Autor: Dragana Prica Kovačević - dragana@021.rs

Novi Sad
18.11.2019.
13:21 > 18:14
Učenici Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" u Novom Sadu zajedno sa svojim profesorima uče kroz igru tako što recikliraju elektronske komponente i koriste ih da naprave igračke, ukrase i razne druge stvari.
  • Srdjan

    19.11.2019 10:30
    Nepismeni dzo
    Druze dzo gde ti tacno u tekstu si procitao da se koriste baterije ? Komentar u tom slucaju na mestu ali nemoj izmisljati gluposti ... kako kalem ic kolo iskuseni kondenzator potenciometar moze nekom nastetiti .. a i stvati nisu za igru vec za pokazivanje kako od otpada moze da se napravi nesto lepo
  • dzo

    19.11.2019 02:51
    ne znam kako još niko ne vidi, ali apsolutno nije očuvanje životne sredine od otpada praviti upotrebne predmete za najosetljivije... pa te baterije, komponente, sadrže otrove, cure, nisu bezbedne ni na dodir... o čemu se radi ovde ja nemam pojma niti znam gde završava sve to.. ima li neke zaštite za te učenike? luda zemlja, reciklira kaže.. pa za to je neko negde propisao standarde, neke stvari i jesu za smeće i to čak pravilno pohranjene. ja nemam reči, edukacija u minusu oa šta da se očekuje od sledećih generacija tek onda?
  • Mima

    18.11.2019 22:21
    Bravo za profesorku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna