Autor: 021.rs

Novi Sad
13.02.2020.
19:15 > 19:31
Nakon sinoćnje eksplozije bombe u kojoj je lakše povređen Slobodan Milutinović zvani Snajper (34), ranije osuđivan zbog trgovine narkoticima i nasilničkog ponašanja, danas su reagovale i stranke, osuđujući ovakav akt na ulicama Novog Sada i pozivajući policiju na bržu reakciju.
  • bora

    17.02.2020 13:39
    @Drakce
    On je finansijski genije.Treba u politici.
  • Rade

    17.02.2020 12:06
    Cuj oni su zgrozeni a tek mi gradjani sto smo zgrozeni tolikom kolicinom lopovluka, bahatosti i primitivizma, grad i gradjani su zrtve njihovih kombinacija i manifetluka svakakve vrste
  • Nemanja

    16.02.2020 19:49
    @drr
    Ne greska, Milosevic je pao kada su mu otkazali poslusnost Pavkovic, Legija (JSO) i oligarsi Srbije. Navijaci su samo "jednokratno meso" za povremenu kriminalnu upotrebu u korist vlasti (DB/BIA). Posle toga idu ili pod zemlju ili u zatvor.
  • Sima

    16.02.2020 17:24
    bitange i politicari
    Sve te osione gradske bitange, koje su se uvukle u SNS ali i preko njega u mnoge firme, proizvod su te stranke. Vrlo brzo su se osilili i sada postaju opasnost za stranku. Kako ih je SNS napravio tako ce ih i ugasiti jedino sto oni jos toga nisu svesnini. Politicari se sa njima rukuju, smeskaju im se ali kad obave posao za koji su angazovani oni bivaju uklonjeni, na ovaj ili onaj nacin. Neka njih u njihovom poslu,sami ce se procistiti a kako stvari stoje proces se ubrzava.
  • Dr Milanče Mitovski

    16.02.2020 07:44
    NASTAVAK:
    ♣ Једино вируси не ограничавају деловање председника на својој територији.
    ♣ Избаците Малог Балканског Шенгена, а уведите неразумљивог Шенгена док се разуме.
    ♣ Код нас се играју два кола, једно игра власт, друго опозиција. Неутрални пуше...!
    ♣ Опозиција властима је љута и блага. Не зна шта да изабере?
  • drr

    16.02.2020 00:07
    @Sudar
    @Sudar Odličan komentar i zapažanje, to je izgleda suština vladavine u Srbiji, ko će biti dobar sa mafijaškim i huliganskim krugovima. Vučić im je praktično dao državu u ruke. Jasno je kao dan da su iznad zakona, kada sede u upravnim odborima sa višestrukim krivičnim presudama. Huligani su poslednja linija odbrane režima. Ironično je i to što je Milošević pao kada su "navijači" stali na stranu demonstranata 5. oktobra.
  • Švedska

    15.02.2020 17:43
    ?
    Hoće li neki novinar imati petlju da istraži kako se zove firma od ovoga čovjeka, koje javne nabavke je odradio, koliko obrta kapitala je prijavljeno porezu, od kojih javnih preduzeća je primao platu, koliko i na osnovu čega.......????
  • NS

    15.02.2020 08:52
    Novi Sad leglo kriminala
    Kažu da je uvidjaju prisustvovao sam načelnik policije.Uplašio se za prijatelja,kolegu,ortaka??!
  • Kaća

    15.02.2020 08:23
    SAMO KRADJA I KRADJA
    Dokle više mislite krasti od svojih gradjana?
    Kako vas niije sramota?
    Ima puno porodica koje ne mogu mleko deci da kupe, a vi sve vreme kradete i bahatite se.
    Kako vas niije sramota da udjete u crkvu, da se prekrstite, da šetate sa litijom?
    Odvratni ste mi svi, koliko god vas ima na slici i u Gradskoj kući. Nikad se nisam jadnije osećala nego sada, sada za vreme vaše vlasti, jer stalno isplivavaju samo afere, kradje, nasilje, ubistva, eksplozije. U šta ste se vi to pretvorili i ko vam daje pravo da sa novcem gradjana tako postupate? Od naših para angažujete autobuse, kupujete sendviče, dajete dnevnice, plaćate glasove, džipove i ošišane gorile, da li je to naš Novi Sad, prestonica kulture, sram vas bilo sve redom. Ostaćete zapamćeni po bahatosti, kriminalu, nevaspitanju, kradji, i drugim gadostima!
  • Valerija

    14.02.2020 22:06
    Sve sami lepotani. Da imam para, a ne znam da kradem i nisam u stranci, kupila bih im ogledala da se barem malo ogledaju i da vide na šta liče, i kako izgledaju svi zajedno na gomili.
    Mene je sramota da ih gledam....
  • Gyula

    14.02.2020 21:59
    NS
    A bese sprdnja sa Igorom Pavlicicem ? Lepljenje fotki Rodnija itd Pa on decko, bio mala maca za ove.
  • Zoran Majin

    14.02.2020 17:48
    ?
    Velika šteta za gradonačelnika sto nije iskoristio šansu da se izvine gradjanima, da makar pokuša da objasni da nije znao da je taj čovjek osudjivan za drogu, za siledzijsko ponašanje..... a što prima platu iz nekoliko državnih firmi to nije mogao znati...... da ima gradjevinsku firmu..... A ovako je stavio do znanja svima da on radi šta hoće i sa kim hoće. A naravno da dobro zna sa kim je se pozdravio na ovoj slici.
  • Tanja

    14.02.2020 16:52
    Miloš Vučević je predivan čovek, kojoj god partiji pripadao. Možete da pričate šta hoćete, čovek je sjajan.
  • Corona

    14.02.2020 12:39
    @Ali
    dokle god su živi.
  • Армаггедон

    14.02.2020 11:50
    Слика говори више од сваке речи,зато господо напредњаци покрите се и ћутите,нама који нисмо уцењени је све јасно,а и овима што су уцењени је све јасно али шта ће јадни људи
  • Zoki

    14.02.2020 11:20
    Kontradikcija
    Strasno je koliko se SzS bruka svakodnevno. Meni je ovo dno dna. Dosta mijih prijatelja su apoliticni potpuno, sve vise njih hoce da daju glas bilo kome samo da ih ovi tuljani ne svojataju nakon izbora. Ja sam sve vise ubedjen da SzS radi za vucica. Nemoguce da je neko toliko netalentovan za politiku po prirodi stvari, ili je placen ili je uzimao casove.
  • APP

    14.02.2020 10:32
    @Zloheb
    A kako je prošao do funkcije u FK Kabel-u , radno mesto u GAS-u, EPS, kad svi znamo da mora da donese potvrdu od suda da nije kažnjavan i krivično gonjen? Ko je za to odgovoran ili bolje pitati ko mu je to sredio? Mislim ja da se njih dvojica jako dobro poznaju, a mi ostali nismo naivni ko vaši glasači, tako da nas ne potcenjujete tim stupidnim komentarom
  • bora

    14.02.2020 10:23
    @sudar
    Gradjani NS trba da im pomognu da se sto jace sudare.
  • Misa

    14.02.2020 09:57
    Cela
    Rukuju se i smeskaju. Sto rece Sonja S. “Srbi de vi je kicma”
  • ја

    14.02.2020 09:49
    ууу братеее
    Ја од данас кад видим добар ауто заобилазим у великом луку, а не ко до сад, да завирујем, да видим колко јури.
  • Ali

    14.02.2020 08:28
    dokle
    Ali dokle će više kriminalci da budu u raznoraznim udruženjima, organizacijama...…...i još dobiju prijem u Gradsku kuću, to traje decenijama.
    Miloš Vučević kao advokat jako dobro zna koga je pustio i sa kim se rukovao u Gradskoj kući.
  • Tja

    14.02.2020 08:22
    Meni nije jasno kako retardirani botovi misle da ovakva s...a po gradu pravdaju sa "imajte dostojanstva" (botovi i dostojanstvo wtf) i "a šta je bilo pre 8 godina kad su bili žuti". Alo debili, to nisu nikakvi argumenti, činjenica je da su upravo digli u vazduh auto gradonačelnikovom pajtašu, poznatom krimosu. Samo ovo je dovoljno da istraže i tog krimosa i njegove veze sa debilima na vlasti. Čuj ti njih, imajte dostojanstva, neko je mogao da pogine budale, kakvo crno dostojanstvo. J....vas stranka, o čemu vi razmišljate.
  • bujke

    14.02.2020 07:55
    Namcor
    Vidim probudili se ovi iz SNS-a. Ne može da vas opere ni Ariel od vaših bliskih veza sa Novosadskim mafijašima. Još uvek ne mogu da shvatim imam dvoje dece i svako od njih prilikom zapošljavanja je morao da izvadi potvrdu da nije kažnjavan i da se protiv njega ne vodi sudski postupak. Što jednostavno niste napisali skupite 1500 ovaca i dobijate posao u elektrovojvodini. I ovom Vas prilikom molim ne zovite me na mobilni stoti put, nisam, necu niti ću glasati za Vas.
  • Sudar

    14.02.2020 07:46
    Pa svi znaju ukljucujuci i SNS clanove koga Vučević dovodi na stranačke proslave
    Sve vodja navijaca krimose i ostale iz tog miljea
    u NS se trenutno desava sudar SNS i SPS
  • w/e

    14.02.2020 07:13
    @Komsinica
    Obrazovanje nije garant uspeha, vec je zamisljeno da vama omoguci da prodate svoje vestine skuplje, tj. da se malo razlikujete od mase. Ovde je nazalost i dalje aktuelno razmisljanje da se zavrsetkom fakulteta resavaju svi zivotni problemi. Nebitno na koji nacin je stecen novac, pozivanje na obrazovanje je sasvim irelevantno. U ostalom i za uspeh na "Crnom" trzistu je potrebna nekakva sposobnost, velika je konkurencija a opet treba nekako pronaci put ka vrhu. Tako da se ocito radi o nekome ko zna da razmislja.
  • Nizina

    14.02.2020 02:19
    Ma svima
    Je sve jasno samo jedni gutaju sve za pare drugima se to malkice gadi...
  • Saša T.

    14.02.2020 01:57
    Gde je tu logika?
    Od silne želje da se Gradonačelniku pripiše bilo šta loše, a još se i ne zna šta je zapravo bilo, SZS vređa inteligenciju čitavoj javnosti. Za razliku od Igora Pavličića, koji se ugavnom neskriveno gadio susreta sa građanima, Miloš Vučević je pristupačan i dostupan svima. Dakle, ako neko izvuče neku fotografiju njega sa bilo kime to može da znači i bilo šta, a i ništa, jer se čovek svaki dan sretne sa bezbroj ljudi. Zamislite, u prošlom sazivu Skupštine Grada Miloš Vučević i Bora Novaković su na svakoj sednici bili uglavnom udaljeni manje od dva metra jedan od drugog i često su ih fotografisali. Da li to znači da je kriv i za nedela Bore Novakovića zato što je često bio u istoj prostoriji sa njim i više puta na istoj fotografiji?
  • Singer

    14.02.2020 01:13
    Povratak otpisanih
    (Pavle Vujisić u kolima, kao lažni ministar Jović, kad su išli prema Beogradu) :

    "E, da mi je da se dočepam Nemaca, svanulo bi mi.... S ovim našim vucibatinama je NAJGORE..."
  • Nemanja

    14.02.2020 00:54
    @Od filozofije
    Ako si mislio da se politicari povezani sa mafijom menjaju na izborima, veoma gresis. Seti se 90ih, uostalom ovi sada na vlasti su proistekli iz 90ih, to je Milosevicev podmladak i DB-ov takodje. Nemoj da pravis zabunu, ovi se sa vlasti, nazalost nece smeniti setnjama i izborima, sem na ulici. Uostalom vidis da se vodja priprema za to, podmicujuci policiju stanovima... Nazalost, istorija se ponavllja, jer imamo kratko pamcenje i losu moc analize situacije u kojoj se kao nacija nalazimo.
  • Elez

    14.02.2020 00:36
    Doca
    A slike sa direktorom pokrajinskog zavod, i on i brat nena sa Danijelom Zupicem?
  • Dve

    14.02.2020 00:24
    Verzije
    Ili je db nesposoban ili on sam sebe dize petardama u vazduh da ga primete.
    Sta kazu botovi?
  • Nikola

    13.02.2020 23:35
    Ekipa
    Pored ovog lika u EPS-u sedi puno stranackih ljubavnica koje za ogromne plate kucaju spiskove sigurnih glasova kojima je SNS podelio paketice koji su placeni izvlacenjem novca iz javnih preduzeca...
  • Drakče

    13.02.2020 23:28
    Kabel
    A gde radi dotični
  • Komšinica

    13.02.2020 22:49
    Zanima me
    Koje obrazovanje ima dotični,kad je tako uspešan i na kojoj poziciji je,kad uspeva da bez jeda pazari svake dve godine pazari ljute mašine za n puta 1000 evra. Sa pristojnim obrazovanjem i bez dinara duga državi nikad nismo uspeli da pazarimo auto bolji od srednje klase. A u Elektrovojvodini ima i onih koji su prodali privatne automobile,pošto su im službeni na raspolaganju 24 sata,naravno zna se po kojoj ceni
  • Pedja

    13.02.2020 22:43
    Pošteni naprednjaci
    Svi znaju da između SNS-a i nasilja i terora stoji znak jednakosti. Ko je u Srbiji izmislio džipove sa zatamnjenin staklima, prebijanja i ucene političkih protivnika? Navijačke grupe i desničarske organizacije su jednostavno deo SNS-a.
  • O

    13.02.2020 22:29
    O
    Ovaj vučeviić nema ni stida ni obraza ni morala pa kako ga nije sramota kad ceo grad zna daje u dosluhu sa kriminalcima koi mu obezbeđuju glasove on njima razne tendere ma opšti kriminal..... E novi sade štasi dočekao ali ničija nije do zore gorela.
  • ST

    13.02.2020 22:19
    Svima je sve jasno,samo sendvicarima nije nista.
  • Izzy

    13.02.2020 22:17
    Www
    Milos Vucevic je debelo povezan sa ovim likom i slicnim njemu!
  • Piksi

    13.02.2020 22:08
    Nije nego
    Ovo postaje vrlo, vrlo neprijatno. Od onih sam koji snazno podrzavaju drzavnu politiku "sefa" ,medjutim mene je poprilicno sramota, dok on na dnevnom nivou vodi borbu u regionalnoj i svetskoj areni ovde se na najgrublji nacin vredja inteligencija gradjana. Da li je mladi uspesni gospodin hapsen i osudjivan- jeste, da li je isti taj dugi niz godina sedi u klubovima po Novom sadu na celnim pozicijama-jeste, da li je donosio i skupljao potpise i spiskove- jeste. Da li je gospodin nakacen na najmanje jednu drzavnu sisu(gas)-jeste.Kakav sada szs i kakvi zuti banditi? Ljudi ovo lici na otvorenu spregu kriminala i vlasti, sto dosada nismo imali. Narod bira a ne spiskovi dobijeni pod pretnjama i ucenama ovakve gospode, dzaba masinerija predvodjena ovakvima ako narod oseti da nesto tu smrdi.a ovaj put jako smrdi
  • bolens

    13.02.2020 22:05
    precednik
    Taj je preuzeo FK Kabel ako se ne varam!? Namestio utakmicu? Zar to nije dovoljno za sprdnju i osudu. O cemu mi raspravljamo. " O moj Boze, kako grozan film"
  • Od filozofije

    13.02.2020 22:01
    nema. nista
    Gospodo draga, 26.aprila, su izbori, jedinstvena. prilika da se nesto promeni, to se posebno odnosi na ove sto ostanu kod kuce. Mislite o tome!!!
  • Limanac

    13.02.2020 22:00
    Dragi gradonačelniče
    Da li znaš onu narodnu:” Možeš kako hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš!”

  • x

    13.02.2020 21:58
    y
    aman ljudi, ako je istina da je zaposlen u EPS, samo saznajte ko ga je imenom i prezimenom zaposlio.
    ako vam je do odmotavanja klupka, može i odatle da se počne.
  • Novosadjanin

    13.02.2020 21:55
    Pera Kojot
    Kojoootuuu na cemu si? Pa makar pogledaj sliku iznad teksta! Mislim da je SNS jako pgresio u saopstenju.
  • Novosadjanin

    13.02.2020 21:51
    Pero
    Vrana vrani oci ne vadi. Samo se desilo da je sjahao Murta da uzjase Kurta. Svi pričaju da je Đikas ukrao 650 mil evra a niko ga nije dirnuo. Zašto?
  • Neoplanta

    13.02.2020 21:43
    @Zloheb
    Po tebi ispada da su naprednjaci najvece naivcine na svetu, te ovaj na fotografijama kako caska sa "Snajperom", te PreCednik na sveCkim forumima u drustvu sa Koluvijom, A DA JADNICAK NIJE ZNAO KO JE TAJ KOLUVIJA i cime se bavi...!
    To ne prolazi ni kod male dece, SVI znaju da su naprednjaci povezani sa kriminalcima svih fela, na kraju krajeva, Vucicev sin, S KIM IDE NA UTAKMICE? Sa majkom Terezom ili sa okorelim kriminalcima??? Nemoj mi reci da ih je upoznao u biblioteci, odusevio se njihovom produhovljenoscu pa otisao na koncert klasicne muzike??? Vise ne mozete da sakrivate, toliko gliba ste izbacili na povrsinu, da ga je nemoguce sakriti!
  • Maxmad

    13.02.2020 21:42
    "Veruju da ce nadlezni uciniti sve kao i do sada da rasvetle slucaj"??? Ne znam zasto mi pade na pamet nedavni slucaj 'amidza'...
    Ps-ovaj snajper sad mora opet da kupi novi dzip,valjda se pristedeo tako vredan und obrazovan....
  • Lela Novaković

    13.02.2020 21:35
    povucite prst
    Ti koji upiru prstom, prvo neka upru prst u sebe i one u svojim redovima. Nema većih kriminalaca od žutih, osetili smo svi na svojoj koži njihova nedela, ne ponovila se.
  • Pera Kojot

    13.02.2020 21:29
    @Zoran Majin ?
    Eto ti imaš dostojanstva i ponosa da bljuješ vatru na prvog čoveka Novog Sada, a bez da pogledaš sebe verovatno "bezgrešnog"! E baš zato što je i dostojanstven i ponosan, gradonačelnik ne treba da odgovara i daje izjave na ovakve bljuvotine, koje dolaze iz kuhinje SzS. A tek da podnese ostavku, jer su to rekli dokazani lažovi, to tek nećeš dočekati.
  • Mirjana

    13.02.2020 20:49
    Sva sreća pa niko nevin nije nastradao
  • Harišon

    13.02.2020 20:34
    E
    Momka svi znamo. Priča je daleko od politike.
  • Pufta kasap

    13.02.2020 20:26
    Zajedno
    Jednostavno žuti su se spojili sa ovima danas...tako da imamo gmo krimose...jedan klan a krljaju se medjusobno...to ni na filmu nema...al bar je NS prestonica kulture.
  • Zoran Majin

    13.02.2020 20:18
    ?
    Još jedan dokaz da gradonačelnik nema ni malo dostojanstva ni ljudskoga ponosa. Gde je njegova reakcija? Kad će podneti neopizivu ostavku? Zamislite da se tako nešto desilo u Švedskoj ili Norveškoj? Gde bi tamo završio gradonačelnik? Ali ovo je SNS-ova SRBIJA
  • pera

    13.02.2020 20:07
    ..
    Ni jedan "zuti kriminalac" posle 8 godina pod ovom mafijom jos nije u zatvoru. Sto?
  • VladaN

    13.02.2020 20:05
    SNS može samo da se ...
    ... “ zgražava” i to je sve . Da dokaže da su skupina polusveta ogrezla u kriminal i pljačku, ne.
  • Zloheb

    13.02.2020 19:36
    Smešno
    Malo dostojanstva molim.
    Nemojte po svaku cenu...
    To što gradonačelnik prima predstavnike FK Kabel nije sporna tema. Ovog spornog lika ne može i ne treba gradonačelnik da isključuje ili uključuje u delegacije.

    Ko zna koliko ober kriminalaca, koji nisu tako poznati, ili nisu odavde, prođe kroz protokol a da i ne znamo... sa ne zna ni gradonačelnik.
  • Shimmy

    13.02.2020 19:35
    pitanje
    Da li je fotografija objavljena na vestima zapravo fotografija o kojoj se prica u tekstu?
    Nismo svi upoznati sa likom i delom tog "snajpera" pa bi valjao neki opis ispod fotografije, npr ko se sa kime rukuje, itd...
  • PoP

    13.02.2020 19:32
    Ko je ovde lud?
    Od ranije poznat policiji, voza se gradom u autu vrednim 100.000 eura i niko ga ne hapsi, pored toga što i vrapci znaju o kome je reč.
    Koliko još takvih se slobodno šeta našim gradom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna