Autor: Beta

Novi Sad
04.12.2019.
21:48 > 22:02
U širem centru Novog Sada na drveću su danas izlepljeni plakati koji predstavljaju montiranu naslovnicu nedeljnika NIN, na kojoj je naslov "Zvezdanu Jovanoviću svečano uručena NIN-ova nagrada".
  • Limanac

    07.12.2019 09:35
    @DolmaPaorLiMen
    Alo bote, tri u jedan, opet “radiš” na sajtu?
  • Bili Kid

    05.12.2019 20:53
    Vucicu sa ovim se samo brukas i sramotis! Ako mislis da je CEO NAROD zaboravio 90te i tvoju ulogu i ulogu Zvezdana Jovanovica GRDNO SE VARAS! ISTORIJU NE MOZES DA IZBRISES!!!
    Zvezdan Jovanovic je bio deo crvenih beretki a njegov neposredni sef je bio Jovica Stanisic i Franko Simatovic odnosno DB (BIA). Jovica je odlucivao gde ce Zvezdan da ratuje i sa kim. Isto tako treba se setiti da je Seniorska ekipa SNS-a tadasnjih radikala sa Seseljem na celu takodje imala sefa u vidu DB-a i Jovice. Treba se setiti da ste bili Megafon DB-a i direktno radili za njih. Treba se setiti da je SRS osnovala Drzavna Bezbednost Srbije i da su svi oni (Seselj, Toma, Vucic, Maja,...) bili pod komandom Jovice. Oni su bili instrument za manipulisanje srpskog naroda, kao sto je i Zvezdan bio instrument za ratovanje u Bosni i Hrvatskoj! Ovom propagandom pljujes Vucicu direktno sebe!!!
  • Miloš

    05.12.2019 16:30
    Šteta para!
    Zašto se ne oglase pametnjakovići koji su smislili, naručili i izlepili ovu lakrdiju? Šteta tolikih para!
  • Mare

    05.12.2019 14:39
    Svi ste isti, ne lepe ni jedni ni drugi zarad boljitka građana i drzave vec radi licnog gluteusa.
  • Neka lepe po kući

    05.12.2019 14:21
    Opet lepe
    I ovima izvući uši kao prethodnim! Svima koji uništavaju grad.
  • Komifo

    05.12.2019 10:25
    @Kokoskaaa

    Sjajno, lepo je čuti da se barem jedan od vas vraća u Bosnu.
  • Veverac

    05.12.2019 10:20
    Dvostruki standardi
    Kada NIN i Koraksić nišane predsednika - to je IN. Kada Koraksić za Čedu Jovanovića kaže da je prolupao - i to je IN. Kada se pojavi ovaj sarkastični plakat - to je OUT. Žuti botovi su nam mnogo nervozni. Toliko Pirovih pobeda postižu, ali nikako ne mogu da postignu najvažniju pobedu - onu na izborima.
  • Pokradeni penzioner

    05.12.2019 09:56
    Bizgovi koji štampaju i lepe plakate po gradu bolje da su za te novce deci kupili paketiće za Novu godinu ......
  • Kokoskaaa

    05.12.2019 09:50
    Blaah
    @Paor
    Ne trudi se da objasnjavas, ovde su samo ovi sto su slepi i gluvi zarad stranih para.... videcemo na izborima ko je gde, a ja evo 100ti put kazem budu li ovi levati iz SzS dosli na vlast ja prodajem sve sto imam i selim sa porodicom lepo negde gde ne vladaju strani placenici i anti Srbi!
  • Limanac

    05.12.2019 09:29
    @paor

    Konačno jedan normalan pro-režimski komentar, a ne botovski. Ipak, to ne znači da si u svemu u pravu.
    U pravu si što se tiče banaka. Žuti su uništili: Razvojnu banku Vojvodine (dva puta prvi put se zvala metals banka), Novu agrobanku , Univerzal banku i Privrednu banku Beograd. Banke su uništene tako što su pojedine privatne firme dobijale kredite bez odgovarajućih sredstava obezbeđenja. Pomenute privatne firme su bile povezane sa političarima i strankama na vlasti a u upravnim odborima banaka su sedeli političari.

    Za fabrike nisi u pravu, jer su uglavnom zatvarane kao posledica više faktora, a najviše uništenjem kapitala sankcijama, tehnološkom zaostalošću i pojavom kineske jeftinije proizvodnje. Manji deo je uništen lošom privatizacijom.

    Najmanje si u pravu u vezi medija. U vreme vladavine raznih DOS partija je postojala TV debata i razni TV dueli. Vučić i Toma Nikolić su učestvovali u stotinama emisija gde su mogli da sučele mišljenja sa raznim ličnostima, uključujući i predsednika i premijera države. U većini TV duela su loše prolazili, jer su uglavnom prodavali demagogiju, baš kao i danas. Od kako je Vučić na vlasti, nije se pojavio ni na jednom TV duelu, jer bi izgledao kao jeftin politikant naspram bilo kog ozbiljnog sagovornika. Druga stvar, u vreme DOS je postojao Kurir koji je bio tabloid, ali je postojala i Pravda, AV-ov tablod. Danas postoji 5 tabloida koji su svi prorežimski, finansira ih država a koštaju manje od rolne WC papira.
  • Albert

    05.12.2019 09:21
    Ljigasi
    Jel ste dobili precutnu podrsku i od svojih koalicionih partnera iz "komaunalne koalicije" za ovu akciju? Sramota, nikad vise za LSV
  • nivea

    05.12.2019 09:17
    Dare04.12.2019 • 22:29
    Neobavesten
    Znaci svaki clan neke nezavisne organizacije je SNS-ovac? Sto mi niste ranije javili?

    Ok hajde recimo da ovo nisu SNS-ovci. Da li neko može onda da odgovori koja je ovo organizacija u pitanju? Ko je finansira? I koji je motiv da lepi plakate protiv NIN-a? I ako postoji neka "nezavisna organizacija" očigledno je da nije baš nezavisna i da je finansira SNS jer jedino oni imaju sredstva i motiv da se obračunavaju sa NIN-om koji piše o najvećoj aferu do sad.
  • Macho

    05.12.2019 08:54
    @ Paor
    Pre 2012. totalni medijski mrak?

    Hm, onda ne znam baš ko se "rodio" posle tih godina.

    Evo ja se vrlo dobro sećam da sam gledao Vučića i Tomu svaki dan na svim medijima kako se svađaju sa političarima koji su bili na vlasti.
    Dakle, bili su prisutni u svim medijima, emisijama gde se diskutovalo i razmenjivalo drugačije mišljenje i politički stav.
    Mi danas nemamo ni jednu emisiju gde možemo čuti šta imaju da kažu "oni" drugi a da nisu vlast.
    Čujemo mi koji imamo SBB i vidimo N1, NovuS i slične programe. + internet-

    A nacionalna frekvencija? Nula bodova (osim Kesića).
    A TV duel neki? Prvorođeni se svađa sam sa sobom po ružičastim televizijama i to je to.
  • Hogar strasni

    05.12.2019 08:45
    nije tesko
    uci u trag stampariji pa onda videti ko je i koliko uplatio i iz kojih ili cijih sredstava
    nakon toga ispitati poreklo tog novca
    mada verovatno je uradjeno ortacki ja tebi ti meni,ali opet da se zna koja je stamparija da bi jednog dana mogla dobiti kljuc u bravu zbog ovakvih stvari
    na stranu sadrzaj plakata ali koliko je placeno i ko je stampao
  • ex chapman

    05.12.2019 08:40
    zveki
    dragi mafijasi, Zvezdan Jovanovic je vas a ne ne nas. to sto vi drzite njegovu sliku na zidu pored ikone (a ikonu drzite jos od "davne" 1993 kad je usla u masovnu modu) ne znaci da imate pravo da svoj neukus namećete celom gradu! a ako vam pravo daje sila - pa nemojte zaboraviti da batina ima dva kraja.
    jedina sramota u celoj ovoj ujdurmi je sto je NIN povukao tu naslovnu stranu!
  • lol

    05.12.2019 08:25
    Retusi vode kampanje i proteste protiv opozicije hahahaha, pa braco napacena, vama zivot film zivota mi mog.
  • MonteDushano

    05.12.2019 08:23
    Vojvodina je, izgleda, poslednja...
  • Ale

    05.12.2019 07:50
    Užas
    Opet se posle nekog vremena koristi drveće kao mesto za lepljenje plakata.
  • Paor

    05.12.2019 07:41
    @Misko
    Ti si očigledno rođen posle 2012. godine!
    Trebao si da vidiš ono vreme, tada opozicija nije imala TV N1, Danas,, NIN, Vreme, Nedeljnik i sl.
    Bio je totalni mrak, vlast je zatvarala svaki dan fabrike, otpustila više od 400.000 radnika na ulicu, zatvarala domaće banke i dovodila strane, plate i penzije nije isplaćivala iz prihoda nego iz kratkoročnih stranih kredita, a izgradnja puteva je bila moguća samo u diznijevim crtaćima.

    Ima toga još mnogo toga poput uništavanja namenske industrije, vojske, to je vreme kada je Razvojna banka Vojvodine imala čak 70% nenaplativih plasmana (državna banka u rukama Monti Pajtićevaca), Đilas je gradio most čija cena se u hudinijevskom maniru povećala 4 puta u toku gradnje, u odnosu na prvobitnu ponudu koja je izabrana (a zakon je tada dozvoljavao uvećanje naknadnih i nepredviđenih troškova samo do max 25%) i sl.

    Nemamo toliko vremena da podsećam ove "rođene" posle 2012. godine.
  • lecce

    05.12.2019 07:26
    castle.rs
    Zasto niste setali u znak podrske predsedniku, poput nisa, krusevca,... vec ste pod okriljem noci selotejpom oblepljivali drveca?

    Taktika kreativnog tima, ili vas je sramota da se prikazete likom u novome sadu?
  • Bole

    05.12.2019 07:25
    Bravo Napredni radikali!!!!!Bravo!!!!!Za ovog sto je na slici trosite po 19 dinara po plakatu??????Odakle tolike pare za sve ovo?????
  • IZNOGUD

    05.12.2019 07:10
    Hm, pre će biti da tzv opozicija mešetari...lepi plakate i naravno okrivljuje vlast
  • Posmatrač

    05.12.2019 07:05
    @mitar
    Ovo što kažete je sasvim tačno, ali na žalost važi za sve partije.
    Zato: pametni ljudi koji su ispunjeni nečim u životu neće da budu ničija "vojska za arlaukanje" na mitinzima i protestima.
  • Maja

    05.12.2019 07:01
    NO COMMENTS

    Ova vest bi trebala biti bez komentara jer sama za sebe dovoljno govori. Ali je nestvarno i nezabeleženo bilo gde u svetu čime se ova vlast bavi. Oni deluju kao da su najugroženija opozicija. Organizuju mitinge protiv opozicije ( apsolutno suludo), pri čemu drže sve poluge vlasti u svojim rukama, organizuju ovakve akcije, u Skupštini se glavne rasprave vode protiv bilo koga ko ne hvali VOĐU ili se usudi da uputi bilo kakvu kritiku, 24 h su na svim TV sa nacionalnom frekvencijom, gde je opet glavna tema razapinjanje opozicije. I sada treba uništiti preostala 2-3 nedeljnika i bukvalno jednu kablovsku TV koja nije po njihovom kontrolom. Da li su toliko zastranil, i ili znaju mnogo više o aferama u kojima učestvuju i moraju da igraju na sve ili ništa????
  • Sat

    05.12.2019 07:01
    @M
    Prijatelju ta dvojica će biti ili su već zaposleni u javnim preduzećim, i imaju najmanje tri tvoje plate. "Rade", a građani im plaćaju plate koje su veće od profesora na fakultetu, a mislim da ne znaju da se potpišu. Napredna Srbija napreduje, a običan narod tone sve dublje.
  • rale

    05.12.2019 06:40
    U ovoj državi izgleda ne sme da se pojavi ni salveta na kojoj je nešto napisano protiv vlasti. Odvratno i jadno.
  • ...

    05.12.2019 04:47
    @ M

    Veruju u sendvic.
  • Uciteljica zivota

    05.12.2019 02:04
    no mnogo ponavljaca
    @mitar Pa nije u pitanju rat pa su mobilisani i nemaju izbora. Mislim svako pravi svoj izbor, rade necasne stvari i sada kao treba da mi ih je zao? Tako su i u Nemackoj svi bili za Vodju dok kola nisu krenula nizbrdo, a kada su tvrdjave letele i sipale bilo je kasno za kajanje. Mada mislim da ovi jos nisu stigli do svog Staljingrada, no bice i to pre ili mnogo kasnije, no bice....
  • Preambula

    05.12.2019 01:47
    Radikalski pogon Gradske stamparije. Da li je nalogodavac brat,loto moler,jovanca ili ?
  • Opet lepe

    05.12.2019 00:46
    Detinjarije
    I ovima treba izvući uši.
  • Tikvan

    05.12.2019 00:37
    Zna se čiji je on idol i ko ga podržava. Isto tako se zna da se oni ne odlikuju nekom smišljenošću, pa i ne čudi ovako glup pokušaj diskreditacije. toliko su prozirni i tupavi pa i ne čudi ovakav postupak. Hajde botovi, navalite na minuse i dokažite ovu tvrdnju.
  • Rastibudjilizovani

    05.12.2019 00:12
    Cek malo
    A lepljenje nalepnica po gradskoj kuci, pa po ulicama gde stignu "1 od 5" ili kako vec. Aha pa da. Oni to rade za kokice ili neciju ljubav. Ma daj bre vise placeni botovi ucutite vise. Pristojna Srbija vas nece.
  • Y

    04.12.2019 23:26
    Metastaza
    O, kako je ovo nisko, podlo, bedno, jadno... Stidim se svoje "države", tj. ove mafijaške kloake, stidim se za ove koji ovo rade, stidim se i sebe samog, pošto ne znam šta treba da radim da bismo se vratili u normalne okvire življenja, stidim se toliko željene opozice koja "dok selo gori, baba se češlja". Suviše sam star da bih otišao odavde. A ovde mi se više ne živi. Živ u grob ne mogu. Ništa drugo nemam da kažem.
  • Novosadjanin

    04.12.2019 23:23
    Hmm
    A sta ko je za SNS je krezubavi glupavi zatucani itd. Vi koji ste za zute koji su unistili ovu zemlju ste u redu? Uzas
  • Bane

    04.12.2019 23:10
    Koliko su samo bolesni ovi ljudi kada ovako reaguju na satiricnu karikaturu. Ne mogu da razumem koji stadijum svesti neko ima u glavi kada smatra da je "ok" da se sveti nekome po tudjem nalogu.
  • ××

    04.12.2019 23:06
    Ovako su fasisti lovili komuniste kad su lepili plakate ;)
  • Alisa

    04.12.2019 23:01
    Zona sumraka
    "Dugotrajno robovanje i rđava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud u njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego ni svoju sopstvenu korist od očigledne štete." - Ivo Andrić
  • bojan

    04.12.2019 23:01
    Samo
    treba istrajati i zalagati se da svi botovi budu pohapseni i da krivicno odgovaraju kad im zbrisu sefovi, sto ce da bude uskoro.
  • Zbogom pameti

    04.12.2019 22:47
    Novosadski naprednjaci jako vole plakate i nalepnice i to tako već godinama. I dalje vidim nalepnice Pajtić lopov, Sanda i zveri, Il si Boško il si muško itd po gradu. Ružno, jadno, bedno. Plakate lepe po drveću, po Novosadskom pozorištu. Ne mogu da shvatim građane NS kojima je ovo ok i kojima se ne zgrči želudac kad vide kako vladajuća stranka svesno ruži grad. Glasači SNS, ovo je vama ok? Da li živimo u istom gradu, šetamo se istim ulicama? Pa niko se nije s ovakvim nepoštovanjem ophodio prema ovom gradu i zdravom razumu. I podrška za NIN koju ću iskazati tako što ću ga kupiti kao i svakog četvrtka a vi samo stvarajte đubre i uništavajte sve oko sebe. To je jedino što i umete.
  • M

    04.12.2019 22:37
    Zaista neću razumeti ljude koji ovo rade za sns. Jel oni veruju da rade nešto dobro? Da se bore za pravdu ili šta god?
  • Parodija

    04.12.2019 22:33
    Parodija na stvaran zivot? A u kom zivotu vi zivite tacno?
  • Dacika

    04.12.2019 22:32
    Tomina skola
    Botovi si cudo rade i na terenu kad zatreba....
  • Mare

    04.12.2019 22:32
    A ko je persona cija je poruka sa drustvenih mreza objavljena?
  • Bane

    04.12.2019 22:31
    Pameti cao
    Zna opozicija da je i negativna kampanja zapravo reklama,pa nasli nacin da dodju do medijskog prostora...
  • Dare

    04.12.2019 22:29
    Neobavesten
    Znaci svaki clan neke nezavisne organizacije je SNS-ovac? Sto mi niste ranije javili?
  • Misko

    04.12.2019 22:27
    Vece zlo nije moglo zadesiti Srbiju od sns-a na celu sa prvorodjenim.
  • Bogdan

    04.12.2019 22:27
    Hahahahaha,ovo je tako providno.Pojave se plakati nakon sto je SNS odreagovao na diskutabilnu stranicu NIN-a i jos kao neki izvor koji je sreo one koji lepe pa je zakljucio da su aktivisti SNS-a...Opozicija pribegava sve ocajnijim kampanjama
  • mitar

    04.12.2019 22:20
    to ide ovako....
    glavni nekog mesnog odbora....dobije zadatak iz centrale šta i gde da radi...
    -da li da negde ode i "spontano se okupi"
    -da botuje na portalima
    -da lepi materijal
    -da prebije negog ređe ali ima i toga
    za sve to šef mu piše nekakve bodove i po tome mu raste položaj
    jedino šef ima materijalnu korist ....ostali se nadaju
    ovi momci(iskreno mi je žao te dece) vidi se da se stide i da beže..duboko u sebi znaju da to što rade nije normalno...ali eto
    piramidalna mafija...lično znam i nešto više...i jako je sve to ružno
  • Inspektor Višekruna

    04.12.2019 21:55
    Savet
    Pročitajte taj broj NIN-a.
    Sa belom naslovnom ili sa fotografijom!
    Mnogo je bitnije šta piše unutra!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna