Novi Sad
29.04.2011.
13:44 > 12:55
Zbog sumnje da je jedna žena prošlog petka umrla jer su u novosadskom Urgentnom centru odbili da joj ukažu pomoć upućujući je na Dom zdravlja, u Klinički centar Vojvodine u petak je došao republički zdravstveni inspektor.  
  • miroslava

    04.05.2011 07:56
    sramotno
    politika je sve u zdravstvu vojvodine od nazovi demokratskih promena jer samo DS rukovodi, prima svoje kadrove ,prikriva njihove greske i manipulise ne samo parama vec zivotima gradjana jer nemaju pravod a dobiju uslugu do strucnjaka koji su sada marginalizovani vec od partijskih poslusnika koji su se proglasili strucnjacima

    dokle vise ? i pajtic-pajticka, bolinovska-svastika, draskovic i draskovicka
  • sosa

    04.05.2011 06:10
    ajde vec jednom
    ajde da vec jednom pokrenemo temu reketiranja gradjana od strane ministarstva zdravlja
    ovakvih stvari ne bi bilo da nije uvedena institucija "izabrani" lekar
    inace bi usli u prvi dom zdravlja pozalili se sestri na salteru uputila bi vas na slobodnog lekara i on bi dalje radio kako treba
    ovako oni koji imaju "izabranog" a on trenutno ne radi da ne bi placali onog drugog jurnu u urgentni a oni koji nemaju izabranog jer ili nemaju knjizicu ili nece daih se reketira isto tako opet u urgentni
    a mozemo malo i da procackamo ko su salteruse i kako su tamo dospele
    gde su one koje su znale da kazu dobar dan izvolite itd itd
  • kako da zivimo

    03.05.2011 18:29
    bez i malo morala
    bravo za 021, kontaktirajte policiju do dobijanja informacije a ako mozete organizujte i ostale kolege. Zar da nas lazu i varaju oni koji treba da su sinonim za postenje i vrline i to tako da pravdaju ubistvo nastalo ne pruzanjem lekarske pomoci. Vi lecite, tako bi trebalo da bude a ne da ubijate svojom nestrucnoscu i jos jednom ubijete ubijenog tako sto se solidarisete sa krivcima.
  • cuvam pouzdano tajnu

    03.05.2011 17:03
    ali imam i ja potrebe
    Takvog su i zasluzili da im cuva "tajnu koja zivot znaci". U ovim okolnostima taj je pravi covek na pravom mestu, nekad i nepodobstine postaju vrline, npr. kada se nadju u ovakom zverinjaku.Xe xe pa sad neka mu ne ispunjavaju zelje, taj ce ih sigurno imati (finansije,razne usluge, ustupci itd) Dragi "lazno optuzeni" mirni snovi, mozda savest prevarite ali snimci ostaju u rukama onog ko je vec pokazao da zna kako se sa njima postupa...
  • ko cuva KC

    03.05.2011 09:04
    garantovan kaos
    Na operativnom sistemu video nadzora u KCV (sef obezbedjenja tog objekta) radi covek sa podebljim dosijeom. Zbog malverzacija i ne dozvoljenih radnji izbacivan iz vise poznatih ns firmi a sistemom korupcije i nepotizma doveo je van tendera ( zbog cega je KCV vec tuzen)firmu za obezbedjenje u kojoj je zaposlen njegov rodjeni brat za naravno svoj procenat a 10-tak starih radnika obezbedjenja iz KCV su izlozeni stalnim maltretiranjima s ciljem da daju otkaz a on dovede iz te bratove firme i tih 10tak radnika i tako poveca svoj crni prihod. On ce sporne snimke sigurno presnimiti i sa njima pokusati da istrguje, a ti snimci naravno da postoje...jadno.
  • Lekar hitne pomoći

    01.05.2011 21:21
    Molim objavite odgovor jer je važan!
    Naravno da neću da polemišem sa vama oko ovog pitanja šta se desilo i šta će se još dešavati ukoliko ne budemo hteli da razumemo ono što sam prethodno napisao: Ali za one KOJI HOĆE, MOGU I SMEJU da čuju ja opet ponavljam i MOLIM! Za svaki akutni zdravstveni problem, ili koji se vama učini kao akutni MOLIM VAS pozovite SLUŽBU HITNE MEDICINSKE POMOĆI: Broj telefona je 94 i poziv je besplatan!A da odgovorim i Miri: Lekar koji radi u Dispečerskom centru i prima poziv preko telefona, zasigurno zna, jer je za to obučen, koji tip pitanja da postavi, kako da vas navede na to da lako objasnite zdravstveni problem, da to bude razumljivo i onome ko ima fakultetsko obrazovanje i onome koji nema ni osnovno obrazovanje. Takođe naši novosadski lekari su obučeni i govore makar engleski jezik tako da se konverzacija(razgovor) može nesmetano odvijati i na ovom svetskom jeziku! A drugo draga Miro, hiperglikemija(porast koncentracije šećera-glukoze u krvi) ne može biti i nije u najvećem broju slučajeva, AKUTNI zdravstveni problem, to je stanje koje nastaje danima, za suprotnu razliku od HIPOGLIKEMIJE koja je uvek akutno stanje! Ako ima nekih pitanja slobodno pitajte ja sam tu da vam dam stručne odgovore! I treće, da dodam UVEK je bolje pozvati Hitnu pomoć jer će lekar hitne pomoći ako pošalje ekipu na lice mesta odrediti (na osnovu onoga što se ući na fakultetu) kojem redu hitnosti pripada pacijent. Tako istrijažiran pacijent kada dolazi u Urgenti centar ako se radi o prvom redu hitnosti BIVA ODMAH PREGLEDAN U URGENTNOM CENTRU BEZ ČEKANJA I odmah mu se nastavljaju započete zdravstvene mere!
  • Mira

    01.05.2011 18:46
    poruka lekaru hitne pomoci
    Vrsiti trijazu telefonom?
    Pacijenti nisu lekari da precizno mogu izloziti problem.
    Hajde to i nekako da kazemo da se moze pozitivno resiti u 80%.
    Ali, slucaj, zena je sa cerkom setala gradom, odjednom joj je lose (sada znamo da se npr. radi o hiperglikemiji). Sta da radi, da sedne u Dunavski park i saceka hitnu? Ili da dodje u urgentni centar, gde je izbace i ona umre?
    To se tako ne radi!!!
    U urgentnom vracaju 90% pacijenata po UPUT u neki dom zdravlja! Danju i nocu! Ljudi sa kolima, bez kola, sa parama za taksi, bez para za taksi, bolesni, uplaseni! Ne moze se izbaciti bolestan covek iz zdravstvene ustanove NIKAD!!! Ne treba pacijenti da ispastaju losu organizaciju u zdravstvu! Ostavke i otkazi, to je jedino resenje! Dok se ne pronadju osobe koje znaju da organizuju posao!
  • Vuk

    01.05.2011 15:34
    Dacha
    Pametan komentar pod gornjim imenom,prvo saučešče porodici gospodje koja je preminula,
    strašno je što se sve politizira, videli ovi sa urgentnog kako se ponašaju na onkologiji pa svi krenuli,zašto ?. Pa ko je tamo odgovarao ,a umrlo oko 500 ljudi,kadar oteran koji se pobunio, tamo se sve snima i to mimo bilo kakve dozvole, zračenje se čeka preko 4 meseca, neka se jave doktori koji su skloni komentarima isključivo radi odbrane, i novi ministar čuti ,pa mora ,sve je to isto društvo sa Medicinskog fakulteta u NS.Koštače DS i LIGU ove priče dosta ...............
  • autonomaš

    01.05.2011 09:22
    prema naredbi
    U čemu je problem? Godine 1988 putem Jogurt revocije dospeli smo pod Miloševića i Beograd. Taj Beograd je naredio da se bez uputa pacijent ne sme primiti i pregledati. Urađeno je kako je naređeno.
  • Lekar hitne pompoci

    01.05.2011 08:23
    Da probam ponovo ovde
    Sve su ovi komentari i ovako i onako, ali ja ovim mojim komentarom žalim svima nama da pomognem, jer vidim da smo dosta neupućeni što se tiče ORGANIZACIJE ZDRAVSTVENE SLUŽBE U NAŠOJ ZEMLJI...
    Kada neko ima bilo kakav AKUTNI ili Hitni zdravstveni problem(bol, gušenje, povreda, krvarenje, pad, otok, ujed insekata itd itd) TREBA da pozove broj HITNE MEDICINSKE POMOĆI!!! Taj broj je 94, poziv je besplatan i za pozive fiksne i mobilne telefonije!!! Poziv će primiti LEKAR, koji radi u Hitnoj pomoći i daće vam savet: Kada izložite svoj zdravstveni problem - Mogući saveti su: 1. Odmah šaljemo ekipu kod vas, kažite adresu! 2. Poslaćemo ekipu kod vas malo sačekajte 3. Javite se svom lekaru!Ako se proceni da niste hitni svakako ćete dobiti savet lekara. Odlaženje u BOLNICU koja je u ovom slučaju URgentni centar je besmisleno i nepotrebno jer se tako gubi vreme! Ako stvarno imate hitan zdravstveni problem MOLIM VAS POZOVITE HITNU MEDICINSKU POMOĆ BROJ JE 94 ! ! ! !
  • Mirko

    30.04.2011 17:02
    Moj slučaj
    Ne znam kako ostali ali ja sam pre ove afere bio u Urgentom centru na hirurgiji kada sam posekao ruku na radnom mestu. Javio sam se odmah na prelged u Urgentni i odmah su me primili krajnje ljubazno i korektno. Rana mi je ušivena, nisam ništa osetio jer sam dobio anesteziju, na kraju su mi na šalteru rekli da treba da im naknadno donesem uput jer preko tog uputa oni naplaćuju troškove od mog osiguranja. Kao jer ako ne donesem uput oni nigde ne mogu da prikažu da sam ušiven. Rana je zarasla i dobro je prošlo! Posle ovoga mi je moja doktorka rekla da sam prvo trebao da se javim njoj ili hoitnoj pomoći jer prvo treba da te pregleda lekar opšte pšrakse i da ti popuni liste povrede na radu. Te liste sam ponovo odneu u Urgentni centar i mladi lekar koji me je ušio krajnje ljubazno mi popunio liste i objasnio šta dalje da radim. Eto to je moj slučaj. Mislim da se ovde radi o nekim drugim stvarima.
  • Dacha

    30.04.2011 12:08
    Medijsko cirkusiranje ili početak rešavanja proble
    Hajde da vidimo da li je ovo još jedno medijsko cirkusiranje koje neće voditi ničemu ili je ovo početak upristojavanja Kliničkog centra Vojvodine. Nego, mene zanima kada će ministar zdravlja konačno poslati inspekciju u Institut za onkologiju Vojvodine?
  • Lala1

    30.04.2011 10:52
    Ovo nije jedini slucaj
    Ovo sto se dogodilo je samo jedan slucaj, a ovakvih slucajeva ima na stotine sirom vojvodine.

    Mnogi lekari specijalisti u javnim zdravstvenim ustanovama cesto odbijaju da prime pacijente uz obrazlozenje da nemaju odgovarajuca sredstva za rad ili kazu da nema slobodnog termina, a potom tim istim pacijentima preporuce da dodju u njihovu privatnu ordinaciju na pregled.

    Jedan takav pregled kosta 2 hiljade dinara pa navise. Prema tome pacijenti su prinudjeni da placaju za nesto sto je u javnim zdravstvenim ustanovama potpuno besplatno.
    To je u svakom slucaju bruka i sramota. Interesuje me, ko uopste kontrolise rad lekara i zdravstvenih ustanova?

    Slicna stvar se dogodila nedavno i mojim roditeljima.
  • Tamara

    30.04.2011 10:03
    Strasno !
    I mog supruga su vratili, jer je dosao bez uputa. Kako nemamo auto,pozvali smo negde iza ponoci taxi, jer je suprug bio u velikim bolovima,otisli tamo,a oni nas vratili, jer nismo imali uput.Da ne pisem o toj hladnoci i neljubaznosti osoblja...
    Potom,zovi taxi opet da nas vozi do dezurne hitne pomoci,pa nazad PONOVO taxijem do urgentnog. Sve to vreme je jedva jadnicak dolazio i do taxija zbog nesnosnih bolova. Bog neka ih pita ! Mozda je glupo sto tako pisem, ali sam uzasno ljuta i svasta bih napisala !
  • Dr 9

    30.04.2011 09:10
    DS ispravite dok još možete ili će narod ispravlja
    Doktorkama-ženama političara kao i samim političarima dozvoljeno je sve. Setimo se samo zlodela i samovolje gospodje Pajtić i gospodje Jevtić. Što pre zataškati i ućutkati novinare za svaku informaciju koja šteti "ugledu" ovih štićenica. DS ako i imate dobre ideje, postupate suprotno njima! I onda hoćemo punu autonomiju Vojvodine (čitaj ozakonjenu SAMOVOLJU političara).
  • Medicinski radnik NS

    30.04.2011 08:20
    Politika u zdravstvu
    Svaki pacijent koji je vraćen, NIJE NI ZAVEDEN u protokol.Što se tiče video zapisa, na osnovu čega dr Drašković procenjuje da bi snimanjem pacijenata u hodniku bila ugrožena privatnost, a u ostalim delovima zgrade ne?! Snimci sa kamere ostaju upamćeni na serveru samo 2-3 dana ili nešto duže (zavisi od kvaliteta opreme). Dalje, inspektoru će biti pruženi na uvid SAMO oni podaci koji štite odgovorna lica u zdravstvenoj ustanovi. Podaci koji su u korist pacijenta a mogu da dovedu u pitanje odgovornost zdravstvenog radnika neće biti prikazani, po mogućnosti biće sakriveni. Zaposlen sam u zdravstvenoj ustanovi i iz iskustva znam da se savaki inspekcijiski nadzor završi bez utvrdjivanja stvarnih i ključnih činjenica. Jedino ako je porodica uporna, po krivičnoj prijavi postoji mogućnost da se utvrdi činjenično stanje. Zaštitnika prava pacijenata, odnono njegovu svrhu, izlišno je i spominjati. To je lice koje je zaposleno u zdravstvenoj ustanovi i uvek će zaštiti osoblje ustanove, a pacijentu će dati prikladno objašnjenje tako da ovaj neće zatražiti ponovo zdravstvenu uslugu. Nadamo se da će novi ministar ispraviti "krive Drine" u zdravstvu, počev od zakazivanja i čekanja na pregled, prava pacijenta za izabere specijalistu lekara i drugo. Novi Sad ima odlične medicinske stručnjake ali je sve pod budnim okom politike: direktori, upravnici, članovi etičkih komisija pa i sami lekari, učiniće sve da se ne zamere osnivačima, Vladi APV i Gradskoj upravi. Dešava se da član porodice političara nije zadovoljan medicinskom uslugom i tada lete glave,a kada je običan pacijent u pitanju, odgovornost bilo koga u zdravstvu ne dovodi se u pitanje.
  • lela

    30.04.2011 07:54
    ko laze!
    Zasto bi zena lagala, sve sto je rekla istina je, kako njena tako i istina svi nas, da sene radi kako treba.
    Koliko ljudi treba da umre da bi ste se opamili, pa nije to vasa imovina. Treba najutiti sve odgovorne, kad i lekari pocnu da odgovaraju ya svoje javasluke, stvari ce poceti da se menjaju. Sebe smatraju bogovima a odnose se prema pacijentima kao djavili.
  • Mira

    30.04.2011 07:50
    cemu sluzi kamera iznad saltera?
    http://static.rtv.rs/slike/2010/06/23/klinicki-centar-urgentni-centar_500x250.jpg
  • lucia

    30.04.2011 06:22
    Administrativna ogranicenja
    propisana od Republickog fonda za zdravstvo prave veliku zbrku u nacinu pruzanja pomoci bolesniku. Dinar je na prvom mestu, a zdravlje coveka potom! Tacno je da je princip da se pacijent prvo javi lekaru primnarne zdravstvene zastite /Dom zdravlja ili Hitna pomoc/, ali je tacno i da u Urgentnom centru cesto primaju bolesnika bez uputa da bi ga potom doneo naknadno!
  • Gradjanka

    30.04.2011 06:01
    Snimanje !
    Kada se postavlja video nadzor,osnovni razlog je bezbednost te se pokriva ulaz i izlaz, a ovo sto Draskovic kaze da se ne snima ulaz i prijemni prostor je u najmanju ruku propust a da ne kazem namerno izbegnuto, bas zbog ovakvih i gorih situacija.Krajnje je drsko snimati hodnike i toalete a ne prijem.
    Tako ti je to Draskovicu kad u orkestar primis
    Pajticku pa moras da igras kako ona svira.
  • Liman

    30.04.2011 05:47
    jaoooj
    što laću, drugarica mi u urgentnom radi kao spremačica i kaže da je žena dolazila ali da nisu sestre htele da je prime bez uputa. To nije prvi put, dok su još u podrumu bili nisu hteli bez uputa da primaju
  • Gradjanin

    30.04.2011 05:27
    Lekarska solidarnost.
    Ova izjava direktora Draskovica je ili brzopleta ili ne odgovorno cinicna.
    Javna je tajna medju lekarima u KC, kako jedva cekaju da se na uputu pojavi neka greska ne bi li vratili pacijenta, jer im se ne mili da sa Poliklinike dolaze po pozivu a da za to nisu dodatno placeni.
    Ogroman javasluk je u ovoj ustanovi, u kojoj se radnici primaju po podobnosti, preporuc itd. Mladi lekari rade po 16 sati bez nade da ce biti primljeni, a sa druge strane samo osvanu novi primljeni kako po odeljenjima tako i u administraciji.Poslednji primer je mladi Ekonomista u KC.
  • Salamander

    30.04.2011 04:49
    Tužan je slučaj,a odgovoran RZZO !
    Bitno je, za ubuduće, nekako popraviti sistem da bude moguć ( a ne nemoguć, kao sada ) i pacijentima, zbog kojih postoji i lekarima i osoblju, koji tu rade. I jedni i drugi plaćaju RZZO-u. Evidentno je da treba popraviti strukturu na relaciji pacijent-lekar i to tako, da sprega sa socijalnim osiguranjem sa državnog nivoa mora biti pokrivena ( sve zaprimljeno u urgentni centar treba da plaća RZZO, bez obzira, jer zato ga svi i plaćaju ) a RZZO neka onda sam sa sobom uređuje od koga će da naplati uslugu. Ovako, RZZO naplaćuje od nas, a ne daje nikome, osim po tenderima ( politički ). Zato i nema anestetika, gaza, lekova...ali ima viška CT skenera, stoput renoviranih domova zdravlja... Spolja gladac...
  • Dr Petrović

    30.04.2011 04:40
    Razrođena medicina
    Hitna pomoć i urgentni centar treba da budu kao ruka i rukavica. U urgentnom centru praktično trijažu (razvrstavanje po potrebi ) radi osoblje na šalteru. Zato ispred njih treba da stoji ekipa hitne pomoći, koju treba podeliti na mobilnu i stacionarnu granu, gde : dispečer prima poziv telefonom, sa jedne strane i obraća se ekipi za teren, a šalter prima pacijenta iz objekta i obraća se ekipi. Ekipa, vrši trijažu, kako na terenu, tako i u objektu, Eto, to vam je rešenje. Ovako imamo hitnu pomoć u domu zdravlja na limanu, koja je polupotentna, jer je daleko i od urgentnog centra i od Kamenice i urgentni centar bez kvalitetne trijaže.
  • Dr

    29.04.2011 22:09
    NEMA
    Svako ko nije pregledan, nije ni zaveden u protokol.Ime u protokolu NE POSTOJI - DRAŠKOVIĆU NE ZAMAJAVAJ NAROD.Pacijentkinja je odbijena i nije ni pregledana, jer je neko procenio odokativno da nije za nas !!!, pa samim tim nije ni uvedena u protokol.BILO BI DOBRO DA SE SPROVEDU RAZNE ISTRAGE O POSLOVANJU KC VOJVODINA,A NE DA DAŠ OSTAVKU I ODEŠ KAO TOMICA I BEZ KAZNE UŽIVAŠ
  • Milica

    29.04.2011 21:40
    kamere
    "Ja ne znam da li se snima hodnik. Zbog privatnosti, nisam siguran da hodnik treba da se snima uopšte. Ja sam protiv toga. Videonadzor nije regulisan zakonom. Kompletan objekat jeste pod videonadzorom, ali mislim da se ne vrši zapis hola".

    hahaha pa hodnici se samo i snimaju! U holu ima bar pet vidljivih kamera, i ko zna jos koliko nevidljivih! Jos ce ispasti da je jadna zena promasila kliniku, da nije za UC, da je mozda bila za psihijatriju....uzas!
  • V

    29.04.2011 21:01
    Nema ovo veze sa istinom
    Nekoliko puta sam u poslednjih pola godine dolazio do urgentnog centra i svaki put su nas prvo vratili da trazimo uput iz ambulante u Njegosevoj posto je bila prosla ponoc. Nikav pismeni zahtev nismo dobili a niko nas nije ni saslusao osim sestre na recepciji. Uopste ih nije interesovalo koliko je slucaj hitan ili nije. Sto se njih tice bez uputa mozete umreti ispred centra.

    Na zalost toj zeni se to i desilo a sada neko nevestim lazima pokusava da prikrije celu stvar umesto da je istrazi i da se potrudi da se ne ponovi.
  • Igor

    29.04.2011 18:52
    U nasem urgentnom centru rade brojni lekari koji su dosli iz pitaj boga kojih zabiti ali su na zalost sa sobom doneli i takvo ponasanje a sto je najgore ni ljudske osobine im nisu pozitivne. Veoma su nadobudni, sa naglasenim egom i kompleksom vise vrednosti. Takvi nisu i pravi strucnjaci u svojoj profesiji.
  • cacan

    29.04.2011 18:30
    lazi i prevare
    Ovakva izjava direktora neka sluzi samo njemu na cast , da li je on uopste cuo sam sebe?Ko zavodi pacijenta koga prva salterajka vrati jer nema uput.To je vasa komunikacija sa pacijentima.Gradjani ce morati ubuduce da traze potvrdu da su se javljali a da su vraceni jer nemaju uput.Gradjani sve *izmisljaju* i zato molim komunikacija u pisanom obliku!
  • berolina

    29.04.2011 17:48
    Herr und Frau Pajtic
    politicka medecina ili NIKAKVO pravo na zivot?!?
    kome verovati?
  • 29.04.2011 17:37
    1
    Lepo o Republike i njene kontrole A JEL ISTO TAKO REVOSNO su reagovali kada je devojcica Anja preminula u privatnoj klinici na operacionom stlu, a koliko je samo u vestima bilo kada su pacijenti preminuli zbog nestrucnog lecenjena ili odbijanje pruzanje pomoci i lecenje pacijenta, a sta je sa SLUCAJEM TRUDNICE koja je preminula na porodjaju u Srbiji... da ne redjam dalje, KARIES se prosirio iz Srbije i do nas, pa dr.Pajtic je njihov clan, a to sto je iz Vojvodine, pa u svakm zitu ima kukjolja...zaposljavati ljude po STRUCNOSTI a ne po STRANACKOJ PRIPADNOSTI
  • Sani

    29.04.2011 17:34
    Bozeeeeeeeeeeeee..
    pa naravno da pacijentkinja nigde nije zavedena KAD JE NISU PRIMILI!!!!!
    Vratili su zenu, kako da bude igde zavedena!!!????
    Potonula je ova zemlja na dno odavno, a ovo sada je VALJANJE U GLIBU.
    Strasno ,uzas..sa sve Draskovicem i Pajticem, njihovim zenama i ostalim stranackim kadrovima.
    FUUUUUUUUUUJ!!!!!
  • Ivana

    29.04.2011 16:45
    Šta je sad' ovo?
    "Zbog sumnje da je jedna žena prošlog petka umrla jer su u novosadskom Urgentnom centru odbili da joj ukažu pomoć upućujući je na Dom zdravlja, u Klinički centar Vojvodine u petak je došao republički zdravstveni inspektor."?

    Ljudi ženu nisu primili i umrla je po dolasku u Dom zdravlja!
    Šta sada oni sumnjaju?
    Što ne posumnjaju da je ubijen Zoran Đinđić?

    Ova država je bukvalno potonula do dna.
    Njihovo je da utvrde ko su odgovorni ljudi u Kliničkom centru, a ne da pravdaju ženu Bojana Pajtića, jer za to nisu od strane građana plaćeni.
    Ovo je bilo ubistvo sa predumišljajem, jer odbiti u zdravstvenoj ustanovi da primiš bolesnika je zločin i krivično delo!!!
  • 29.04.2011 15:46
    Nadam se da će Stanković ostati vojnik kada je ovaj slučaj u pitanju, i istresti iz gaća te što potpisuju jednoglasna saopštenja i ne snimaju video nadzorom najvažniji deo zgrade.
  • nslala

    29.04.2011 13:59
    crv
    ništa i ništa su ništa, dakle crva nije ni bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna