Autor: 021.rs

Novi Sad
06.04.2020.
10:01 > 10:13
Turistička organizacija Novog Sada pripremila je onlajn priče o Novom Sadu kako bi svi zainteresovani imali priliku da upoznaju Novi Sad iz svoje kuće.
  • Ili

    06.04.2020 16:44
    Bar
    Ono sto je ostalo od njega pre stampeda novokomponovanih tajkuna i biznismena
  • NSCitizen

    06.04.2020 12:06
    Ipak se okreće
    Bravo.Eto prilike i vremena da bolje upoznamo naš grad i shvatimo da ipak imamo nešto da ponudimo onima koji kad ovo prođe budu došli u naš grad.Jeste da ima dosta toga da se uradi u drugim oblastima (higijena,čistoća,) ali evo TONS radi svoj deo posla u ovim okolnostima koliko je to moguće.Siguran sam da i druge gradske službe u ovom trenutku daju svoj veliki doprinos.Naravno lekari su sada tu za sve nas na prvom mestu i hvala im zauvek.Sačuvajmo naše zdravlje,sačuvajmo naše živote jer tako ćemo sačuvati i naš grad Novi Sad.Svi zajedno prema tom cilju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna