Autor: 021.rs

Novi Sad
27.02.2020.
09:44 > 09:58
Suđenje predsedniku Opštine Sremski Karlovci Nenadu Milenkoviću koje je bilo zakazano za danas, 27. februara, odloženo je zbog zdravstvenog stanja okrivljenog.
  • Belilo_forever

    27.02.2020 23:53
    „Ju, Pa šta to bi?“
    Sta bi karlovački sugradjani? A nije valjao demokratski orjentisani Milenko? Nadmen čiča, istina, Ali bar ima zasto... Ali ovo nije o njemu, ovo je o nama koji zivimo u Karlovcima (ili bi bar trebalo da zivimo u svom gradu a ne „napolju“)
    Sve sto je valjalo, znalo, zelelo i moglo da doprinese od ljudi, I staro I mlado, Sve ste poterali iz Te opstine I grada uopste I otvorili vrata neobrazovanim, nadmenim I nadasve nestrucnim (!!!) nikogovicima I lezilebovicima I potencijalno lopovima (dok se ne dokaze Suprotno) da dodju na vlast i sad kao „Ju, Pa Sta To bi?“
    Sad - kako ste glasali, tako ste I dobili! Uzivajte u tom naprednom brlogu koji ste sami sebi navukli na vrat (Mozda dok setate, zbog neplacenog racuna EPSu, mracnim I neosvetljenim karlovackim sokakom)!

    #sorryNotSorry!

    Pozdrav od karlovcanina iz inostranstva
  • Novosadjanin

    27.02.2020 12:22
    svašta
    Pa i normalno je da mu nije dobro.Zašto se odlaže....on je kasnije mogao ako je potrebno dodatno biti ispitan i dati izjavu.Uostalom ima pravo žalbe,ovako se samo nepotrebno odlaže a na kraju će se opet žaliti.
  • Sabahudin

    27.02.2020 11:07
    Omerović
    Pravda za gradonačelnika!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna