Autor: 021.rs

Novi Sad
23.08.2019.
12:57 > 13:28
Novosadska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjaka osumnjičenog za krađu.
  • @ Kao hijene

    23.08.2019 17:39
    Pre dosta godina bavio sam se nekim istrazivanjem pa su mi bile potrebne stare predratne dnevne novine. Odem unarhiv, tražim i dobijem na pregled gomilu brojeva. Sedim u čitaonici, okrecem listove i citam naslove. Dok sam trazio to sto meni treba, naletim na stranice u kojima se pisalo sta se u toku noci desavalo u gradu. Skoro da nema noci a da zandarmerija nije privela nekog zbog mokrenja na ulici. Pa tako imenom i prezimenom pise da je taj i taj gospodin, po zanimanju advokat, krznar, radnik, državni činovnik, .... sa adresom stanovanja tom i tom, sinoc uhvacen kako na tom i tom mestu mokri posle cega je imenovani priveden, određeno mu je
    zadržavanje do jutra, naplaćena kazna u iznosu tom i tom nakog čega je pušten kući. Zamisli tu blamčinu, uhvate čoveka da mokri na javnom mestu i objave mu sve generalije. Ala se posle ta porodica stidela kompletnog komšiluka, uže i šire familije. Danas su probisveti, lopovi, huligani, prevaranti, secikese, . . . anonimni i imaju gomilu prava pred zakonom kada ih uhapse.
  • Blue

    23.08.2019 15:04
    Ja bih
    I roditelje privela jer su deca njihovi ogledalo. A cesto ni bake i deke nisu bolji. Svasta se vidi na ulici i cesto ne mogu da zakljucim ko je gori?!
  • Kao hijene

    23.08.2019 14:10
    Za čega njima ruke sluze
    Tačno znam taj mentalitet i osećam duboko gadjenje prem onima koji ne propustaju da napadnu svakog ko je slabiji od njih.
    Ječe da napadnu ne pada im na pamet. Idu često u grupi. Jaki su mogu konju rep da iscupaju a lenji neupotrebljivi cesto drogersi.
    Odvratniji su od dreka na putu.Oni su hijene ljudske.
    Lige čije bi fotografije po presudi tgrebalo da se pojavljuju u medijima umesto gologuzanki sa naznakom Čuvaj se predatora.
  • divljaci na ulicama

    23.08.2019 14:00
    kod kuce razvaljujte roditelje
    za osobu od 70 godina i najmanja povreda moze da bude smrtonosna .
    Znam bezbroj osoba kojima je naizgled bezopasna povreda u starosti promenila kvalitet zivota i na kraju došla glave.TO SE IZGLEDA TRAŽI SA NIVOA pa se nista ne preduzima.
    KO je ovaj predator da ikome skraćuje zivot i zivi kao u šumi gde hjači napada slabije?
    Za ovakve napade kazne treba da su vece nego prosečne. Sutra ako zena umre vodice se da je umrla od povrede a ne da je neki
    polučovek UBIO.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna