Autor: 021.rs

Novi Sad
22.10.2019.
06:46 > 20:19
Izložbama, lutkarskom predstavom i besplatnim obilaskom vojnih galerija, Muzej grada Novog Sada od danas, 22. oktobra do petka, 25. oktobra obeležava 65 godina rada.
  • Goga

    22.10.2019 10:26
    @Zeka
    Zeko, ja mislim da je moguce i vikendom. Raspitivala sam se za taj obilazak pre 3-4 nedelje, bas za subotu, imali su obilaske u dva termina. E sad, to su bile grupe, kojima smo se mogli prikljuciti, ali ponudili su i individualne termine, koji su skuplji. Mozda je to samo ove nedelje tako zbog obelezavanja godisnjice? A mozda se mora unapred dogovoriti, sto bi bilo steta... Mada, sigurno nemaju jako puno vodica pa mozda zbog toga.
  • novosađanin

    22.10.2019 08:34
    SRAMOTA
    Zeka je ostavio komentar, koji je značajniji od teksta. Ne ostajete ovde, sunce tuđeg neba, bolje će vas grejat` :-(
  • Zeka

    22.10.2019 08:18
    Muzej
    Odem ja u subotu sa devojkom da malo prosetamo po Tvrdjavi. A tamo krcato, kao da je u pitanju neka EXIT-ova dnevna zurka. Decurlije na sve strane, starih, mladih, gomila stranih turista. Milina za videti! Nije ni cudo, sa obzirom kakvo je vreme bilo.
    Odlucimo da posetimo i muzej, platimo ulaznicu i krenemo u obilazak. U tom trenutku zacujem iza sebe nekog stranca kako pokusava da se raspita za obilazak tunela... osoblje muzeja mu sa naporom objasnjava da su te ture dostupne "Monday only, no weekend"!?!?! Dodje mi da zaplacem.
    Zar je moguce da vikendom ne postoji mogucnost za obilazak tunela??? Zar je moguce da su (desetine) hiljade i hiljade ljudi koji su bili na Tvrdjavi za vikend nisu imali mogucnost da posete tunele i upoznaju se sa Tvrdjavom? Zar je moguce da se te ture organizuju samo radnim danima, tokom radnog vremena (13h, 15h)??? Da li smo toliko ludi/glupi da ne znamo da iskoristimo potencijal koji nam ta Tvrdjava daje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna