Novi Sad
12.04.2011.
08:06 > 09:03
Sajam zapošljavanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje biće održan sutra od 10 do 16 sati u Zapadnom holu Spensa.
  • BP

    12.04.2011 18:30
    Pretnje u NSZ
    Danas sam bila u Nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje u NS i dozivela neprijatno iskustvo. Ja sam nakon vise od 20 godina rada ostala bez posla kao tehnoloski visak. Pocela sam da radim odmah nakon zavrsetka fakulteta. Danas su mi u pravnoj sluzbi urucili resenje o novcanoj nadoknadi. Dok mi je sluzbenica urucivala resenje (druga sluzbenica je bila van radnog mesta jer je isla da popusi cigaretu, na opste nezadovoljstvo ljudi u cekaonici ispred kancelarije br.23) u kancelariju je usao neki covek i poceo da vice na sluzbenicu, koja je radila, zasto ne prima stranke. Ona je pokazala na mene i rekla da je primila stranku, a ja sam ga zamolila da zatvori vrata od kancelarije zbog jake promaje na kojoj sam se nalazila. Doticni covek je onda poceo da vice na mene, predstavivsi se kao sef i poceo da mi preti da ce mi nauditi. U pitanju je stariji covek, sed i celav, sa crvenim nosem.
    Bila sam zgrozena.
    Zbog cega postoji NSZ, ako ne zbog nas koji smo bez posla? Oni kao drzavni sluzbenici su tu da bi nas opsluzili i zbog toga primaju platu, zar ne? A da mi neko takav (verovatno nervozan, jer mu se istrosila sva rakija na poslu) preti, to je u najmanju ruku skandalozno.
  • Dragan

    12.04.2011 15:36
    Sramota
    Tamo samo radi vezara i treba im iskustvo. Kkao da ocekuju da kad zavrsisi fakultet imas 5 godina radnog staza. Sramota i bruka.
  • Nena

    12.04.2011 12:54
    za obilazak predhodnog ovakvog "ničemuslužećeg" sajma mi je trebalo čitavih 20 sekundi i shvatih da moja struka nije potrebna, bez obzira imala ili nemala iskustva!
  • Sasa

    12.04.2011 10:34
    I jos da imaju do 25 godina zivota i najmanje 3 godine radnog iskustva i visoku strucnu spremu, po mogucnosti najvisu mogucu sto drzava Srbija moze nekom da da. Onda ovakvi sajmovi imaju smisla ako zadovoljavate uslove koje sam malopre spomenuo...
  • Jovan

    12.04.2011 09:10
    Poslodavci samo traze one sa iskustvom. Ostali ih ne zanimaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna