Autor: RTS

Novi Sad
14.02.2020.
20:17
Pokrajinski sekratar za socijalnu politiku Predrag Vuletić obišao je decu koja su iz Kozjaka kod Alibunara prebačena u Dečije selo u Sremskoj Kamenici i uverio se da su dobro, da su zbrinuti i da su u kućnoj atmosferi.
  • Srdjan

    15.02.2020 02:42
    A ovaj se pravi lud, sve im je sad omogucio kad se stado uskomesalo. Gde ste do sada bili ..vna partijska, u zlatnom dobu zivimo, nema socijalnih slucajeva
  • MAJKA

    14.02.2020 23:41
    DECA
    Sokirana sam ovom pricom. Majka ostavlja sestoro dece, iz dva braka i sedmo, sa posebnim potrebama, u hraniteljskoj porodici i ponovo se, po treci put, udaje i ceka novo dete??? Ne znam sta uraditi sa tom zenom. A danas slusam ministarku Slavicu Djukic Dejanovic kako predlaze da se i za peto dete daju posebni podsticaji do punoletstva deteta. Da bi se povecao natalitet u Srbiji. Pa ko ce, cast izuzecima, roditi petoro dece? Samo takvi, poput te "majke", koja samo, kao neka fabrika proizvodi decu i ostavlja ih drzavi na teret. Danas je tako tesko vreme, da fakultetski obrazovani ne mogu da nadju odgovarajuci posao, a ne ovi jadni sirocici. Sta ce sa njima biti, sta ce oni raditi, gde ce ziveti, kada porastu? Nije to samo roditi decu, stvarati novu sirotinju. A DA IH STERILISETE, POBUNILE BI SE RAZNE HUMANITARNE ORGANIZACIJE I RAZNI DUSEBRIZNICI.
  • Leni

    14.02.2020 23:30
    Sramota
    Za sistem ali na zalost ni prva ni poslednja.Pre svega mislim da kadrove u socijalnim sluzbama treba dobrano doedukovati a zatim im dati posao na terenu a ne ususkane kancelarije iz kojih retko izlaze da vide realno stanje i sve nepopogode koje se desavaju u nasem drustvu.Majku pod obavezno sterilisati .Deci zelim sve najbolje
  • S

    14.02.2020 22:38
    Gde?
    A niste primetili koliko dece prosi po NS?
    Koliko ih živi u karton sitiju na Klisi?
    Koliko na livadama Satelita i Šarengrada?
    Te majke i očevi koji makroišu i zlostavljaju decu uredno primaju pomoć preko fondova romske inkluzije i od toga kupuju pivo i cigare.
    Sramota.
    Milijarde ste oprali preko romskih i socijalnih fondova, a država se raspada.
  • Dark Veber

    14.02.2020 21:25
    Samo ih nikada ali nikada ne razdvajajte!! Mnogo im je bolje da su u dečijem selu gde imaju negu, redovnu ishranu, zadravstvenu zaštitu. Želim im svu sreću ovog sveta. Gospođu neću komentarisati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna