Autor: Dnevnik

Novi Sad
06.11.2019.
08:35 > 09:16
Suđenje za prebijanje devojke na Podbari odloženo je juče jer ni okrivljeni Đ. L, a ni oštećena nisu bili sposobni za suđenje.
  • ex chapman

    07.11.2019 08:48
    Podbara Haos
    otvorio sam samo zbog Podbara u naslovu. nije mi bila namera da ovo komentarisem - niti cu :) prosto ne znam dovoljno o ovom slucaju
    ali "ocu da dam izjavu za novine" povodom ovih komentara o nasilju. da li podrzavam nasilje? DA, kada je opravdano! nasilje je legitimno sredstvo za borbu protiv zla. nasilje je kada policija uhapsi nekog zlikovca (sto se nazalost sve redje desava) - pa mu stavi lisice, pa ga malo izbubetaju, ako se opire, pa u pritvor, pa u zatvor. ali nasilje je i kad komunalna policija maltretira stare bake koje ispred Futoske prodaju cvece. i jedno i drugo je nasilje - ovo prvo jos i nasilnije od onog drugog. ali glavna razlika je u OPRAVDANOSTI! "na svu srecu" Srbija je odavno izgubila moralni kompas i vecina vise ne ume da razlikuje dobro i zlo, opravdano i neopravdano, laz i istinu...
  • NN

    07.11.2019 00:18
    w/e
    "Ne podržavam nasilje, ali..." = podržavam nasilje i rado ga opravdavam.
  • w/e

    06.11.2019 21:45
    Medijski Linc
    U potpunosti se slazem sa advokatima. Oni su placeni da rade ono sto je u interesu njihovog klijenta, a to svakako nije medijski linc, koji je kod nas svakodnevna pojava. Da se jedan predstavi kao andjeo a drugi kao monstrum. Koliko medija je objavilo informacije koje su sledele nakon dogadjaja? Podsetimo se da je ostecena zajmila pare od zelenasa i navodno odredjenim uslugama vracala takav dug, dok ju je ovaj izdrzavao kuci. Nemojmo biti masa koja jedva ceka da lincuje nekog, zapitajte se sta je potrebno da bi covek dosao u takvo stanje. Ne podrzavam nasilje, ali sam poprilicno siguran da se osumnjiceni nije probudio jednog jutra i rekao: "E sada cu da unakazim nekog." Sud izmedju ostalog i postoji da narod ne bi lincovao svakog na koga mediji upere prst.
  • Армаггедон

    06.11.2019 13:39
    Адвокати траже да се јавност искључи?срамота
  • Miki

    06.11.2019 13:04
    Ti isti advokati koji uzimaju destine hiljada evra za usluge a nekucaju fiskalne racune neka se nose u p.m.j..o ih Vucic sto to ne isece u korenu...
  • Velja

    06.11.2019 12:59
    Mozemo mrziti amere ali ovaj bi tamo momentalno zavrsio karijeru .
  • Verica

    06.11.2019 11:37
    Sve za novac
    Gde je granica ljudskog dostojanstva?
    U redu je profesionalno braniti okrivljenog, ali izmišljati podmukle stvari je ispod svakog nivoa!
  • Lenka

    06.11.2019 10:53
    */*/*/
    "vređanje dostojanstva pritvorenika".!!!!??? pritvorenika koji je sebi dopustio da batinama skoro ubije devojku. On nije povredio njeno dostojanstvo i njen život?! Muka mi je od ovog advokatskog....Da neće možda ta devojka na kraju biti osuđena jer je povredila njegovo dostojanstvo, pa se on tako branio
  • neko_iz_mase

    06.11.2019 10:05
    da možda ne
    Da ga nije možda sramota za to što je uradio? I treba da doživi medijski linč da posluži kao primer drugima! I deset godina da robija pa neka razmišlja šta je uradio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna