Autor: 021.rs

Novi Sad
12.09.2019.
09:22 > 09:30
Utakmice petog kola Novosadske lige, koje su odigrane u sredu, donele su ubedljive pobede Novog Sada i Veternika, kiks TSK-a, dok su u derbiju između Jedinstva i Indeksa slavili Rumenčani.
  • JovanNS

    13.09.2019 11:10
    Odgovor Djordjetu
    Prijatelju,dosta klubova je otišlo pod katanac,svaka čast za podsecanje za Sremac.Za Sofeks mi nije zao,privatan klub,ugasili veliki Metalac iz Futoga.Sve dobro rečeno,fudbal kod nas sve lošiji,a 5 rang se plaća i to vrlo dobro u par klubova.Problem je kod mladjih kategorija,sto klubovi gase svoje omladinske škole su škole fudbala koje samo niču i obećavaju kule i gradove.I čuo sam dosta lepih vesti kad sam išao da gledam Veternik-Novi Sad,da igrači Veternika igraju za džabe i da ih ima 25 na treninzima.To je ta ljubav prema fudbalu koja je nekad bila u ovim rangovima.Pozdrav!
  • Ђорђе Ивковић

    12.09.2019 12:23
    Фудбалска туга
    Ма, да је само Чуруг у питању.
    Србобран, Софтекс (Футог), Борац-Клиса... иступили из такмичења прошле године... Сећа ли се неко још "Сремца" из Черевића?
    ИТД...
    Имате ситуацију да клубови петог и шестог ранга плаћају фудбалере да играју за први тим, а истовремено наплаћују деци "чланарину" да би могли да тренирају.
    Епилог је увек исти - стрмоглава пропаст каква се догодила Чуругу, а има још много сличних примера.

    И, шта је још карактеристично? Све ти клубови који "одскачу" узели су "под своје" неки контроверзни бизнисмени, па чак и регистровани нарко-трафиканти. Али, ни то није довољно. Увек је ту политичка спона с влашћу.
    Са ким год сам причао о овим стварима, један је одговор "Не може друкчије".
  • Čika Velja

    12.09.2019 10:48
    Čitam ove rezultate i ne mogu da verujem, Hajduk u Čurugu primio 11golova.Gospodo draga, e to je klasičan primer nakaradnosti u našem fudbalu, a ovo je samo posledica.Oni koji bolje prate fudbalske prilike znaju da je Hajduk pre neku godinu ušao u Vojvođansku ligu u odlučujućoj utakmici protiv Borca iz Šajkaša.Na utakmici je bilo par hiljada ljubitelja fudbala, tu su se pominjale neke cifre od desetina hiljada evra da se prepusti ta utakmica(naravno neproverena), tu su igrali skoro svi igrači sa strane i u Hajduku i u Borcu.I, šta se desi posle, ta slavina presuši, igrači sa strane odu, zapostaviš svoje selekcije i desi to što se desi.Gospodo draga, Čurug je nekad bio rasadnik fudbalera, rukometaša...sticajem okolnosti i ja sam igrao, doduše dosta davno, protiv Čuruga, svi su bili Čuružani, bili odlični fudbaler(Šakić, Radulović i ostali), tamo si mogao i da dobiješ dosta golova, i batina, a da neko da Čurugu 11 golova to je bilo nepojmljivo.Ali, došli smo i do toga, rekoh ovo je posledica nakaradnosti, poremećenom sistemu vrednosti...i došli smo do 11komada...Što bi rekli Čuružani da li je to normalno- Utero materi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna