Autor: 021.rs

Novi Sad
10.12.2019.
07:27 > 07:40
Devetoro putnika povređeno je u četiri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada i prigradskih mesta.
  • Симеон

    10.12.2019 13:13
    Опет ЈВ и ИБ
    Јуче је поново био удес на раскрсници Ј.Веселиновића и И.Бирчанина на Н.Детелинари код уметничке школе. Погледајте на ГИС мапи града НС да је то раскрсница са највоише удеса у граду, У ТЕСНО УРБАНИЗОВАНОМ ДЕЛУ ГРАДА. Немоћ и безидејност градских управа и пројектаната се ту огледа. Без обзира што сам им више пута елаборирао како да реше ситуацију не вреди, још ту планирају кружни ток. Па и овако ту не може да се нормално живи, или је удес или свирка сирена до изнемоглости. Град оставља улицу Јанка Веселиновића која једина се протеже од Бул.Европе до Руменачке за двосмерно кретање и ствара праву саобраћајну магистралу а у њој школа, вртић, пијаца узана улица, па то нема нигде у свету. ИСПРЕСЕЦАЈТЕ УЛИЦУ НА ПАР МЕСТА, онемогућите народу који као овце иду тамо где су наумили а не где их организовани систем усмери. Онај из В.Маслеше уместо да се извуче на бул. Европе па даље, он се спушта Ј.Веселиновића до Руменачке као већина овог дела града стварајући целодневни густ саобраћај и чепове дуж целе улице. Дајте мало мозга!
  • Vesna Milivoj

    10.12.2019 08:49
    Opatijska ulica 5
    Pa kad balavci divljaju bez prakse po ovakvom vremenu misle stacu ja imam ja auto ba znas...
    jadna ta deca celi zivot ce imati posledice od jednog udara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna