će na kraju biti da vas briga za nas. A vidim da nazadnjačka taktika probrojavanja ljudi ne prestaje. Jeste računali da su bili u zimskim jaknama i zauzeli više površine no što ih ima? A jesu li i psi bili većih gabarita, isto verovatno istrenirani od Đilasa i Jeremića?

    A ko li će dobiti taj ugostiteljski objekat? Siguran sam da neće imati nikakve veze sa vlašću već će biti odabran pošteno i odmereno. A i tih 300 kv sa baštom će da budu 700...

    VI STE GORI OD KUGE!!!
  • Slavija

    10.05.2019 14:56
    Zaboravili ljudi da nismo mi tu zbog njih, već oni zbog nas. Treba ih podsetiti.
  • Rat

    10.05.2019 14:55
    Jasno je, šta su nam objavili.

    Puni su sebe, svog položaja, moći, prezadovoljni, ubeđeni da ih niko i ništa ne može zaustaviti.

    Koriste demokratiju, kao svoje oružje za ispunjenje svojih želja.
  • BELENYI

    10.05.2019 14:53
    KKKKKKKKK
    KRČAG IDE NA VODU , DOK SE NE RAZBIJE !!!! (Narodna poslovica)
  • Pedja

    10.05.2019 14:39
    Pamet u glavu
    Nisu vam valjali žuti, a?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna