Novi Sad
30.04.2011.
05:45 > 13:30
Kancelarija vojvođanskog ombudsmana saopštila je, povodom 1. maja, međunarodnog praznika rada, da je mnogo radnika u Vojvodini primorano da "radi na crno", a da među njima ima najviše mladih, nekvalifikovanih radnika i žena.
  • 30.04.2011 12:52
    1
    nego da pitam... zasto su se ono 1886 godine pobunili radnici, ta je1 MAJ postao MEDJUNARODNI PRAZNIK rada a SINDIKATI postali pravi ZASTUPNICI radnika
  • Срем(ч)ица

    30.04.2011 10:28
    Ко нам је крив што не мамо партиску књижицу
    Да смо се на време учланили у неку странчицу сада би као студенти и кв радници имали сталан посао у неком предузећу и коефицијент закомом предвиђен само за високо образоване на руководећем месту. Још да смо подобни добили би и одређени проценат сваког месеца за изузетно залагање на послу па не би гњавили ове за нас забринуте раднике Канцеларије војвођанског омбудсмана.
  • Сремац

    30.04.2011 08:29
    МА НЕМОЈТЕ КАСТИ
    Предлажем да се ова изјава кандидује за историјску,јер ГЛУПЉУ КОНСТАТАЦИЈУ нисам скоро чуо.Канцеларија војвођанског омбусмана као да је "пала с Марса",ТО ШТО СЕ ОД ВАС ЧУЛО, ЗНА СВАКИ НОРМАЛАН ГРАЂАНИН ВОЈВОДИНЕ који је имао посла са "демократским привредним токовима" од октобарске револуције до данас.Шта сте ВИ учинили да све то спречите,осим што сте још једна институција на грбачи овог напаћеног народа?Дакле,права изјава омбусмана би била:Преко надлежних државних органа одузето је 357 дозвола за рад,2579 објеката је привремено затворено због непоштовања Закона,ухапшено је 48 власника нелегалних произвођача тога и тога... 3257 радника је регулисало свој статус на законит начин тако да више не раде "на црно"... То очекују од вас они који су вама омогућили да ВИ радите и за то будете по истом закону и плаћени.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna