Autor: Beta

Novi Sad
15.02.2020.
21:58 > 22:07
Sociološkinja Vesna Pešić rekla je da su profašističke i ekstremističke grupe koje deluju u Srbiji deo državnog sistema i da se nalaze pod kontrolom Aleksandra Vučića.
  • Kontrola

    17.02.2020 06:46
    i samokontrola
    Znaci, ekstremisti pod kontrolom Vucica, Vucic pod kontrolom podivljale frakcije UDB-e i stranih ambasada. Botovi pod kontrolom sendvica skocili na zadnje noge cim je neko pomenuo revoluciju, jer to znaci noga u donja ledja iz toplog krila Partije. Morace da misle svojom glavom, a mozda cak i da rade nesto, a na to nisu navikli.
    Strane sile finansiraju prciju dok su Srbi poslusni, ako kontrola popusti, opet nam se smesi 1993. Ko razume, shvatice, a ko je shvatio bezi glavom bez obzira. Uskoro ce nas i Albanija prestici.
  • Nemanja

    17.02.2020 01:39
    @Stevan
    Ovaj SVINJAC koji je ustanovio Milosevic a PREVRATOM nastavili lopovski ZUTI uz blagoslov KRIMINALNIH OLIGARHA nikada nije ni video REVOLUCIJU. Revolucija zahteva SUDJENJA i KONFISKACIJA IMOVINE OLIGARHA I KRIMINALNIH POLITICARA a to SRBIJA nikada od komunizma nije videla. I da se ne lazemo, vlast (ZUTIH i OVIH nakaradnih SNS, SPS) stiti lopove i kriminalce koji su se prvog miliona maraka, na racun sverca, ratnog profiterstva, kriminala i iznosenja oko 50 milijardi $ 90ih, danas postali ugledni biznismeni. Oni ce pre istrebiti narod na ulicama nego uspostaviti pravdu i zakone.
  • Vlada

    16.02.2020 20:51
    @Dr Milanče Mitovski

    Deda, jel nemaju Večernje novosti neki deo za aforizme pa da tamo objavljuješ te svoje gluposti? Jeste da je internet prepun svega, ali smo barem vas pripite kafanske mudrace ostavili za sobom.
  • Драган

    16.02.2020 13:32
    Фашисти
    Симптоматично је у последње време етикетирање неког као фашисте. Но, волео бих да се та господа фашисти конкретно именују и оптуже за своје деловање. Колико видим, та господа која се служе насиљем, увредама, претњама и застрашивањем неистомишљеника - налазе се искључиво у опозиционом табору, и то као предводници. Госпођа Пешић тврди да власт штити те фашисте?! У том случају, то је врхунац демократије - власт штити опозицију. А постоји и друга могућност - да госпођа не зна шта прича.
  • Mađar

    16.02.2020 13:22
    @ Đavolji Advokat
    Lupetaš prijatelju.
  • Autonomasch

    16.02.2020 10:26
    Za Đavolji advokat
    Nekad se govorio srprskohevatski, a nakon Jogurt revoolucije se počeo izdvajati srpski na ćirilici i sa enormnom tendencijom da pod njim podrazumevaju bosanski. Po Lončaru crnogorski nije srpski. Inače, ne znam šta Mađari hoće, ali znam da ja neću Vojvodinu sa takvim advokatima.
  • Jogi Letač

    16.02.2020 10:14
    M Novosel i Stevan - podvojena ličnost? Dragi botovi, treba malo i preurediti tekst a ne copy/paste. Ali se ionako iz aviona vidi o čemu se radi. Možete vi pisati ovde šta hoćete, ali ovi govornici su u pravu, to ne možete nikakvim komentarima promeniti. Što se tiče promene vlasti, jeste SNS došao na vlast izborima, ali se bojim da je na izborima ne namerava prepustiti drugome.
  • Stevan

    16.02.2020 09:37
    Nije jasno o kakvoj Vi revoluciji govorite .Ko god misli da će se ovde dočepati vlasti nekakvom revoluciom , taj je u velikoj zabludi. Vlast se u Srbiji osvaja jedino na izborima, pa ko voli neka izvoli.
  • Dr Milanče Mitovski

    16.02.2020 07:46
    НАСТАВАК:

    ♣ Једино вируси не ограничавају деловање председника на својој територији.
    ♣ Избаците Малог Балканског Шенгена, а уведите неразумљивог Шенгена док се разуме.
    ♣ Код нас се играју два кола, једно игра власт, друго опозиција. Неутрални пуше...!
    ♣ Опозиција властима је љута и блага. Не зна шта да изабере?
  • Dr Milanče Mitovski

    16.02.2020 07:43
    PANTA REI!

    Од изреке старих латина “panta rei - све тече, све се мења”, било је у њиховом времену. Ми смо отишли и даље “све тече - све се муља”. Вође муљају народа, а посебно пензионера. Отму им пензије, лажу их поштено, повећавају им принадлежности “но никад веће”. И дочекају најзад, као фудбал, који скаче, јури , котрља се да би некада ушао у мрежу. За разлику од пензионера, на фудбалској утакмици једни се радују, други псују, трећи тугују. На супрот пензионера, који се радују једном годишње, када вођа одреши кесу, навијачи понављају догодовштине и осећаја сваке недеље.

    ♣ Фудбалери се занимају фудбалом, а политичари лажу до миле своје воље.
    ♣ Фудбал се окреће око своје осе. Политичари око шефа.
    ♣ Фудбал може и да пукне. Многи прелетачи само аплаудирају, шефу.
    ♣ Наши водећи политичари, мани што лажу, забораве шта су лагали и мењају лажи с новим.
    ♣ Један политичар иде од студија до студија и просипа глупости. Има се може се.
    ♣ Надлежни обећавају бољи ваздух. Најзад изашли из кабинета и уверили се у аерозагађености.
    ♣ Пензионери су највећи ослонац председнику. Када затреба отме им пензију и захвали им се.
    ♣ Људи када гладују власти се радују. Уштеда је значајна у буџету и БДП-у.
    ♣ Министру војном тетка није купила одело, него стан. Црногорци у униформи нису га пустили, те је морао да обуче венчано одело.
    ♣ Како је премијер(ка) “родитељ”, нека новорођенчад су осим помоћи добили и обавезног родитеља, тату-маму.
    ♣ О пензионерима брину сви, а они умиру без њихове дозволе и бриге.
  • M Novosel

    16.02.2020 07:30
    opozicija
    Cale:O kakvoj ti revoluciji govoriš.Ko god misli da će se uvde dočepati vlasti nekakvom revoluciom , taj je u velikoj zabludi. Vlast se u Srbiji osvaja na izborima, pa ko voli neka izvoli.
  • Istina...

    16.02.2020 06:43
    A kako drugačije odvojiti teritoriju ukoliko nije "izuzetna" za razliku od ostatka koji je "demonski". Nova Austrougarska nema alternativu.
  • Istina...

    16.02.2020 05:02
    Isto kao pred svaki rat.
  • Cale

    16.02.2020 03:14
    Bas zanimljivo, prvi sto pojure da odmah komentarisu ovakvu vest su profilisani (da ne kazem placeni) da pljuju. Pozdrav prodanima, nadam se da ce pobeci pre revolucije.
  • Ana

    16.02.2020 00:34
    Stari ljudi treba da idu u penziju i da ne lupetaju
  • Omladinac

    16.02.2020 00:11
    Za Mefista
    I pošto "Srbija ne želi da se suoči sa prošlošću" neki "prošli intelektualci" se sakupili da joj to kažu u lice, sa sve kredibilitetom "belih listića" i pravnosnažno osporenog doktorata. Neke ljude u nekim godinama treba zaštititi od njih samih, da se ne urušavaju u svojoj starosti. Tome su nekada služila dobra deca i prijatelji, da ih opomenu kada "male sive ćelije" popuste.
  • Đavolji

    15.02.2020 23:51
    advokat
    A gde će da rade studenti prava mađarske nacionalnosti? U Republici Vovodini? Hmmm nešto čisto sumnjam jer bi se onda trudili da nauče srpsko-hrvatski....radiš na projektu velike Mađarske ako dosad nisi i sam to shvatio u šta duboko sumnjam jer nisi nimalo glupav
  • Jozo

    15.02.2020 23:49
    tajna veza
    Kriminalci, fudbal, policija, pravosudje, politika, narkotici... intelektualci bez glasa... SRAMNO!
  • Бојан

    15.02.2020 22:52
    зев, зев
  • ××

    15.02.2020 22:32
    Toliko je bilo zanimljivo da je penzioner koji pravi masu citao novine.
  • Mad Hatter

    15.02.2020 22:30
    "U pitanju je kult ličnosti koja ima nisku harizmu, oskudno znanje, još oskudniju uljudnost, sa odsustvom je osećaja za meru i uvažavanje prava drugih, sa naglašenim mesijanskim kompleksom, nametljivošću i sklonošću svakovrsnom preterivanju", rekao je Beljanski.

    Sve je rečeno.
  • Veverac

    15.02.2020 22:30
    Cirkus Druga Srbija
    Sirota Vesna! U maju puni osamdeset godina, a već 40 godina žali za svojim voljenim maršalom! A, šta tek reći za mlađanog Ilića, autora jugonostalgičnog kič "romana", ovenčanog ringijerovom "nagradom". Šta reče, Iliću? "Izdaja intelektualaca" ?! Da, to beše naslov ogavnog i dosadnog pamfleta Žilijena Bende... Džaba ti, Iliću. Mi Srbi volimo i čitamo nobelovca Handkea, a ne tvoja otužna pisanija...
  • теча

    15.02.2020 22:27
    трну ми очи од социолошкиња и антифашисткиња .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna