Autor: Beta

Novi Sad
10.07.2019.
22:52
Državljanin Crne Gore Z.M. (42) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična dela trgovine uticajem i falsifikovanja isprave, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
  • Dragan

    11.07.2019 10:58
    prevrsilo meru
    Citajuci ove redove ocigledno da je narodu dozlogrdila ovakva atmosfera u kojjoj danas zivimo. Svakako da je rec iskljucivo o kriminalcima a nikako o cestitim i postenim Crnogorcima.
    E, kako to da ne dizu glas protiv kriminala, moramo mi da ukazemo na preteran stepen kriminala koji nas je sve obuzeo a izuzetno je brutalan. To isto je zapazeno i sa najviseg mesta u zemlji.
    "НОВИ САД: Председник Александар Вучић најавио је, на свечаној промоцији нових припадника МУП-а у Новом Саду, жесток удар против нарко криминала у том граду."
  • Ivan Edvardi

    11.07.2019 10:26
    Ilirska ulica 43
    Dajte vise tu bagru pohapsite i u cuzu. Dosta nam vise da pljujete po Crnogorcima. Pravi Crnogorac je posten i radisan covjek. Nemojte mi samo o Srbskom nacionalizmu i sirenju lazi ovako kako s Crnogorci taki i ovaki. U svakom zitu...
  • Станко Србин

    11.07.2019 08:41
    Жал
    Мислим да је у питању грешка. Црногорци су били честити још за време Цара Николе. Али само зато што им је одсецао руке. Али нема више Николе.
  • Miroslav

    11.07.2019 07:38
    da me vidi mila majka
    Vrapci na grani znaju, kako sema Crnogorskih kriminalaca funkcionise u Novom Sadu i ko je drzi. No, slabo se seku pipci te hobotnice. Da je volje za 24h bi se sve zavrsilo pa da opet zivimo kao sav normalan svet. Ovako losim radom sluzbi, ti necasni poslovi se prenose sa kolena na koleno pa sad imamo tri generacije iz jedne porodice bitangi.
  • Joca

    11.07.2019 07:19
    Fin neki svet
    Sedamdesetih su svercovali farmerice,osamdesetih videorekordere,devedesetih su ulazili u politiku i gradjevinu,dvehiljadiitih trgovina narkoticima , spekulativna trgovina nekretninama i firmama. Sada ojacani finansijski bave se rentiranjem,zelenasenjem,iznudom,kockom i korupcijom drzavnih sluzbenika,prvenstveno policijom sudijama,tuziocima .... . Najveci greh prema nama su napravili priznanjem kosova i daljim remecenjem odnosa medju dva narode. Ne mogu vise da ih gledam ni kafu dok piju pored mog stola,ni da im se kao podstanarima javljam u mojoj zgradi, ni da ulazim u objekte koje oni drze. Jednostavno ne zelim da budem njihova kolateralna steta. Oni su ipak drugi svet nego ja, zive posteno,veruju u boga a diluju drogu i truju nam decu, samo nikako da shvatimo da Taj vetar od Albanaca duva.
  • Ns 49

    11.07.2019 04:15
    Stalno nešto pišete protiv Crnogoraca a eto fini narod. Meni GMAIL javlja da je neko pokušao da uđe u moj nalog koji je povezan sa elektronskim plaćanjem ženine banke gde je takođe utvrđeno da je neko pokušao da uđe u njega. A taj Google je čudo i sve zna.. Dovede me do nekog pravnika iz Podgorice zaposlenog u policiji i koji mi laže da je to nekada bio njegov mail što je nemoguće jer sam ga odavno otvorio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna