Autor: Zoran Strika - strika@021.rs

Novi Sad
27.01.2020.
18:48 > 19:02
Uskoro će se navršiti dve godine otkako je predstavljen izgled spomenika Momčilu Tapavici kod Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje (DIF), ali građani jedino mogu da vide postament na kojem bi bista arhitekti i olimpijcu trebalo da bude postavljena.
  • Momi

    27.01.2020 21:51
    Da li se stidite ?
    Da li se stidite prof. Stanic, predsednice Matice Srpske dok Vas vozaju ovi vajni gradski prvaci? Da li Vas je malo sramota sto spomen bista cami u magacinu vise od godinu dana? Da li imate savest Predsednika ili poslusnika gospode koji imaju sve vreme ovoga sveta - koliko cujem, izdasno Vas lazu kako ce to bas "sutra" da urade. Meni ste bitni Vi a ne tamo neki Milos, Mandic ili Bocara. Razmislite o tome koliko trosite autoritet Predsednika Matice Srpske.
  • Citizen

    27.01.2020 21:23
    Svaka cast. Veliki je projekat u pitanju, uradili bi brze da su mogli
  • Dejan

    27.01.2020 21:18
    Srb-i
    Momcilo Tapavica prbi srbin koji je ucestvovao na Olimpijskim igrama i to u 4 discipline ! Zbog velikog sukoba sa cincarem pasicem biva oteran odavde i odlazi u Crnu Goru. Kad su ramo videli ko im je dosao na vrata, dali su mu slobodu da radi sta hoce, kao arhitekta ostavio je dubok trag na primorju !
  • Orvelovski

    27.01.2020 20:22
    Ko, sta, kako, zbog cega?
    A ko od njih i zna za Momcila Tapavicu? Koliko ih zna gde se zgrada Matice srpske uopste i nalazi, a ako i znaju gde se nalazi siguran sam da ne znaju kuda se u istu ulazi. Postavljanje spomenika ovom coveku i podrska Matici srpskoj je podrazumeva veliku medijsku paznju i interesovanje gradjana, te sto bi se gospoda time i bavila. Pre ce nici Novi Sad na vodi, nego sto ce 'nici' vez izliven spomenik. Sto svakako implicira da je Bocara azurniji sluzbenik od Mandica. Mozda se ipak ceka slobodan termin gospodje Balasevic, kako bi kao fiskulturnik i najsjajnija rezimska spisateljska zvezda ovim dana u Vojvodini, rekla koju prigodnu... Eto, ne znam... Nisam pametan tacno...
  • /

    27.01.2020 19:34
    /
    nemojte zuriti.

    da ne bih jos zalio autora i tu grozotu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna