Autor: 021

Novi Sad
20.02.2020.
09:48 > 09:58
Svojevrsna šetnja kroz Amsterdam održaće se danas, 20. februara, u Radio kafeu, u Miletićevoj 45.
  • Komšinica

    21.02.2020 14:38
    Veče za uživanje
    Slađani svaka čast. Nakon Lisabona i Amsterdama očekujem sledeću lepu priču. Suvišno je komentarisati,koliko je bilo lepo,broj zainteresovanih sve govori
  • xxx

    20.02.2020 11:41
    bio prosle godine, samo dva dana, na zalost. prelep je, sarmantan, raznolik, lale, ukiseljene haringe, kofi sopovi, kanali, bicikla, ljudi, muzeji, parkovi... druga planeta za nas sa balkana. odseli smo u delu grada koji se zove Ijburg, delu grada koji je pre desetak godina izgradjen nanosenjem nasipa u more, sa kompletnom infrastrukturom, institucijama, i naravno, stazama za biciklo... poslednju noc pred hotelom sreo dvoje mladih koji su stali biciklom da traze gutljaj vode iz flasice koju sam nosio, ispostavilo se da je devojka nasa poreklom, a tamo odrasla. Vozaci tramvaja vam se jave kad ulazite u tramvaj, svi su ljubazni, opusteni, imaju vremena da zastanu ako ih nesto upitate i pomognu... kakva druga planeta, druga galaksija... preporuka za rucak/veceru: https://meram.nl/ malo je van centra, ali taman da se izadje iz turisticke zone. Preporucujem kebab :) nadam se da cu se bar jos jednom vratiti, ovaj put na duze...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna