Autor: 021.rs

Novi Sad
02.07.2019.
07:24 > 07:33
Trojica motociklista povređeno je u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
  • Jaa

    02.07.2019 11:35
    Kolera
    Od proslogodisnjeg februara zaraza koja se po ovom gradu rasirila je na davanje migavaca, ko vele brz sam casom cu, neiskustvu danak placaju nevini, kad primi platu sipa svoje mesecno sledovanje od 10-15 litara i pocne Sumahera da izigrava, migavci braco i sestre da ne bi izdrzavali nekog do kraja svog zivota
  • NS Smorobracaj

    02.07.2019 09:29
    @ozlojedjen

    Nema nazalost. Vidim po vozacima, a cesto vozim. Nema cak vise ni pozdrava kada propustim nekog, pustim ga da se isparkira i slicno. Uglavnom nervozni sviraju sto nekog pustam (a pustim da se ne bi jos vise stvarala guzva i frka), a taj sto ga pustim ne zna ni da zahvali. Svi namrgodjeni i nafurani. O klincadiji kojima tata za prvi auto kupi neko besnilo od 200KS da ne trosim reci. Samo se sklonim od takvih, ti su opasni po sebe, a kamoli po druge.
  • NS Smorobracaj

    02.07.2019 09:14
    Da se opet ne raspravljamo - nije vazno sta vozis, vec kako si vaspitan. Ima takvih kretena na motorima, u automobilu, na biciklu, peske. Takvima je svejedno sta koriste od prevoza, takvi su nekulturni i u busu i taksiju bukvalno. I normalno je sumnjati u cednost ucesnika. Svakodnevno gledam motoriste (cak i one sto glume kako su fini) kako prave saobracajne prekrsaje. Provlacenje izmedju kola na raskrsnici, tu glume kao da su trotineti, pa malo bici stazom. A kad voze, voze posred trake, onda se ne provlace vec glume automobil. Naravno, to sve nervira i nervozne vozace i ostale ucesnike i desi se karambol. Nervozni, paljevine, davitelji zakona u picinu dlaku - to je sveto trojstvo pogibije u saobracaju. Svima im je zajednicko - prepotentnost i egoizam i svi voze u fazonu "bole me bas, sad malo ja". Takve treba iskljuciti iz saobracaja. Efikasnost braco, a ne trazenje prava bez ispunjavanja obaveza.
  • ozlojedjen

    02.07.2019 09:04
    Svaki dan nesrece al bukvalno .
    Enormna je kolicina samodestrukcije , bahacenja i nekulture u saobracaju : parkiranje vozila na sred puta , naglo sketanje bez davanja zmigavca , otvaranje vrata od sofera bez obzira da li neko ide , iskakanje pesaka kao muve bez glave , tortura biciklista po trotoarima , bahacenje kamiondzija , dodavanje gasa kada se ugleda pesak , razgovaranje mobilnim na pesackom , naglo preticanje da bi zakocio tik ispred crvenog svetla , neustupanje prava prvenstva , inacenje drugom , ...
    Ima li leka ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna